- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
Yok cnm Lutinus u devlet karsilamiyor parayla almaya devam edecegizProgestan in da sadece kalcadan olan ignesini karsiliyor gobekten olanı karsilamiyor.
Bir ona bir enox iğneye içim gidiyor çok maliyetli bir süreç estrofemi yeni öğrendim yazdırıldığını onu da 8. Haftada keseceğiz zaten nasipseYok cnm Lutinus u devlet karsilamiyor parayla almaya devam edecegizProgestan in da sadece kalcadan olan ignesini karsiliyor gobekten olanı karsilamiyor.
Benimki 6. Gün embriyosu transfere 1 saat kala çözdürdülerHanımlar birşey soracağım, beni bugün hastaneden aradılar ve Pazartesi saat 13:00 de transferiniz yapılacak dediler. Embriyoları bugünden mi çözdürüyorlar yoksa Pazartesi sabah mı çözdürüyorlar, bu konuda bilginiz var mı acaba?
Benimki de 6.gun ama embriyolog 5 buçuk sayiyoruz tam 6.gun sayilmaz dedi transfer günü çözüldü gayet iyi denildiBenimki 6. Gün embriyosu transfere 1 saat kala çözdürdüler
Oksapar yazılıyorsa enox da yazılır . Aile hekiminize sormanizi öneririmBir ona bir enox iğneye içim gidiyor çok maliyetli bir süreç estrofemi yeni öğrendim yazdırıldığını onu da 8. Haftada keseceğiz zaten nasipse
Ne gelirse Rabbimden canım hayırlısı olsun inşallah bizim sınavımız çok zorHepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler
Kasık ağrısı var bende evet sol taraftaPozitif gören arkadaslar tek taraflı kasık ve bacak agrisi olan var mı?
Bende de sag tarafta var daha once dış gebelik gecirdigim icin korkuyorum biraz acikcasi kese gorunene kadar rahat yokKasık ağrısı var bende evet sol tarafta
Bende de sag tarafta var daha once dış gebelik gecirdigim icin korkuyorum biraz acikcasi kese gorunene kadar rahat yok
Bana ondan vermediler cnm senin hangi tahlilinde farketmislerdi pıhtilasma oldugunu yani klasik tüp bebege baslamak icin istedigi tahlillerde varmiydi?Bende de var kuzu solda benim de, bel ağrımda var benim.
Oksapar a başladım ne kadar çok yakıyor kızlarrrr
V venuskizBende de var kuzu solda benim de, bel ağrımda var benim.
Oksapar a başladım ne kadar çok yakıyor kızlarrrr
Bana ondan vermediler cnm senin hangi tahlilinde farketmislerdi pıhtilasma oldugunu yani klasik tüp bebege baslamak icin istedigi tahlillerde varmiydi?
Halsizlik bende de var cnm ama progestan cok yapiyor diye biliyorum benim dozda yuksek baya
Yok yok hizli yapma hem morartiyor hem yakıyor yavas yavaş yap, evet pazartesi kan vermiyorum sabah hafta başı burası canlanacak beta degerleriyleEvet canım aynen trombofili paneli testinde pıhtılaşma meyilli çıkmıştım. Keşke ben de kullanmasam çok yakıyor
Ayy hadi inşallah seninde pazartesiydi dimi az kaldı
Aaa ben de biran önce bitsin diye hızlıca yaptım bidahakine yavaş deniyim. Bide artık iğneler çok zor giriyor baya zorlanıyorum sokarken batırıyorum zor giriyo sizin de öyle mi
Offd evet kafami kaldıramıyorum resmenHalsizlik bende de var cnm ama progestan cok yapiyor diye biliyorum benim dozda yuksek baya
Canım küçük Suriye dışında, ortalama hangi şehirde yaşıyorsun? İpucu ver yeterEvet ya ben kendi doktoruma gecmek istiyorym hemen
Ailem kardeşlerim bendeydi iki gündür bugün gittiler eşim yanımda arada kalkıyorum yürüyorum beni tek zorlayan şey sigara ve kahveMerhabahayirla sağlıkla Güzel haber alın inşallah. Ben 10 unda oldum transfer o gunden beri tek yaptigim sey dinlenmek hasta gibi yatmiyorum ama yapisal olarakta hareketli biri degilim ztn ara ara evde yuruyp uzaniuorm sadece
Yok yok hizli yapma hem morartiyor hem yakıyor yavas yavaş yap, evet pazartesi kan vermiyorum sabah hafta başı burası canlanacak beta degerleriyle
Benimde zor giriyor malesef o bolge hassasiyet kazandi diye sanirim. Bide hafif arada mide bulantısı hissediyor musunuz belki daha cok erken ama bende arada mide bulantısı da oluyor
Offd evet kafami kaldıramıyorum resmen
Bana transfer günü destekleyici olsun diye serum önerdiler tabi isteğe bağlı 400₺ bende destekleyici ne olursa olsun kabulüm dedim :) çok sıkışık gitmiştim eşim transfer sonrası hemen kalmak istemediğim için altıma lazımlık koydu o şekilde yaptım yoksa altıma edecektimHic yatmadım transfer oldum hemen wcye gittim ustumu giydim hemsireler ilaclarimi duzenleyip gonderdiler beni , eczane aradim ilaclari bulmak icin sonra yolculuk yaptim eve geldim oturdum bi kahve yaptim ictim hic yatmadim uzanmadim gunluk islerimi yaptim kahvaltisi yemegi bulaşıgi camasiri... Tek dikkat ettigim sey kol mesafemin uzerinde uzanmadim birseyi almak icin ya tabure kullandim yada esime soyledim o kadar hee bir de nezle oldum öksürük hapsirik derken duzeldim 3. 4 güne benden bu kadar cnm serbest birak kendini sonucta dogal gebeliklerde de haberimiz olmuyor adet zamani gecene kadar hersey naturel sekilde ilersin
Gevrek diyari , çiğdem diyarıCanım küçük Suriye dışında, ortalama hangi şehirde yaşıyorsun? İpucu ver yeter
Nerde tedavi gördün bilmiyorum ama benim gittigim yerde kimseyi yatirmiyorlar zaten anlattim biliyorsun. Bize ne derlerse onu yapiyoruz mecburen ins sifana vesile olan denk gelirsin cnmBana transfer günü destekleyici olsun diye serum önerdiler tabi isteğe bağlı 400₺ bende destekleyici ne olursa olsun kabulüm dedim :) çok sıkışık gitmiştim eşim transfer sonrası hemen kalmak istemediğim için altıma lazımlık koydu o şekilde yaptım yoksa altıma edecektim
Tamamdır teşekkür ederimOksapar yazılıyorsa enox da yazılır . Aile hekiminize sormanizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?