İnşallahAnladım canım, umarım daha güzel olur her şey
Kader arkadaşlarım hepinize merhabalar:) Nisan ayında ilk transferim gerçekleşti görünen hiçbir problem olmamasına rağmen malesef sonuç negatif. Mayıs ayında hiteroskopi oldum şimdi tekrar transfer hazırlığına başladık hazıranın ilk haftası görünüyor tahminen tarihim kalan son embriyom bu bi tarafım bu sefer olacak diyor bir tarafım ya olmazsa diye korkudan ölüyorİnşallah rabbim yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmas
İnsallah bizler için de zamanı gelmıstir ve bu son olur cnm2.denemem benim Ankara Memorial da Aygül hoca ile tedavi görüyorum ilk denememi İstanbul Şişli Memorial hastanesinde gördüm iki sene önce pgt den bi embriyo gelmişti transfer edildi ama gebelik oluşmadı
Şimdi çıktım muayenede baktıklarında adet olmuşum gibi görünüyormusHormonlar baya değişiyor belli olmuyo canım bende opudan sonra ki ikinci adet 42 gün sonra olmuştu. Kontrolden sonra yaz yine buraya bakalım ne diyecekler
1 hazıran dıyecektımİnsallah bizler için de zamanı gelmıstir ve bu son olur cnmben istanbul Şişli memorialde 3.denememi yapıyorum .1 mayısta transferim olacak
1 hazıran dıyecektım
Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer çok güzel olsun sonucun. Sizin negatif olmasının bir açıklaması oldu mu1 hazıran dıyecektım
Cok sağ olun hepımızın insallah .hayır bi sebep yok .illa bi sebep duymak isterseniz embriyo kalitesi diyebiliriz demıstı doktorum embriyom da biri 6ab diğeri 5ab idiAllah yardımcımız olsun inşallah bu sefer çok güzel olsun sonucun. Sizin negatif olmasının bir açıklaması oldu mu
Çok sevindim her şey gönlünce olsun az kalmışŞimdi çıktım muayenede baktıklarında adet olmuşum gibi görünüyormusyani vucut tepkilerime baktigimda ztn bende gecen hafta olmus bitmis olmasi gerekiyordu belkide minicikte olsa bir akıntı gibi gelmistir anlamamis olabilirsiniz dedi. Oyuzden sorun degilmis estrfome basliyorum birde coraspin 2 Haziran da kontrol 9 u gibide transfer
Gayet de kaliteliymiş embriyolarınız ama nasip işte zamanı var demekki. Böyle düşünmekten başka elimizden gelen yok ne yazik ki Rabbim ol derse her şey olur inşallah Haziran ayı hepimiz için mutlulukla dolacakCok sağ olun hepımızın insallah .hayır bi sebep yok .illa bi sebep duymak isterseniz embriyo kalitesi diyebiliriz demıstı doktorum embriyom da biri 6ab diğeri 5ab idi
Hayırlı olsun canım.Kızlar yarin kontrolum var sabah
Biraz da şans meselesi bence embriyonuz rakamsal olarak gayet güzel görünüyor bildiğim kadarıyla 2 histeroskopi arasında kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu 6 haftalık Dr un söylediği demek ki sağlıklı bir bebek değildi kendinde asla suç arama olmuştu bebek saglikliysa bir şekilde tutunur güzel haberlerinizi bekliyoruzCok sağ olun hepımızın insallah .hayır bi sebep yok .illa bi sebep duymak isterseniz embriyo kalitesi diyebiliriz demıstı doktorum embriyom da biri 6ab diğeri 5ab idi
Amin inşallah arkadasımGayet de kaliteliymiş embriyolarınız ama nasip işte zamanı var demekki. Böyle düşünmekten başka elimizden gelen yok ne yazik ki Rabbim ol derse her şey olur inşallah Haziran ayı hepimiz için mutlulukla dolacak
Estrofem bulabildiniz miAmin inşallah arkadasımbu defa da rahım duvarım kalınlaşmıyor iyi mi hep bi aksılık .hayırlısı dıyorum
Umarım herşey güzel olurİnsallah bizler için de zamanı gelmıstir ve bu son olur cnmben istanbul Şişli memorialde 3.denememi yapıyorum .1 mayısta transferim olacak
Buldum cnm zor da olsaEstrofem bulabildiniz mi
İnsallah cnm .hepımız insallah güzel haberlerle gelırızUmarım herşey güzel olurmüjdeli haber verirsin artık bize
Evet cnm öyle dıyorlar genelde .ben sırf saglıklı olanı bulalım diye tüp bebeğe geçtim ..pgt genetık tarama yaptırdık ama o gebeliğim de boş gebelik olduBiraz da şans meselesi bence embriyonuz rakamsal olarak gayet güzel görünüyor bildiğim kadarıyla 2 histeroskopi arasında kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu 6 haftalık Dr un söylediği demek ki sağlıklı bir bebek değildi kendinde asla suç arama olmuştu bebek saglikliysa bir şekilde tutunur güzel haberlerinizi bekliyoruz
Doktorunuz kimdi şişlide ?2.denemem benim Ankara Memorial da Aygül hoca ile tedavi görüyorum ilk denememi İstanbul Şişli Memorial hastanesinde gördüm iki sene önce pgt den bi embriyo gelmişti transfer edildi ama gebelik oluşmadı
İnşallah bir an önce olması gereken kalınlığa ulaşır. Geçen ay benim de ilk başlarda çok az kalınlaşmıştı sonra estrofemi artırdık bir anda kalınlaşmıştı inşallah sizin de öyle olur. Ben de yarın ilk kontrolüme gideceğim bakalım ne durumdayım çok merak ediyorumBuldum cnm zor da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?