- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ben de hergun yaptim ve koyulasma olmuştu hadi hayırlısı cnmBugün sanki bi tık daha koyu ama inşallah devamı gelir biraz korkuyorum
Amin canım inşallah 5. Gün ve 7. Gün yaptım içimden yarına kan testi vermek geliyor babalar günü diye ama beklicem Sali gününüBen de hergun yaptim ve koyulasma olmuştu hadi hayırlısı cnm
Çok teşekkür ederimumarım kan testimde güzel sonuç çıkar
Kızlarrrrrr hemen sevinmeye korkmakta cok haklıyız ama şimdilik bu aldigimiz harika haberler bizi mutlu ettikce içimizdeki bebise de iyi gelecektirBugün sanki bi tık daha koyu ama inşallah devamı gelir biraz korkuyorum
Ben çok umut doluyum açıkçasıKızlarrrrrr hemen sevinmeye korkmakta cok haklıyız ama şimdilik bu aldigimiz harika haberler bizi mutlu ettikce içimizdeki bebise de iyi gelecektirinsallah guzel değerler alacağız
Bende ayni fikirdeyimBen çok umut doluyum açıkçasıumarım test sonucumda güzel çıkar
Yaaaaaaa cikellam cok sevindim gözün aydın Allah tamamina erdirsin
Yarin kaçıncı gun 8 mi ? Yine de zamaninda vermen daha iyiAmin canım inşallah 5. Gün ve 7. Gün yaptım içimden yarına kan testi vermek geliyor babalar günü diye ama beklicem Sali gününübu arada evde 2 tane daha testim var onlarla oyalanırım biraz
İns cnmm insCanımmm amiin inşallahhh umarım 2 gün sonrada güzelce artar
Yaaaaa cnmmmm cok cok sevindimmm ya inan senin yazmani bekliyordummm gozün aydin Allah saglikla artmasini nasip etsinnKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Yok cnm Lutinus u devlet karsilamiyor parayla almaya devam edecegizCanım ben bambaşka bir şey soracağım litinus fitil kullanıyorum ama kendim alıyorum. Yazdırsak Devlet karşılıyor mu acaba
Çokkkk teşekkür ederim canıııım ben de çok mutluyummYaaaaa cnmmmm cok cok sevindimmm ya inan senin yazmani bekliyordummm gozün aydin Allah saglikla artmasini nasip etsinn
Yaaaaa cnmmmm cok cok sevindimmm ya inan senin yazmani bekliyordummm gozün aydin Allah saglikla artmasini nasip etsinn
Aslında ben önceki gebeliğimde yaşadığım şeyleri yaşadığım için tahmin ediyordum ancak yine de %50 olarak düşünüyordum ki salı günü tahlil günüm, o güne kadar bile içimde bir kuşku varBende ayni fikirdeyimama biraz garip hissediyorum sizinde oyle mi yani evet suan hamileyim ama hic oyleymis gibi hissetmiyorum belirti anlaminda degilde sanki rüyaymış gercek değilmiş gibi
Hepimiz yaşadık bunları , ben üçüncü denememde gördüm pozitifi Allah'ın izniyle devam eder ins ... Ama inan ki bugun negatifse hayırlı degildi demek ki... Kalben inan ve dualarini eksik etme ... Hepsi geride kalicak ... Uzun bir yol oldugunu en basindan hepimiz biliyoruz o yüzden durma yuremeye devam cnmmm...Hepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler
Heh işte bende o var rüyamda görmüş gibiyim gidip gelip testlere bakıyorumBende ayni fikirdeyimama biraz garip hissediyorum sizinde oyle mi yani evet suan hamileyim ama hic oyleymis gibi hissetmiyorum belirti anlaminda degilde sanki rüyaymış gercek değilmiş gibi
Evet yarin 8. Gün salı günü test günüm beklerim heralde hemen kan vermem zaten damarlarım ince bide delik deşik olmimYarin kaçıncı gun 8 mi ? Yine de zamaninda vermen daha iyi
Ahahaha o önemli degil de tam günün de verince degerin de güzel çıkar diye dedim kuzum simdi erken test verince benimki düşük mü cikti acaba diye ister istemez telaslanabiliriz malum hepimiz pipirikliyizEvet yarin 8. Gün salı günü test günüm beklerim heralde hemen kan vermem zaten damarlarım ince bide delik deşik olmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?