Simdi bile test neden bu kadar silik diye düşünüyorum haklısın testte yukselcekmi diye düşünüp durururum artikAhahaha o önemli degil de tam günün de verince degerin de güzel çıkar diye dedim kuzum simdi erken test verince benimki düşük mü cikti acaba diye ister istemez telaslanabiliriz malum hepimiz pipirikliyiz
Yani biliyoruz da yazdıkSimdi bile test neden bu kadar silik diye düşünüyorum haklısın testte yukselcekmi diye düşünüp durururum artik
Evet bende acikta bıraktım durup durup bakıyorumHeh işte bende o var rüyamda görmüş gibiyim gidip gelip testlere bakıyorum
Benim bildiklerim bi kez ücretsiz kalp atisi ve kese icin muayene tarihi veriyorlar genelde ondan sonra herkes yolunaEvet bende acikta bıraktım durup durup bakıyorumpeki seyi biliyor musunuz kaçıncı haftaya kadar tüp bebek merkeziyle devam etmek gerekiyor acaba
Bende var ama anlık ağrı gelip gidiyorPozitif gören arkadaslar tek taraflı kasık ve bacak agrisi olan var mı?
Benim doktorum aynı zamanda kadın doğum doktoru ben onunla devam etmeyi düşünüyorum ama diğer merkezler nasıl yapıyor bilmiyorumEvet bende acikta bıraktım durup durup bakıyorumpeki seyi biliyor musunuz kaçıncı haftaya kadar tüp bebek merkeziyle devam etmek gerekiyor acaba
Ben günde 4 tane estrofem, bir tane redostim (takviye edici gıda) ve hergün sabah akşam birer bardak şekersiz doğal nar suyu içtim halada devam ediyorum. Rabbim nasip ederse Pazartesi günü transfer yapılacak.Merhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
Kızlar 7. Gün testim böyle çıktı normal mi acaba hayalet 2. Çizgim var ama çok silik duruyor
Kızlar transferimin 9. Günü testim bu şekilde sizce ?
Kizlarr tebriklerrrKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Canim üzülme herşeyin zamanı vardır demkki şimdi değilmiş inan bir gün alacaksın kucağına bebisini o yüzden sakın üzülme Allah'ım geciktiriyorsa guzellestiriyordurHepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler
Evet ya ben kendi doktoruma gecmek istiyorym hemenBenim bildiklerim bi kez ücretsiz kalp atisi ve kese icin muayene tarihi veriyorlar genelde ondan sonra herkes yoluna
Bn medicakparktayim kendi doktorumda orada zaten o yonlendirdi suanki tup bebek doktoruma aslinda oda normalde kadin dogumcu ama kendi doktoruma gecmek istiyorym ben hatta dun ilk onunla paylastim testimiBenim doktorum aynı zamanda kadın doğum doktoru ben onunla devam etmeyi düşünüyorum ama diğer merkezler nasıl yapıyor bilmiyorum
Hepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler
Benim 5. Gündü transfer günü çözdürdülerHanımlar birşey soracağım, beni bugün hastaneden aradılar ve Pazartesi saat 13:00 de transferiniz yapılacak dediler. Embriyoları bugünden mi çözdürüyorlar yoksa Pazartesi sabah mı çözdürüyorlar, bu konuda bilginiz var mı acaba?
Benm 2 gün önceden çözülmüştü 3. Gun embriyosu hatta 5. Gune ulasti onu koymuşlardı ama genel prosedur nedir bilemedinHanımlar birşey soracağım, beni bugün hastaneden aradılar ve Pazartesi saat 13:00 de transferiniz yapılacak dediler. Embriyoları bugünden mi çözdürüyorlar yoksa Pazartesi sabah mı çözdürüyorlar, bu konuda bilginiz var mı acaba?
Benim 5. Gün Pazara denk geliyor diye 4. Gün dondurmuşlardı. O yüzden nasıl yapacaklar bilemedim.Benim 5. Gündü transfer günü çözdürdüler
Teşekkürler amin
Bende bilemedim, neyse artık Pazartesi sorar öğrenirim.Benm 2 gün önceden çözülmüştü 3. Gun embriyosu hatta 5. Gune ulasti onu koymuşlardı ama genel prosedur nedir bilemedin
Hangi doktor da rahat edeceksen en mantıklısı onunla ilerlemekBn medicakparktayim kendi doktorumda orada zaten o yonlendirdi suanki tup bebek doktoruma aslinda oda normalde kadin dogumcu ama kendi doktoruma gecmek istiyorym ben hatta dun ilk onunla paylastim testimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?