2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Progesteron 0,50 E2 40 çıktı doktor hormonların müsait başlayalım dedi 6 gün 3 tane 6 gün 4 tane sonra 4 Haziran da kontrole gel dedi
Günaydın , benim sonuç 0,1 görünüyor iyi mi kötü mu bilemedim ama bizde basladik

Merhaba herkese 26 ocakta opu oldum 4 adet 5. Gün embriyosu donduruldu. Şu an transfere hazırlık yapıyorum muhtemelen haftaya transfer olacak herkes güzel haberler alır inşallah

Merhaba herkese 26 ocakta opu oldum 4 adet 5. Gün embriyosu donduruldu. Şu an transfere hazırlık yapıyorum muhtemelen haftaya transfer olacak herkes güzel haberler alır inşallah
Hayırlı olsun canım.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın alırız hepimiz Rabbim kolaylaştırsın yollarımızı

Selam kızlar , benim prolaktinim durmadan yüksekliyor ya dostinex kullandım düştü yine artmis

Amin inşallah. Transfer hazırlığına başladık Haziran 6-8arası Birgün transferim gerçekleşecek inşallah ancak rahim duvarı çok kalınlaşmadı şuanlık 6mm kadar

Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım nar suyu tüketmeye çalışıyorum rahim duvarı için iyiymiş sen de tüketebilirsin

Bencede öyle olmuştur. Çünkü adet olmadan transfer sürecine geçilmiyor

P
Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım nar suyu tüketmeye çalışıyorum rahim duvarı için iyiymiş sen de tüketebilirsin
evet nar suyu aldım avokadolu da iyi geliyor dediler onu da yemeye çalışıyorum estrofemi 3e çıkardık cumartesi tekrar kontrol var inşallah iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…