- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ayni durumdayim bende ... Gunde 1 Türk kahvesi ictim , sigara konusuna hic deginmek istemiyorum çok zorAilem kardeşlerim bendeydi iki gündür bugün gittiler eşim yanımda arada kalkıyorum yürüyorum beni tek zorlayan şey sigara ve kahvekahve bir yudum sigara arada duman alıyorum çok zor allahım şu yaşadığımız zorlu süreçleri mükafatlandırsın inşallah
AA bana birşey demediler ama yine de içmiyorum kahveAyni durumdayim bende ... Gunde 1 Türk kahvesi ictim , sigara konusuna hic deginmek istemiyorum çok zor
Bana da sadece abartmadan içebilirsin dediler , kahveyi 1 fincan cayi da sadece sabahları ictim . Ben pek dikkat etmedim yaAA bana birşey demediler ama yine de içmiyorum kahveKomsu kahve yapınca kokusu burnuma geliyor , keşke icseymisim ,
Ya ben ailelere söylediğim için hergun arandım ve onu yapma bunu yapma gbi cumleler duydum ,korkuttular sürekliBana da sadece abartmadan içebilirsin dediler , kahveyi 1 fincan cayi da sadece sabahları ictim . Ben pek dikkat etmedim yaakışına biraktmistim
Banada kafeini abartmayin dediler bende bir tane türk kahvesi içiyorumBana da sadece abartmadan içebilirsin dediler , kahveyi 1 fincan cayi da sadece sabahları ictim . Ben pek dikkat etmedim yaakışına biraktmistim
İki denememde de milleti dinledim , bu sefer hiccccYa ben ailelere söylediğim için hergun arandım ve onu yapma bunu yapma gbi cumleler duydum ,korkuttular sürekliOndan icemedim
Yok erken değil bence benim de başıma geldi aynı şey . Hoş ben daha test bile yapmadım o ayrı . Erken ya da geç belirti diye birşey yok bence . Hepimizin vücudu farklıBanada kafeini abartmayin dediler bende bir tane türk kahvesi içiyorumonu icmessem migrenim tutar, az once cikarttim arkadaşlar daha erken değil mi ya böyle şeyler icin psikolojik mi yaşıyorum dicem ama insan psikolojikte kusmaz ki ya
Biz de daha yeniyiz tatlim nerden bilekBanada kafeini abartmayin dediler bende bir tane türk kahvesi içiyorumonu icmessem migrenim tutar, az once cikarttim arkadaşlar daha erken değil mi ya böyle şeyler icin psikolojik mi yaşıyorum dicem ama insan psikolojikte kusmaz ki ya
Ay süpersiniz . İnsani en iyi kendisi bilirİki denememde de milleti dinledim , bu sefer hicccc
Yani psikolojik olsa zaten diyorumki Çarşamba öğrendim o zamandan beri yasiyor olmam lazim suan inanılmaz kötüyüm kafami kaldıramıyorumYok erken değil bence benim de başıma geldi aynı şey . Hoş ben daha test bile yapmadım o ayrı . Erken ya da geç belirti diye birşey yok bence . Hepimizin vücudu farklı
Kesinlikle yari doktor olduk bu yolda yürürken, hic tedavi görmeyenler bile akıl verince bana bi haller geliyor artik bi delleniyorumAy süpersiniz . İnsani en iyi kendisi bilir
Hahahahahaha dogru diyorsunBiz de daha yeniyiz tatlim nerden bilekyasayip gorucez
Dinlenmeye çalış geçen gün bende böyle oldum . Hafif baş ağrısı da eşlik etti. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanmıyorum . Bol su için ,uyumaya çalışın .Yani psikolojik olsa zaten diyorumki Çarşamba öğrendim o zamandan beri yasiyor olmam lazim suan inanılmaz kötüyüm kafami kaldıramıyorum
Belki ilaclardan belki yediğin birseyden belki de gercekten gebeliktendirHahahahahaha dogru diyorsunay bemim midem zaten hassastir inşallah cok olmaz amin
Aynen öyle şimdiki aklım olsa kimseye söylemezdimKesinlikle yari doktor olduk bu yolda yürürken, hic tedavi görmeyenler bile akıl verince bana bi haller geliyor artik bi delleniyorum
Bende vallaAynen öyle şimdiki aklım olsa kimseye söylemezdim
Dinlenmeye çalış geçen gün bende böyle oldum . Hafif baş ağrısı da eşlik etti. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanmıyorum . Bol su için ,uyumaya çalışın .
Valla en dogru soz bunlari yasamayi bile bekliyordukBelki ilaclardan belki yediğin birseyden belki de gercekten gebeliktendirama bunlari yasamayi bekliyoruz yıllardır dimi kuzu
İzmir Tavmergen tüp bebek merkezi kuzum. İlk deneme erkek faktörlü inşallah ilk ve son olurNerde tedavi gördün bilmiyorum ama benim gittigim yerde kimseyi yatirmiyorlar zaten anlattim biliyorsun. Bize ne derlerse onu yapiyoruz mecburen ins sifana vesile olan denk gelirsin cnm
İzmiiirrrr hahahah bende sinirdeyim canım hangi merkezde tedavi oldun?Gevrek diyari , çiğdem diyarı
Dr sordum bi Türk kahvesi de mi içsem olmaz diye. Sadece açık çay içebilirsin dediAyni durumdayim bende ... Gunde 1 Türk kahvesi ictim , sigara konusuna hic deginmek istemiyorum çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?