• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
gece 2 de yattım bir gün önce erken uyumuştum öyle video bakındım evleri topladım
3 de kız uyandı kaka yaptı 4,5 a kadar ayaktaydık uyuyamadı bir türlü
bi arada bende dalamıyor belki babasında uyur dedim o arada yarım saatde olsa uyuyayım dedim abowwwwwww
bizim koca bağırıyor uyu güneş ne oldu güneş uyuyamadım ki geldim geri git dedim gittttttt :D
analar dayanıyor çekiyor sesi çıkmıyor vallahi

gece 2 de yattım bir gün önce erken uyumuştum öyle video bakındım evleri topladım
3 de kız uyandı kaka yaptı 4,5 a kadar ayaktaydık uyuyamadı bir türlü
bi arada bende dalamıyor belki babasında uyur dedim o arada yarım saatde olsa uyuyayım dedim abowwwwwww
bizim koca bağırıyor uyu güneş ne oldu güneş uyuyamadım ki geldim geri git dedim gittttttt :KK70:
analar dayanıyor çekiyor sesi çıkmıyor vallahi
Kız eşine nazar ettik haa,ne guzel uyutuyodu bebegi,bakiyodu:))
ben hic eşimi kaldirmam yaa bakmaz çunku,anasi sensin der,hatta bazen kizimla yer değiştirirdi bebiş gece uyaniuo diye.ama depremden sonra salonda cümbür cemaat yatiyoz artik,ayrilamiyoruz:))

Ispanaklı yumurta, kaşarlı omlet, havuç pekmez hurma ceviz karışımı
IMG_20230316_074517.webp

ay benim kız çok mızmız ama kucakta yken oyun oynatırken inanılmaz mutlu sürekli kucakta olacak sürekli oyun oynayacağınız hanımlaaaaaaaaa :KK70::KK70:
Benimkide öyle kucakta susuyoruz . 🤣 valla bunlar islerini iyi biliyor canim maskot ediyorlar bizi hele benim oğlan gülsün diye girmedigim kılıklar yok inanki.

Oğlanin harketlerine çok taktim bu siteyi buldum dün saatlerce okudum cok faydalı bir sürü yabancı cocuk psikologu ve psikiyatrisi tarafından ortak çalışılmış türkçeye uyarlanmış bir çalışma 9_12 aylik kısımları cogunu hala yapamiyoruz ve bu beni cok uzdu.. burdaki etkinlikleri yapmaya calisicam elimden geldigi kadar belki sizde incelemek istersiniz diye linki bırakıyorum kızlar ..

Oğlanin harketlerine çok taktim bu siteyi buldum dün saatlerce okudum cok faydalı bir sürü yabancı cocuk psikologu ve psikiyatrisi tarafından ortak çalışılmış türkçeye uyarlanmış bir çalışma 9_12 aylik kısımları cogunu hala yapamiyoruz ve bu beni cok uzdu.. burdaki etkinlikleri yapmaya calisicam elimden geldigi kadar belki sizde incelemek istersiniz diye linki bırakıyorum kızlar ..

Canim sen yüzune bi mendil örtüp açınca ceee diyosunya,ona tepki veriyo mu?

Kız eşine nazar ettik haa,ne guzel uyutuyodu bebegi,bakiyodu:))
ben hic eşimi kaldirmam yaa bakmaz çunku,anasi sensin der,hatta bazen kizimla yer değiştirirdi bebiş gece uyaniuo diye.ama depremden sonra salonda cümbür cemaat yatiyoz artik,ayrilamiyoruz:))

ay yok kız benim koca önce güneşi ayağında uyutuyor sonra oğlumu hazırlıyorum diş kıyafet değişim oda babayla uyumak istiyor onuda uyutuyor :D
hiç demez anasın diye hep yardım eder akşam 2 çocuğu uyuttu çay demlemiiştim çayları getirsene dedim yeter da dedi çocukları uyuttum daha ne istiyorsun dedi haklıydı şansımı denemiştim :D hemencik ses çıkarmadan gittim getirdim çayları hahahha

Benimkide öyle kucakta susuyoruz . 🤣 valla bunlar islerini iyi biliyor canim maskot ediyorlar bizi hele benim oğlan gülsün diye girmedigim kılıklar yok inanki.

ay sorma kucağımda koşa koşa odalara gidiyoruz baba balkondayken tüttürürken ce yapıyoruz abi tuvaletteyken oyun yapıyoruz kahkahalar havada şebek ettiler bizi :D

Back
X