Günaydın , benim sonuç 0,1 görünüyor iyi mi kötü mu bilemedim ama bizde basladikProgesteron 0,50 E2 40 çıktı doktor hormonların müsait başlayalım dedi 6 gün 3 tane 6 gün 4 tane sonra 4 Haziran da kontrole gel dedi
İnşallah canım inşallah başka embriyomda kalmadı inşallah bu sefer olacakHayırlısı olsun canım inşAllah pozitifi görürsün
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla kavuşalım miniklerimizeİnşallah canım inşallah başka embriyomda kalmadı inşallah bu sefer olacak
Hayırlı olsun canım.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın alırız hepimizMerhaba herkese 26 ocakta opu oldum 4 adet 5. Gün embriyosu donduruldu. Şu an transfere hazırlık yapıyorum muhtemelen haftaya transfer olacak herkes güzel haberler alır inşallah
Hayırlı olsun canım.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın alırız hepimizRabbim kolaylaştırsın yollarımızı
Allah yardımcınız olsun inşallah sımsıkı tutunsun bebeğiniz sizeMerhaba herkese 26 ocakta opu oldum 4 adet 5. Gün embriyosu donduruldu. Şu an transfere hazırlık yapıyorum muhtemelen haftaya transfer olacak herkes güzel haberler alır inşallah
İnşallahRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla kavuşalım miniklerimize
Allah yardımcınız olsun inşallah sımsıkı tutunsun bebeğiniz size
Amin inşallah. Transfer hazırlığına başladık Haziran 6-8arası Birgün transferim gerçekleşecek inşallah ancak rahim duvarı çok kalınlaşmadı şuanlık 6mm kadarAmin siz de güzel haberler alırsınız inşallah. Ne aşamadasınız şu an
Amin inşallah. Transfer hazırlığına başladık Haziran 6-8arası Birgün transferim gerçekleşecek inşallah ancak rahim duvarı çok kalınlaşmadı şuanlık 6mm kadar
Hadi hayırlısı olsun inşallahGünaydın , benim sonuç 0,1 görünüyor iyi mi kötü mu bilemedim ama bizde basladik
Bencede öyle olmuştur. Çünkü adet olmadan transfer sürecine geçilmiyorBenim şöyle bir durum oluyordu genelde adetim cok az gelir ped kullanmam bile gerekmezdi hatta adet olamadigim cok zaman olurdu doktorum bir damla bile yeterli bizim icin adet olmussunuz demektir derdi birde olmadığım zamanlar icin adet aslında içte oluyor ama dışa çıkmıyor derdi muhtemelen yine öyle bisey olmuş tıbbi nasil aciklanir bilemedimo yüzden olmusum gibi saydi bir görüş bakalim belki bekletmez. Bazı kisilerde ilaçla getirildiğini bazi kisilerde de lucrinden sonra ztn olmadığını okudum bu arada çok değişiyor galiba kişiye gorede
Benim sadece 1 gün kanamam oldu sonra kesildi ama doktor e2 ve progestan iyi diye transfer sürecine başladıBencede öyle olmuştur. Çünkü adet olmadan transfer sürecine geçilmiyor
evet nar suyu aldım avokadolu da iyi geliyor dediler onu da yemeye çalışıyorum estrofemi 3e çıkardık cumartesi tekrar kontrol var inşallah iyi giderBenim de yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım nar suyu tüketmeye çalışıyorum rahim duvarı için iyiymiş sen de tüketebilirsin
Adet olmuş sayılmışsın, o yüzden başlamıştırBenim sadece 1 gün kanamam oldu sonra kesildi ama doktor e2 ve progestan iyi diye transfer sürecine başladı
P
evet nar suyu aldım avokadolu da iyi geliyor dediler onu da yemeye çalışıyorum estrofemi 3e çıkardık cumartesi tekrar kontrol var inşallah iyi gider
Yok sadece estrofem kullanıyorumİnşallah, estrofem dışında bişey kullanıyor musun
Anladım benim de öyleYok sadece estrofem kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?