- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #103.121
He ya iyi oluyorkesin ramazan da olurum
![]()
kesinnnnnnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya iyi oluyorkesin ramazan da olurum
![]()
Kuzum esin de idare eder artık ya büyüyorlar çünkü yavaştan daha kolay artık. Bn büyük kız tam 1yasindayken başlamıştım . Eşim de bakıyordu . Senin de iki ay fln zorlar sonra o da rahat bakar ama umarım tabi olmasın böyle plansız acil durumlar
Ben artık direkt cocuk bölümüne gidiyorum
Benimkisi karısti artik en son 8. Ayda bexsero vurulduk.
Hayırlı satışlar
Kızlar kızım bugün ön ön emeklemeye başladı![]()
![]()
Senin beben ilerde bacım bizimki daha adam akıllı desteksiz oturmuyor bile bırak emeklemeyi![]()
Ah ah kalpten götürecek bu sıpa beniAy korkarım bende öyle yapsa![]()
Ay yok kız önce olmayanlara versin Rabbim dur sen ekleme şimdilikKıııaaaz gerçek mi düşünüyorsun ben dalga geçiyorsun sanıyordumdualarıma katayım seni de
![]()
HahahAyyy ben şooooohhhh istemediğinde yellere yatıyodunn nick değişti sen degiştinnn![]()
Aynen canım ilki tüpIlki transfermiydi kuzum fiyatlar hakkinda bilgim yok ama dogrudur ya dogum ucretleri bile nerdeyse 2 kat artmis
Iyi düsunmüssün kuzumm rabbim nasip etsin ummadıgın anda gelecekkAh ah kalpten götürecek bu sıpa beni
Ay yok kız önce olmayanlara versin Rabbim dur sen ekleme şimdilikeloyu gaza getirmeye çalışıyorum
ama cidden korunmayı bıraktım
Hahah![]()
yav şu bebenin yanına Bi oyun arkadaşı lazım elooo
hayat masrafları artıp gidiyor şimdiden olsun beraber büyüsünler
Aynen canım ilki tüpkalan embriyom vardı transfer olurum diyordum ama aşırı zam gelmiş. O yüzden korunmayı bıraktım nasip kısmet bakalım Rabbim önce olmayanlara versin sonra da bizim bebelere kardeş
![]()
Bu rendeleme işi ben yapmıyorum aksine haşlıyorum patatesi öyle yapıyorum olmadı sarımsak rendesiyle rendele daha küçük oluyo yutmalarıda daha rahat olurEki Görüntüle 3220688
Foto çekmedim ama bunu yaptım bugün. Su yerine yumurta ekledimoğlan yedi mi eh işte tam yerken yine boğulma macerası, adrenalin patlaması ve kapanış
![]()
Sebzeli tost güzel olmazmıı neler koydun içine
Valla bende korunmuyordum kuzu esime güvendim guvenmez olaydim![]()
Ben beyime güveniyorum hiç bi hata etmedii edersede etsin olsun 2 ci napayimm nasip buişlerşimdi bunu okuyunca korktum vallahi
bende korunmuyorum eşimde olay ama benim 2 veledim var tırstım yaneeeeeeeJou
canım siz kamera filan koymadınız mı eve? ben de ağustosta başlıcam işe yavaş yavaş başladı stresim :)öyle kuzum ya artık idare edecek bi şekilde
işe geldim bakıcı abla 4 gündür güneşi görmedi üzerine kayınvalidemler dün yola çıktı ruh halim sabahtan beri duruyormu ağlıyormu diye geçiyor
alt komşuyu aradım yürüteç sesleri geliyor sakin dedi dedim çok ağlarsa ablanın onayıyla yanına çıkıp sakinleştirirsin dedim
Amin canim allah gönlüne göre versin InsallahAh ah kalpten götürecek bu sıpa beni
Ay yok kız önce olmayanlara versin Rabbim dur sen ekleme şimdilikeloyu gaza getirmeye çalışıyorum
ama cidden korunmayı bıraktım
Hahah![]()
yav şu bebenin yanına Bi oyun arkadaşı lazım elooo
hayat masrafları artıp gidiyor şimdiden olsun beraber büyüsünler
Aynen canım ilki tüpkalan embriyom vardı transfer olurum diyordum ama aşırı zam gelmiş. O yüzden korunmayı bıraktım nasip kısmet bakalım Rabbim önce olmayanlara versin sonra da bizim bebelere kardeş
![]()
şimdi bunu okuyunca korktum vallahi
bende korunmuyorum eşimde olay ama benim 2 veledim var tırstım yaneeeeeeeJou
Patates havuç yumurta zeytin lor peyniri pişince 2ye bölüp arasına kaşar koydumSebzeli tost güzel olmazmıı neler koydun içine