2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

AA bende bugün gittim . 3 u tekrar kontrol muhtemelen 10 u da transfer dedi . Herşey yolunda giderse tabiki . İlaclarimiz da aynı :)

kızlar opudan sonra 2. adetinizi ne zaman oldunuz. benim 2gün geçikti hala olmadım.
Ben olmadim bugün kontrolüm vardi. Doktor adet olmussun gibi duruma gelmis rahim dedi oyuzden olmasanizda sorun yok dedi. Muhtemelen bir akıntı seklinde gelmiş olablr cok az dedi

AA bende bugün gittim . 3 u tekrar kontrol muhtemelen 10 u da transfer dedi . Herşey yolunda giderse tabiki . İlaclarimiz da aynı :)
Ayy birlikte olacagiz demekki ayni tarihlerde hemen hemen birlikte heyecan yaşayacağız estrofem buldun mu

Progesteron mu ne o testten istediler mi ? Benim birde prolaktinim yuksekti bugun onun testini tekrar istedi

Ben olmadim bugün kontrolüm vardi. Doktor adet olmussun gibi duruma gelmis rahim dedi oyuzden olmasanizda sorun yok dedi. Muhtemelen bir akıntı seklinde gelmiş olablr cok az dedi
ama adet olmadan transfer sürecine giremiyoruz değil mi bende mi gitsem beklesem mi bilemedim

aa çok iyi , doktorumla görüşeyim hemen heyecanla transferi bekliyorum
Benim şöyle bir durum oluyordu genelde adetim cok az gelir ped kullanmam bile gerekmezdi hatta adet olamadigim cok zaman olurdu doktorum bir damla bile yeterli bizim icin adet olmussunuz demektir derdi birde olmadığım zamanlar icin adet aslında içte oluyor ama dışa çıkmıyor derdi muhtemelen yine öyle bisey olmuş tıbbi nasil aciklanir bilemedim o yüzden olmusum gibi saydi bir görüş bakalim belki bekletmez. Bazı kisilerde ilaçla getirildiğini bazi kisilerde de lucrinden sonra ztn olmadığını okudum bu arada çok değişiyor galiba kişiye gorede

Kızlar selam ben de transferimi bekliyorum hayırlısıyla.. pazar günü çok az bir kanamam oldu sonra dün akşam kesildi bugün doktora gittim e2 ve progestan normal dedi ve estrofem e 6 gun 3 6 gun 4 adet kullanıp 4 haziranda kontrole çağırdı sanırım 10 u gibi benimde transferim olacak çok heyecanlıyım.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın…

Progestan kaç çıktı benim bugün bakıldı sonuç cikti ama normal mi bilmiyorum , estrofem 4 gun 1 tablet , 4 gün 2 tablet, 3 gün 3 tablet olarak kullanicam

Bende bir eczane aradim var dedi hemen aldim ilaci , nisanda baya sıkıntı vardi estrofem bulma konusunda cok sevindim hemen bulmana. Aslında onlar herseyi programlamislar muayeneye girdim beklerken kagidima baktim 2 haziran kontrol recete kullanim dozu hepsi yazılmışti testlerode daha önce sınırda olan hormonlarim icin tekrar kontrol altinda tutmak icin istedi galiba.
Estrofem 1 tabletle basladim 4 gunden sonra iki sonra 3 e çıkıyor

Bana da önceden al demişlerdi o yüzden aldım birkac kutu . Sizin doktorla benim doktorun yaklaşım tarzı çok benziyor birbirine . Hayırlısı olsun inşallah . Sizinle yaşımız ve sorunumuz da aynıymış biraz önce gördüm mesajlarda .

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alalım artik

Hayırlısı olsun canım inşAllah pozitifi görürsün

Ayy hadi inşallah hepimiz güzel haberleri ard arda alırız inşallah

Progestan kaç çıktı benim bugün bakıldı sonuç cikti ama normal mi bilmiyorum , estrofem 4 gun 1 tablet , 4 gün 2 tablet, 3 gün 3 tablet olarak kullanicam
Progesteron 0,50 E2 40 çıktı doktor hormonların müsait başlayalım dedi 6 gün 3 tane 6 gün 4 tane sonra 4 Haziran da kontrole gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…