Hayırlı olsun darısı başıma inşaallah. Üniversite hastaneleri çok iyi oluyor ama tüp bebekte emin olamadığım için ne düşündüm ne de rapor çıkardım. Gerçekten de şehir dışına gidip gelmek sıkıntı. Ne iş yapıyorsunSüreç biraz uzun ilerliyor ama çalıştığım için şehir dışına çıkmak zor olacaktı evet 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldum cuma günü kese kontrolüm var darısı tüm bekleyenlere insallah
Yolundadir insallah icinizi ferah tutunEvet üniversite hastanesine gidiyorum
Az önce eşime dedim hiç hamile gibi değilim belirtim yok inşallah her şey yolundadır
Hayırlı uğurlu olsun saglikla gelsinler ins cnmmİkimizin aynıydı transfer günleri291 cıktı benimde ptesi tekrarlıcaz testi bakalm keseyi görmeyene kadar rahatlayamıykr insan
Simdi cikti sonucum 589.2İkimizin aynıydı transfer günleri291 cıktı benimde ptesi tekrarlıcaz testi bakalm keseyi görmeyene kadar rahatlayamıykr insan
Sağlıkla ilerlesin maşallahKizlar ikinci test sonucum da cikti 589.2Allah'ım saglikli bir sekilde kucağımıza almayi nasip etsin ve isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim
Amin cnm insSağlıkla ilerlesin maşallah
Kizlar ikinci test sonucum da cikti 589.2Allah'ım saglikli bir sekilde kucağımıza almayi nasip etsin ve isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim
Aminnn kuzummmOoooğğyy maşallah maşallahhhsağlıkla ilerlesin amiiiin
Hayırlı olsun darısı başıma inşaallah. Üniversite hastaneleri çok iyi oluyor ama tüp bebekte emin olamadığım için ne düşündüm ne de rapor çıkardım. Gerçekten de şehir dışına gidip gelmek sıkıntı. Ne iş yapıyorsun
Kizlar ikinci test sonucum da cikti 589.2Allah'ım saglikli bir sekilde kucağımıza almayi nasip etsin ve isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim
GercektenmiBenim testim negatif malesef 2. Denemizde husran
Waoooow Harika bi sonuc canimmmKizlar ikinci test sonucum da cikti 589.2Allah'ım saglikli bir sekilde kucağımıza almayi nasip etsin ve isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim
Ben de öğretmenimDoktorları çok iyi ve başarılı iyi ki seçmişim burayı öğretmenim ben
En sevdigim meslekDoktorları çok iyi ve başarılı iyi ki seçmişim burayı öğretmenim ben
Aminn kuzum insYaa süper hadi sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin cnmm ins darisi basinaWaoooow Harika bi sonuc canimmm
Tebrik ederim Gozun aydinnn , Saglikli bi sekilde al bebisini kucagina
Aynen malesef.. dun biraz agladim zirladim da bugun sanki hic birsey olmamis gibi takmiyorumGercektenmi
Rabbim buyuk canim umudunu yitirme
Dogru zamani bekliyor demekki
Benim testim negatif malesef 2. Denemizde husran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?