• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben ne desem bağırıyor dünde babasıyla tartıştı
kardeşini bizimkide sıkıyor kafasını yapıştırıyor çocuk kendini çekmeye çalıştıkça bırakmıyor babası geçen gösterdi bak ben sana bu şekilde yapsam rahatsız olmaz mısın dedi yoooo olmuyorum diyor
bırak oğlum dedikçe daha da sıkıyor çocuğu eee bişi demesen olmuyor dediğimdede onu koruyorsun kafasını yaşıyor herhalde bilemiyorum ya zor gerçekten arada yaş farkı olması
tek tabanca büyüdüler şimdi de ilgi dağıldı bazen kızla o kadar çok uğraşyoruz ki enerjimiz kalmıyor
onlarda çocuk ilgi istiyor haklılarda
Arada yaş tan kaynaklanmıyor kuzum ya az olsaydı da yine küçüğe daha cok ilgi olacaktı. Bnce dönemsel de olabilir çünkü anlattıklarını yaşıyoruz biz de . Bi agresif tavırlar cevaplar fln gıcık gıcık bilmiş tavırlar .
Bak kardeşin sana nasıl bakiyi nasıl seviyo ablasını diom. Sevmesin ki banane diyo. Kucağına alıp sıkıştırıyor sevmeye çalışırken çok sıkma annem yazık diom bn onu sevmiom ki diyo 😂cildiriyorum bazen beynim şişiyo . Bi de aşırı çok konuşuyo bu ara 😂bağırarak ama görsen

Yaw prima iyi dedik güzel dedik nasıl olduysa gece ne yatak kalmış ne kıyafet yavrum ne zaman ıslattıysa artık sabaha karşı farkettim🤦‍♀️

Kahvaltıyı çekemedim benim minik canavardan ötürü :) Kaşarlı ıspanaklı pankek, omlet, hurma pekmez ceviz vardı

Evet bizimde öyle oldu şimdi üstleri zorluyor bakalım ama böyle tatlı tavşan gibi 🤭🤭🤭🥰🥰🥰

Kız Allah seni 😅😅😅😅😅😅

Goon da sabaha kadar gidiyor aklında bulunsun. Ben hiç değiştirmiyorm yalnız biraz koku yapıyor mavi olan diğeri nasıl bilmiyorum

Anammmm maşallah ya canavar olmuş artık o beni bile yer 🤭🤭🥰🥰🥰
Üstü cok fena benim 1 haftamı aldı

Arada yaş tan kaynaklanmıyor kuzum ya az olsaydı da yine küçüğe daha cok ilgi olacaktı. Bnce dönemsel de olabilir çünkü anlattıklarını yaşıyoruz biz de . Bi agresif tavırlar cevaplar fln gıcık gıcık bilmiş tavırlar .
Bak kardeşin sana nasıl bakiyi nasıl seviyo ablasını diom. Sevmesin ki banane diyo. Kucağına alıp sıkıştırıyor sevmeye çalışırken çok sıkma annem yazık diom bn onu sevmiom ki diyo 😂cildiriyorum bazen beynim şişiyo . Bi de aşırı çok konuşuyo bu ara 😂bağırarak ama görsen

demekki dönemsel kuzum ya
vallahi yorucu kısa zamanda düzelirler inş
kızmak istemiyorum ama bu seferde dozunu artırıyor

Yaw prima iyi dedik güzel dedik nasıl olduysa gece ne yatak kalmış ne kıyafet yavrum ne zaman ıslattıysa artık sabaha karşı farkettim🤦‍♀️

ay yapma ya kuzu
görümcede prima kullanıyor oda sızdırıyor dedi sonra külot bezden dolayı olur diye düşündü benden deneme için bez aldı cırtlı seninkide külot bez miydi ?

demekki dönemsel kuzum ya
vallahi yorucu kısa zamanda düzelirler inş
kızmak istemiyorum ama bu seferde dozunu artırıyor

ay yapma ya kuzu
görümcede prima kullanıyor oda sızdırıyor dedi sonra külot bezden dolayı olur diye düşündü benden deneme için bez aldı cırtlı seninkide külot bez miydi ?

Yok canım aktif bebekten aldım ben aylardır kullanıyorum ilk defa böyle birşey yaptı anlamadım bende.

Mrb kizlar.bugun 9 ay kontrolune gittik.bu ay kan alacağini düsunuyodum ama doktor dedi ki; gelişimi gayet iyi isterseniz 11 ya da 12 aylik olunca alalim şimdilik gerek yok.
Kafa capi 46, boyu 75, kilosu 9.900 gr olmuş.bingildagi kapanmak uzereymis.hareketleri önden gidiyo dedi,bizim için desteksiz oturmasi kafi aslinda dedi.çunku desteksiz oturma demek;baş,boyun,bel,bacak,sırt kaslarinin hepsinin birlikte kontrol edilebiliyo olmasi.
9 ay aşisi için gerek yok dedi zaten 12. Ayda yapilacakmiş.yaptirmayacağiz,gecen gun saglik ocagindan aramislardi,doktora sorup oyle karar verecegiz demistim,tamm dediler.

Mrb kizlar.bugun 9 ay kontrolune gittik.bu ay kan alacağini düsunuyodum ama doktor dedi ki; gelişimi gayet iyi isterseniz 11 ya da 12 aylik olunca alalim şimdilik gerek yok.
Kafa capi 46, boyu 75, kilosu 9.900 gr olmuş.bingildagi kapanmak uzereymis.hareketleri önden gidiyo dedi,bizim için desteksiz oturmasi kafi aslinda dedi.çunku desteksiz oturma demek;baş,boyun,bel,bacak,sırt kaslarinin hepsinin birlikte kontrol edilebiliyo olmasi.
9 ay aşisi için gerek yok dedi zaten 12. Ayda yapilacakmiş.yaptirmayacağiz,gecen gun saglik ocagindan aramislardi,doktora sorup oyle karar verecegiz demistim,tamm dediler.
Maşallah kuzuma

Back
X