- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Çok iyi anlıyorum sizi ne kadar zor olduğunu biliyorum ben tam transfer olacakken covid olduğumu öğrenmiştim hissettiklerini hissedebiliyorum ama her şeyde bir hayır vardır dedik öyle deyinkendimi o kadar hazırlamıştım ki öğrendiğimden beri ağlıyorum, madem böyle bir risk var neden doğum kontrol hapına başlatmadılaryıllık iznimi bile ona göre ayarlamıştım. iğne ile yumurta boşaltılabilir diyolar ama aynı zamanda da risk diyor. bu ay dopum kontrol hapına başla dediler.
Hadi hayırlısı inşallahBen estrofemi ilk günden beri günde 4 tane kullanıyorum 6 saat arayla. Bugün transfer günüm belli olacak inşallah
Bende de tam tersi kuruluk ve sıcak basması yaptı . Regl öncesi yaşıyorum sankiBiraz yapıyor sıcaklık ama daha çok akıntı yaptı bende
Öyle tabi bakalım yarın belli olur olacağı hadi hayırlısıEvet doktorlar bize uygun olanı biliyorlardır. En geç
doktorlar en iyisini biliyorlardır Allah’ın izniyle . O zaman 1 haftaya kadar transferiniz gerçekleşecektir 18ile 21.gün arası transferi yapıyorlar
Herkes de farklı bi etki oluyor demekki güzel ilerlesin de tekBende de tam tersi kuruluk ve sıcak basması yaptı . Regl öncesi yaşıyorum sanki
Benim bilgim yok canım. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırızzBende Haziran 10 da transfer dedi am aiğne vurcaz dedi iğne ne için acaba inşallah güzel haberler alırız
İnşallahBenim bilgim yok canım. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırızz
Hayırlı olsun canım İnşallah rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmiştir. Transfer günü belli olunca haber ver bizlere
Hadi hayırlısı inşallah
En güzel şekilde gerçekleşsin inşallah transferin sımsıkı tutunsun bebeğim sanaEstrofeme devam edeceğim yanına progestan fitil ve prolutex iğne verdi. 2 Haziran Perşembe günü transfer olacak inşallah
öyle güzel yazmışsınız ki hemşirelerin yapmadığını yaptınız , allah razı olsun sizden bu destekler ne kadar önemli bu süreçteCanım benim kendini hazırlayıp sonucun öyle olması illaki üzüyor insanı olumlu bakmaya çalış risk taşıyorsa bir ay sonrası olsun. Yıllık iznini de çalıştığın yerle tekrar konuşabilirsin durumu biliyorlarsa bi düzenleme yapılabilir ama üzme kendini hala imkan var herşey bitmedi gecikmesinde de vardır bir hayır.
mesajlarınız için çok teşekkür ederim sizede, bu destekler inanın içimi rahatlattı moralimi düzelttiÇok iyi anlıyorum sizi ne kadar zor olduğunu biliyorum ben tam transfer olacakken covid olduğumu öğrenmiştim hissettiklerini hissedebiliyorum ama her şeyde bir hayır vardır dedik öyle deyin
Aa o zaman bende sorayim bugunBen heyecanla yarını bekliyorum transfer tarihi verilecek kontrol olacakcanım ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum hemşirem çizelge vermişti ona göre hareket ediyorum
Ayyy yarin mi belli olacak harikaaa hemen bizimle de paylaşBen heyecanla yarını bekliyorum transfer tarihi verilecek kontrol olacakcanım ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum hemşirem çizelge vermişti ona göre hareket ediyorum
Canimmm nolur üzülme bak moral çok önemli bir hayır var bunda diyelim. Bunu onemsemeyip transfer yapsalar daha kötü ne kadar guzelki dikkatli gidiyor doktorun demekselam kızlar bu gün 2. adetimin 2. günüydü muayene oldum transfer sürecine başlamak için ancak bir tane yumurtam oluşmuşşimdi ya transfer iptal olacak ya da bu yumurta alınacak çok moralim bozuldu nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum
Hayirli olsinBen estrofemi ilk günden beri günde 4 tane kullanıyorum 6 saat arayla. Bugün transfer günüm belli olacak inşallah
Ya ben de diyorum bu kadar sicak nedenSıcak basması yapıyor mu estrofem ? Ben ilk gün anlayamadım ama şu an kullandikca farkediyorum .
Acayip sıcak yapıyor öle böle değil . Eşim de bana şaşırıyor aynı sizin gbiYa ben de diyorum bu kadar sicak nedenhatta geceleri sıcak basıyor birde İzmir'de yasiyorum zaten sıcak mahvoldum eşim diyor menapoza mi girdin benimde aklima o menapoz ignesi geldi zoladex o mu etki ediyor diye
İlac sayisi arttikca artmasinda inşallahAcayip sıcak yapıyor öle böle değil . Eşim de bana şaşırıyor aynı sizin gbiüç dört güne alisiriz diye düşünüyorum
Bünye alışır inşallahİlac sayisi arttikca artmasinda inşallahneyse katlanacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?