AA bende bugün gittim . 3 u tekrar kontrol muhtemelen 10 u da transfer dedi . Herşey yolunda giderse tabiki . İlaclarimiz da aynı :)Şimdi çıktım muayenede baktıklarında adet olmuşum gibi görünüyormusyani vucut tepkilerime baktigimda ztn bende gecen hafta olmus bitmis olmasi gerekiyordu belkide minicikte olsa bir akıntı gibi gelmistir anlamamis olabilirsiniz dedi. Oyuzden sorun degilmis estrfome basliyorum birde coraspin 2 Haziran da kontrol 9 u gibide transfer
Ben olmadim bugün kontrolüm vardi. Doktor adet olmussun gibi duruma gelmis rahim dedi oyuzden olmasanizda sorun yok dedi. Muhtemelen bir akıntı seklinde gelmiş olablr cok az dedikızlar opudan sonra 2. adetinizi ne zaman oldunuz. benim 2gün geçikti hala olmadım.
Ayy birlikte olacagiz demekkiAA bende bugün gittim . 3 u tekrar kontrol muhtemelen 10 u da transfer dedi . Herşey yolunda giderse tabiki . İlaclarimiz da aynı :)
Progesteron mu ne o testten istediler mi ? Benim birde prolaktinim yuksekti bugun onun testini tekrar istediAA bende bugün gittim . 3 u tekrar kontrol muhtemelen 10 u da transfer dedi . Herşey yolunda giderse tabiki . İlaclarimiz da aynı :)
ama adet olmadan transfer sürecine giremiyoruz değil mi bende mi gitsem beklesem mi bilemedimBen olmadim bugün kontrolüm vardi. Doktor adet olmussun gibi duruma gelmis rahim dedi oyuzden olmasanizda sorun yok dedi. Muhtemelen bir akıntı seklinde gelmiş olablr cok az dedi
Yok girebiliyormusuz rahim kalınlığı normalmiş yani adet olmamam sorun olmadıama adet olmadan transfer sürecine giremiyoruz değil mi bende mi gitsem beklesem mi bilemedim
aa çok iyi , doktorumla görüşeyim hemenYok girebiliyormusuz rahim kalınlığı normalmiş yani adet olmamam sorun olmadı
Benim şöyle bir durum oluyordu genelde adetim cok az gelir ped kullanmam bile gerekmezdi hatta adet olamadigim cok zaman olurdu doktorum bir damla bile yeterli bizim icin adet olmussunuz demektir derdi birde olmadığım zamanlar icin adet aslında içte oluyor ama dışa çıkmıyor derdi muhtemelen yine öyle bisey olmuş tıbbi nasil aciklanir bilemedimaa çok iyi , doktorumla görüşeyim hemenheyecanla transferi bekliyorum
İpek Nur balın düzgünerDoktorunuz kimdi şişlide ?
Progestan kaç çıktı benim bugün bakıldı sonuç cikti ama normal mi bilmiyorum , estrofem 4 gun 1 tablet , 4 gün 2 tablet, 3 gün 3 tablet olarak kullanicamKızlar selam ben de transferimi bekliyorum hayırlısıyla.. pazar günü çok az bir kanamam oldu sonra dün akşam kesildi bugün doktora gittim e2 ve progestan normal dedi ve estrofem e 6 gun 3 6 gun 4 adet kullanıp 4 haziranda kontrole çağırdı sanırım 10 u gibi benimde transferim olacak çok heyecanlıyım.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın…
Ben sorun yaşamadım estrofem konusunda . Ay evet senin heyecanıni ben bile buradan hissettimAyy birlikte olacagiz demekkiayni tarihlerde hemen hemen birlikte heyecan yaşayacağız estrofem buldun mu
Benden hicbiirşey istemedi . Muayene etti ,başlıyoruz dedi . İlaçları yazdı ,gönderdi :)Progesteron mu ne o testten istediler mi ? Benim birde prolaktinim yuksekti bugun onun testini tekrar istedi
Bana da önceden al demişlerdi o yüzden aldım birkac kutu . Sizin doktorla benim doktorun yaklaşım tarzı çok benziyor birbirine . Hayırlısı olsun inşallah . Sizinle yaşımız ve sorunumuz da aynıymış biraz önce gördüm mesajlarda .Bende bir eczane aradim var dedi hemen aldim ilaci , nisanda baya sıkıntı vardi estrofem bulma konusunda cok sevindim hemen bulmana. Aslında onlar herseyi programlamislarmuayeneye girdim beklerken kagidima baktim 2 haziran kontrol recete kullanim dozu hepsi yazılmışti testlerode daha önce sınırda olan hormonlarim icin tekrar kontrol altinda tutmak icin istedi galiba.
Estrofem 1 tabletle basladim 4 gunden sonra iki sonra 3 e çıkıyor
Hayırlısı olsun inşallahBana da önceden al demişlerdi o yüzden aldım birkac kutu . Sizin doktorla benim doktorun yaklaşım tarzı çok benziyor birbirine . Hayırlısı olsun inşallah . Sizinle yaşımız ve sorunumuz da aynıymış biraz önce gördüm mesajlarda .
Tşk ederim inşallah . Her isteyene güzel haberler diliyorumHayırlısı olsun inşallahgüzel haberler alalım artik
Hayırlısı olsun canım inşAllah pozitifi görürsünHerhangi bir sebep yoktu tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebeğe karar verdik her şey de çok güzel ilerlemişti ama sonuç negatif oldu bu kez hiteroskopi oldum inşallah sonuç pozitif olur genetik test de önermedi şimdilik erken dedi doktor
Ayy hadi inşallah hepimiz güzel haberleri ard arda alırız inşallahŞimdi çıktım muayenede baktıklarında adet olmuşum gibi görünüyormusyani vucut tepkilerime baktigimda ztn bende gecen hafta olmus bitmis olmasi gerekiyordu belkide minicikte olsa bir akıntı gibi gelmistir anlamamis olabilirsiniz dedi. Oyuzden sorun degilmis estrfome basliyorum birde coraspin 2 Haziran da kontrol 9 u gibide transfer
Progesteron 0,50 E2 40 çıktı doktor hormonların müsait başlayalım dedi 6 gün 3 tane 6 gün 4 tane sonra 4 Haziran da kontrole gel dediProgestan kaç çıktı benim bugün bakıldı sonuç cikti ama normal mi bilmiyorum , estrofem 4 gun 1 tablet , 4 gün 2 tablet, 3 gün 3 tablet olarak kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?