• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar sizin miniklerin benleri cıktımı?

Walla ben kiziom 😂 evde suratsız bi varlık olarak dolaniom bazen
Ayrıca kulot bez bn hiç tavsiye etmiom ya . Primanin da olsa pek güvenli gelmiyo bana

heheheheheh kızmazsanda derece artıyor vallahi
kuzu ben oğlumda külot bez kullandım ama baya büyümüştü 15 aylık sonrası flndı sanırım
kızda ayaklanmadığı için kullanmadım bakalım duruma göre
primayı şeyden dolayı istiyorum gece çok çiş yapıyor sürekli emiyor ıslak kalmasın altı diye

ay yerim yaaaa ciddi bir erkek olacak adam ya
benim oğlumda böyleydi hiç gülmezdi karşısında agucuk gugucuk yapardık yok
şimdi kızım kendi kendine bakıp gülüyor :KK70:
Ayni kuzu hic gulmuyor anca gıdıklarsak öyle 😃 inan neler neler yapiyorum ya valla bak hergün disari cikariyorum nerdeyse hava kötü olunca balkona yurutecle cikiyor izliyor mesela disariyi ama hic heyecan yok gulme yok anca somurtcak 😃 hic bana cekmemis

Ayni kuzu hic gulmuyor anca gıdıklarsak öyle 😃 inan neler neler yapiyorum ya valla bak hergün disari cikariyorum nerdeyse hava kötü olunca balkona yurutecle cikiyor izliyor mesela disariyi ama hic heyecan yok gulme yok anca somurtcak 😃 hic bana cekmemis
Ooo balkona yurutecle hic aklima gelmezdii benim balkon pisss biara çıktı balkona kaş goz arasında mutfaktayken temiz olsa salmıştım balkona bigün balkonu temizlemem lazım tabii

Ooo balkona yurutecle hic aklima gelmezdii benim balkon pisss biara çıktı balkona kaş goz arasında mutfaktayken temiz olsa salmıştım balkona bigün balkonu temizlemem lazım tabii
Kuzum bizim yürüme öncesi patikler varya kirlide olsa disarda giydigimiz var bitane arada tutunup yuruyor bizle onu ayirdim giydiriyorum sonra elimde yikiyorum altlarini

Nasıl bi tatile kızz ne ara ciktınizz 😅😅
Yaaaaa kötü olmuş
İzmire geldik ben daha önce izmir merkezi hiç görmemiştim. 3 ay önce uygun uçak bileti bulduyduk. Yaptık bir çılgınlık geldik 😁 sabah güzel kahvaltı yaptı bizimle dışarda. Öğlen ilk defa kavanoz mama verdim yarısını anca yedi pek beğenmedi 😁 şimdi de çorba yedirecem dışarda ona tuzun dibine vuruyoruz 🤣🤣

İzmire geldik ben daha önce izmir merkezi hiç görmemiştim. 3 ay önce uygun uçak bileti bulduyduk. Yaptık bir çılgınlık geldik 😁 sabah güzel kahvaltı yaptı bizimle dışarda. Öğlen ilk defa kavanoz mama verdim yarısını anca yedi pek beğenmedi 😁 şimdi de çorba yedirecem dışarda ona tuzun dibine vuruyoruz 🤣🤣
Izmir güzeldir ya bende denizliye geldigimden beri hic gitmedim. Alsancak inciraltı karsiyaka kordon bll bol keyfini cikarin kuzum ohh mis gibi hava vardir simdi orda 😍

Vallahaa ne iyi ettinizz cok guzell sağlıcakla tatilinizi yapın kazasız belasız dönersiniz eve

Ya bizim de pütürlü gibi olan geçti bn çikolata yemedikçe sorun yok ama bu sefer de sivilce gibi bişe çıktı kolunda ya acaba o da mi alerjik bişe bilemedim. Dr krem yazmıştı puturlere ama bn sebebini bildiğim için kullanmadım
Sivilce gibi dediğin isilik gibi mi

Back
X