Evet bana bir damla akinti bile yeter dedi sayılması icin gerci bende onlar bile yokruAdet olmuş sayılmışsın, o yüzden başlamıştır
İnşallah hepimiz için her şey çok çok iyi gider çok zor süreçlermiş sabretmek dayanmak umut etmek çok yorucuAnladım benim de öyle
Hadi bakalım ayağını süorü nasılsın, arkandan geliyoruzEvet bana bir damla akinti bile yeter dedi sayılması icin gerci bende onlar bile yokruama farketmemisindir belki akinti olmustur dedi
Günde ne kadar kullanıyordun canımİnşallahbugün ilk kontrole gittim henüz 6 mm olmuş rahim duvarı estrofemi 3 e çıkardı biraz yavaş gelişiyor
Günde ne kadar kullanıyordun canımilk 2gün 1er tane sonraki 2 gün 2 şer 2 gündür de 3er kullanıyorum canım yarın kontrol var
Sakin ol canım benim illa ki bi yolu var sen kendini ferah tutmaya çalışselam kızlar bu gün 2. adetimin 2. günüydü muayene oldum transfer sürecine başlamak için ancak bir tane yumurtam oluşmuşşimdi ya transfer iptal olacak ya da bu yumurta alınacak çok moralim bozuldu nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum
Transfer gününüz yakınsa artırmıştır. Ben de ilk transferimin son haftasında sabah2 akşam 2 şeklinde kullanmıştımAnladım canım bende de ilk başta 1 tane başladım sonra sabah 1 akşam 2 oldu şimdi de sabah 2 akşam 2 devam ediyorum yüksek mi oluyor acabazararı olur mu ki benim de yarın kontrol var bakalım ne diyecekler
Yumurtanın alınması kolay bir işlemdir belki hiç bilmiyorum ama içinizi ferah turun stres zarar verirSakin ol canım benim illa ki bi yolu var sen kendini ferah tutmaya çalış
Yarın 14.gün olacak benim ilk tedavim pek bilgim yok doktor ne derse ona göre hareket ediyorum birde kulüpten bildiğim kadarıylaTransfer gününüz yakınsa artırmıştır. Ben de ilk transferimin son haftasında sabah2 akşam 2 şeklinde kullanmıştım
Ben heyecanla yarını bekliyorum transfer tarihi verilecek kontrol olacakKızlar napiyorsunuzbir sey sorucam ben yarın estrofemi ikiye cikartiyorum 4 gün sonra da 3 e çıkacak hepsini ayni anda mi içiyorsunuz yoksa sabah aksam , sabah oglen aksam oyle mi iciyorsunuz?
Sıcak basması yapıyor mu estrofem ? Ben ilk gün anlayamadım ama şu an kullandikca farkediyorum .Ben heyecanla yarını bekliyorum transfer tarihi verilecek kontrol olacakcanım ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum hemşirem çizelge vermişti ona göre hareket ediyorum
kendimi o kadar hazırlamıştım ki öğrendiğimden beri ağlıyorum, madem böyle bir risk var neden doğum kontrol hapına başlatmadılarSakin ol canım benim illa ki bi yolu var sen kendini ferah tutmaya çalış
Biraz yapıyor sıcaklık ama daha çok akıntı yaptı bendeSıcak basması yapıyor mu estrofem ? Ben ilk gün anlayamadım ama şu an kullandikca farkediyorum .
Canım benim kendini hazırlayıp sonucun öyle olması illaki üzüyor insanı olumlu bakmaya çalış risk taşıyorsa bir ay sonrası olsun. Yıllık iznini de çalıştığın yerle tekrar konuşabilirsin durumu biliyorlarsa bi düzenleme yapılabilir ama üzme kendini hala imkan var herşey bitmedi gecikmesinde de vardır bir hayır.kendimi o kadar hazırlamıştım ki öğrendiğimden beri ağlıyorum, madem böyle bir risk var neden doğum kontrol hapına başlatmadılaryıllık iznimi bile ona göre ayarlamıştım. iğne ile yumurta boşaltılabilir diyolar ama aynı zamanda da risk diyor. bu ay dopum kontrol hapına başla dediler.
Hayırlı olsun canım İnşallah rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmiştir. Transfer günü belli olunca haber ver bizlereBen estrofemi ilk günden beri günde 4 tane kullanıyorum 6 saat arayla. Bugün transfer günüm belli olacak inşallah
Yarın 14.gün olacak benim ilk tedavim pek bilgim yok doktor ne derse ona göre hareket ediyorum birde kulüpten bildiğim kadarıyla19il
Evet doktorlar bize uygun olanı biliyorlardır. En geçYarın 14.gün olacak benim ilk tedavim pek bilgim yok doktor ne derse ona göre hareket ediyorum birde kulüpten bildiğim kadarıyla
doktorlar en iyisini biliyorlardır Allah’ın izniyle . O zaman 1 haftaya kadar transferiniz gerçekleşecektir 18ile 21.gün arası transferi yapıyorlarYarın 14.gün olacak benim ilk tedavim pek bilgim yok doktor ne derse ona göre hareket ediyorum birde kulüpten bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?