• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
demekki dönemsel kuzum ya
vallahi yorucu kısa zamanda düzelirler inş
kızmak istemiyorum ama bu seferde dozunu artırıyor

ay yapma ya kuzu
görümcede prima kullanıyor oda sızdırıyor dedi sonra külot bezden dolayı olur diye düşündü benden deneme için bez aldı cırtlı seninkide külot bez miydi ?
Walla ben kiziom 😂 evde suratsız bi varlık olarak dolaniom bazen
Ayrıca kulot bez bn hiç tavsiye etmiom ya . Primanin da olsa pek güvenli gelmiyo bana

Cok sinirli teyzesi ya valla ayni babasi yandim ben .. 2.5 saattir mutfaktayiz bulasik makinasini kapiyorum agliyor aciyorum biraz oynuyor aliyorum yine ayni ciglik cigliga 2 yaş sendromu yasiyor sanki mübarek
Hahahahaha benimkide bayılıyo bulaşık makineyi yaaa dün ağladı bide açinca kostur kostur geliyoo

Benim bebeyatmaz değişikti,arkasi emzirme yastigi gibi,onude tepsisi vardi cirt cirtliydi cikiyodu.cok kullandim diyebilirim ve cok işime yaradi.
Bide canim musade et kontrollu bi şekilde düşsun,düşsun ki tehlikeyi anlasin.
Amaan aslinda bunlari erken yapsa da olur geç yapsa da,3 ay sonra fik fik gezecekler zaten:))

doğru söylüyorsun canım her şekilde gezecekler Allahın izniyle :)

Canım ya kenardaki lastikler gevşek kalmıştır kaçırmıştır ya da arkasını veya önünü kısa birakmissindir . Bez artık küçük geliyo olabilir mi.
Yok kuzum küçük gelmiyor. Dediğin gibi kısa bıraktım herhalde 😂
Vallahaa ben bise edemedim öğlene kuzumm uyuyo benim sıpa
Kahvaltıyada çekemedim
Tarhanalı kaşarlı yumurta verdim kızçeye sadece
Afiyet olsunn belistosumaa

He o dediğinden yapacaktım yoğurt ekşimiş buna döndüm.:)

Yok kuzum küçük gelmiyor. Dediğin gibi kısa bıraktım herhalde 😂

He o dediğinden yapacaktım yoğurt ekşimiş buna döndüm.:)
Aynen bnm de olmustu çünkü bi arabayı kısa bırakmışım sırt batmış bi kere de önden hep 😂
Anacım artık bezi takarken de ölçecek vaktimiz olmuyo ki durmuyo sipalar

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar selam. Biz 5 günlüğüne tatile çıktık 🙈 yediklerimizi yazamayacağım çünkü dışarda biz ne yersek ondan yiyecek biraz düzensiz olacak😁 giremedim dünden beri de ilk uçak yolculuğumuz şükür iyi geçti. Dönüşe artık Allah Kerim 😁 uçakta bebek arabamızı bagajda mahvetmişler hep siyah çıkmayan leke olmuş çok sinir oldum 😒
Aklınızda olsun bebek arabasıyla uçağa binerseniz mutlaka kılıf veya kalın poşet gibi birseye koyun.

Kızlar selam. Biz 5 günlüğüne tatile çıktık 🙈 yediklerimizi yazamayacağım çünkü dışarda biz ne yersek ondan yiyecek biraz düzensiz olacak😁 giremedim dünden beri de ilk uçak yolculuğumuz şükür iyi geçti. Dönüşe artık Allah Kerim 😁 uçakta bebek arabamızı bagajda mahvetmişler hep siyah çıkmayan leke olmuş çok sinir oldum 😒
Aklınızda olsun bebek arabasıyla uçağa binerseniz mutlaka kılıf veya kalın poşet gibi birseye koyun.
Nasıl bi tatile kızz ne ara ciktınizz 😅😅
Yaaaaa kötü olmuş

Hiç mutlu degil 😂😂 ne yapsam surat 10 karış 🫥

Eklentiler

• Screenshot_20230315_152655_Gallery.webp
    Screenshot_20230315_152655_Gallery.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 44
Back
X