2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ahahaha o önemli degil de tam günün de verince degerin de güzel çıkar diye dedim kuzum simdi erken test verince benimki düşük mü cikti acaba diye ister istemez telaslanabiliriz malum hepimiz pipirikliyiz
Simdi bile test neden bu kadar silik diye düşünüyorum haklısın testte yukselcekmi diye düşünüp durururum artik

Evet bende acikta bıraktım durup durup bakıyorum peki seyi biliyor musunuz kaçıncı haftaya kadar tüp bebek merkeziyle devam etmek gerekiyor acaba
Benim bildiklerim bi kez ücretsiz kalp atisi ve kese icin muayene tarihi veriyorlar genelde ondan sonra herkes yoluna

Evet bende acikta bıraktım durup durup bakıyorum peki seyi biliyor musunuz kaçıncı haftaya kadar tüp bebek merkeziyle devam etmek gerekiyor acaba
Benim doktorum aynı zamanda kadın doğum doktoru ben onunla devam etmeyi düşünüyorum ama diğer merkezler nasıl yapıyor bilmiyorum

Merhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
Ben günde 4 tane estrofem, bir tane redostim (takviye edici gıda) ve hergün sabah akşam birer bardak şekersiz doğal nar suyu içtim halada devam ediyorum. Rabbim nasip ederse Pazartesi günü transfer yapılacak.

Hepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler
Canim üzülme herşeyin zamanı vardır demkki şimdi değilmiş inan bir gün alacaksın kucağına bebisini o yüzden sakın üzülme Allah'ım geciktiriyorsa guzellestiriyordur

Benim doktorum aynı zamanda kadın doğum doktoru ben onunla devam etmeyi düşünüyorum ama diğer merkezler nasıl yapıyor bilmiyorum
Bn medicakparktayim kendi doktorumda orada zaten o yonlendirdi suanki tup bebek doktoruma aslinda oda normalde kadin dogumcu ama kendi doktoruma gecmek istiyorym ben hatta dun ilk onunla paylastim testimi

Hanımlar birşey soracağım, beni bugün hastaneden aradılar ve Pazartesi saat 13:00 de transferiniz yapılacak dediler. Embriyoları bugünden mi çözdürüyorlar yoksa Pazartesi sabah mı çözdürüyorlar, bu konuda bilginiz var mı acaba?

Hepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en güzel zamanda en güzel şekilde alacaksın bebeğini kucağına

Benim 5. Gündü transfer günü çözdürdüler

Benm 2 gün önceden çözülmüştü 3. Gun embriyosu hatta 5. Gune ulasti onu koymuşlardı ama genel prosedur nedir bilemedin

Bn medicakparktayim kendi doktorumda orada zaten o yonlendirdi suanki tup bebek doktoruma aslinda oda normalde kadin dogumcu ama kendi doktoruma gecmek istiyorym ben hatta dun ilk onunla paylastim testimi
Hangi doktor da rahat edeceksen en mantıklısı onunla ilerlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…