• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar menenjit aşısını bizim eczaneye sordum onlar iyi bilirler diye. Bilgi sahibi birini aradı benle konuşturdu. 13. Ayda numeroxmuydu ondan yapıp daha sonra boxeromuydu ya isimlerini unuttum anladınız siz bakamadım şimdi kağıda neyse onuda 6 ay arayla 2 doz yaptırırsan çok iyi olur dedi. İçerikleri farklı olduğu için tam korunmuş olur dedi. Ne diyorsunuz sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Nimenrix 12.aydan sonra vurulursa evet tek doz. Bexsero 12.aydan sonra vurulursa 3 doz olmalı.

Ay kızlar valla şu menenjit aşısı beni gıcık etti doktorun verdiği Türk Pediatri Derneğine göre plan yapmıştım bexsero 3 dozdu. Bexseronun prospektüsünü buldum şimdi bizimki 4 doz olması gerekiyormuş 🤦🏼‍♀️

Alt çıkınca üstüde geldi hemen ama baya uzadılar gene
Evet bizimde öyle oldu şimdi üstleri zorluyor bakalım ama böyle tatlı tavşan gibi 🤭🤭🤭🥰🥰🥰
Kaç sayfadır okuyarak geliyorum yeni farkettim sen deyince 🤭 bi rahatsızlık vardı hele okurken 😂
Kız Allah seni 😅😅😅😅😅😅
Yok kııız gece bağlıyorum 😂 uyku arasında sleepy i değiştiriyordum gece o da uyanıyordu. Prima aldım gece bağlamak için 🤭
Goon da sabaha kadar gidiyor aklında bulunsun. Ben hiç değiştirmiyorm yalnız biraz koku yapıyor mavi olan diğeri nasıl bilmiyorum
Anammmm maşallah ya canavar olmuş artık o beni bile yer 🤭🤭🥰🥰🥰

Evet bizimde öyle oldu şimdi üstleri zorluyor bakalım ama böyle tatlı tavşan gibi 🤭🤭🤭🥰🥰🥰

Kız Allah seni 😅😅😅😅😅😅

Goon da sabaha kadar gidiyor aklında bulunsun. Ben hiç değiştirmiyorm yalnız biraz koku yapıyor mavi olan diğeri nasıl bilmiyorum

Anammmm maşallah ya canavar olmuş artık o beni bile yer 🤭🤭🥰🥰🥰
Yaa dur goon alayım bi dahakine 🤭😂

Hem de ne canavar parmağımı bi ısırdı kopardı resmen nasıl keskin😂 emse nolurdu bilmiyorum 😂😂

Yaa dur goon alayım bi dahakine 🤭😂

Hem de ne canavar parmağımı bi ısırdı kopardı resmen nasıl keskin😂 emse nolurdu bilmiyorum 😂😂
Koparırdı kesin 😅 ben çok tırsıyorum iki dişi ile 😅 sanırsın vampir emziriyorum😅
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyem senin tosun oturuyo mu desteksiz
Yok canım ya 😕 oturuyor ama belirli bir süre sonra düşüyor. Gelişim olarak gerideyiz zaten o yüzden canım sıkılıyordu bakmıyordum bir yere. Gördükçe üzülüp duruyorm benim bebem niye bunu yapmıyor niye şunu yapmıyor diye. Dr dedi bir şeyi yok çocuğun erken doğdu onun da etkisi var dedi.

Koparırdı kesin 😅 ben çok tırsıyorum iki dişi ile 😅 sanırsın vampir emziriyorum😅

Yok canım ya 😕 oturuyor ama belirli bir süre sonra düşüyor. Gelişim olarak gerideyiz zaten o yüzden canım sıkılıyordu bakmıyordum bir yere. Gördükçe üzülüp duruyorm benim bebem niye bunu yapmıyor niye şunu yapmıyor diye. Dr dedi bir şeyi yok çocuğun erken doğdu onun da etkisi var dedi.
Kız seninki erken doğdu onla avunabilirsin benimki de aynı oturmuyor asla canı isterse oturuyor da genel olarak oturma yok, emekleme yok ayağa kalkma basma yok, yürüteçle bile gitme yok🤭😂 28 Mayısta var bişey 😂😂

Kız seninki erken doğdu onla avunabilirsin benimki de aynı oturmuyor asla canı isterse oturuyor da genel olarak oturma yok, emekleme yok ayağa kalkma basma yok, yürüteçle bile gitme yok🤭😂 28 Mayısta var bişey 😂😂
Ah ah sorma kuzum bu bebeler akıl bırakmıyor aman dedim akışına bıraktım canı ne zaman isterse 😅😅

Back
X