2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok iyi anlıyorum sizi ne kadar zor olduğunu biliyorum ben tam transfer olacakken covid olduğumu öğrenmiştim hissettiklerini hissedebiliyorum ama her şeyde bir hayır vardır dedik öyle deyin

Bende Haziran 10 da transfer dedi am aiğne vurcaz dedi iğne ne için acaba inşallah güzel haberler alırız

öyle güzel yazmışsınız ki hemşirelerin yapmadığını yaptınız , allah razı olsun sizden bu destekler ne kadar önemli bu süreçte

Çok iyi anlıyorum sizi ne kadar zor olduğunu biliyorum ben tam transfer olacakken covid olduğumu öğrenmiştim hissettiklerini hissedebiliyorum ama her şeyde bir hayır vardır dedik öyle deyin
mesajlarınız için çok teşekkür ederim sizede, bu destekler inanın içimi rahatlattı moralimi düzeltti

Canimmm nolur üzülme bak moral çok önemli bir hayır var bunda diyelim. Bunu onemsemeyip transfer yapsalar daha kötü ne kadar guzelki dikkatli gidiyor doktorun demek ne dediler belli bir sonuc var mi

Sıcak basması yapıyor mu estrofem ? Ben ilk gün anlayamadım ama şu an kullandikca farkediyorum .
Ya ben de diyorum bu kadar sicak neden hatta geceleri sıcak basıyor birde İzmir'de yasiyorum zaten sıcak mahvoldum eşim diyor menapoza mi girdin benimde aklima o menapoz ignesi geldi zoladex o mu etki ediyor diye

Ya ben de diyorum bu kadar sicak neden hatta geceleri sıcak basıyor birde İzmir'de yasiyorum zaten sıcak mahvoldum eşim diyor menapoza mi girdin benimde aklima o menapoz ignesi geldi zoladex o mu etki ediyor diye
Acayip sıcak yapıyor öle böle değil . Eşim de bana şaşırıyor aynı sizin gbi üç dört güne alisiriz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…