Cok teşekkürler orasi oyle ilk konduramadim ama suan cok iyiyimZamanı değilmiş demekki .
Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah tekrarını tüp bebeğe gerek kalmadan
İnsan en çok da maddi manevi yoruluyor .ümidinizi kaybetmeyin hiç çabucak toparlanır siniz umarım
Cok teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun inşallah en güzel zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Masallah degeriniz cok guzel saglikla ilerlesin insallah. Cift embriyomuydu kacinci gününüzMerhaba herkese, bugun kan testi yaptim hcg degerim 696 ciktiallah herkese nasip etsin .surekli okuyordum yazismalari simdi dahil olabildim
Cnm tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah. Aynen insan rahat edemiyor bir turlü.Kızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Zaman da geçmez şimdi16 Haziran
Cook tşk ederim canım . Evet insan rahat edemiyor kesinlikle . Ben iki kez normal yollarla gebe kalıp kayıp yaşamıştım.Ama moralimi yuksek tutucam inşallah bu on günde kendimden beklemedigim kadar kendimi yiprattim. Allah herkesin duasını kabul etsinMasallah degeriniz cok guzel saglikla ilerlesin insallah. Cift embriyomuydu kacinci gününüz
Cnm tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah. Aynen insan rahat edemiyor bir turlü.
Geçmiyor bişeyler izleyerek ,uyuyarak geçirmeye çalışıyorumZaman da geçmez şimdirabbim sonunu hayırlı eylesin inşallah canım hayırlı ve güzel sonuçları alırsın inşallah
Oyyy değerin güzelliğine bakKızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Canım arkadaşım belli olmuş transfer günün çok sevindimMerhaba herkese. Pozitif sonuç alanlari tebrik ederim Allah hayirli saglikli evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin. Cevap bekleyenlere hayirlisiyla pozitifler dilerim. Negatif alanlar da hiiiç kendisini uzmesin. Ayetde ne diyor? Neyin hayir neyin şer olduğunu sadece Allah bilir. O yuzden gelecekle ilgili hicbir şey bilmedigimiz için Yaratanin ilmine siginarak sabretmek duşer geriye. Pes etmek yok. Duayla sabirla yola devam edicez. Zaman dedigimiz de su misali akip gidiyor zaten.
Ben de transfer gununu bekliyorum. Burda beraber beklemek çok guzel. Benim transferim InsaAllah 22 haziranda olacak. Var mi ayni ya da yakin tarihde transfer olacak olanlar?
Benim drum ptesi tekrarla testi desi bakalım bekliyorum bende gecmiuor saatlerSimdi cikti sonucum 589.2
Evet canim. InsaAllah senin de transferine engel durum cikmaz. Hersey guzel ilerler pozitiflerimizi paylaşirizCanım arkadaşım belli olmuş transfer günün çok sevindimbenim 25 haziranda son kontrol transfer günü belli olacak.umarim 30 Haziran'da da transfer olurum terslik olmazsa yetişirim sizlere
Gercekten gecmiyor valla bana zaman gecmek bilmediBenim drum ptesi tekrarla testi desi bakalım bekliyorum bende gecmiuor saatler
Allah tamamına erdirsinMerhaba herkese, bugun kan testi yaptim hcg degerim 696 ciktiallah herkese nasip etsin .surekli okuyordum yazismalari simdi dahil olabildim
Gozun aydin cnm Allah tamamına erdirsin insKızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Yok değil tek transfer . Coook tşk ederimGozun aydin cnm Allah tamamına erdirsin insgaliba ikiz transfer dimi
Ahhh coook tşk ederimOyyy değerin güzelliğine bakoyle heyecanimiz endisemiz bitmeyecek
Taze transfer hakkında bir bilgim yok ama rahminizin hazırlanması lazım bu da kişiye göre değişse de iki hafta kadar sürüyor . Daha bilgili arkadaşlar da yazacaktır zaten . Herşey yolunda gitsin inşallahKizlar merhaba bu benim ilk denemem olacağı icin pek bilgim yok opudan sonra 10. Gunde adet olcaksin dediler oldum yarin beni arayip muhtemelen muane gunu vercekler benim merak ettigimse genel olarak taze transfer de transfer gunu ne zaman oluyo adetin kacinci gunlerine denk geliyo mesela biter bitmez mi yapiyolar yoksa
Merhaba, Allah nasip ederse benim transferim yarın.Merhaba herkese. Pozitif sonuç alanlari tebrik ederim Allah hayirli saglikli evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin. Cevap bekleyenlere hayirlisiyla pozitifler dilerim. Negatif alanlar da hiiiç kendisini uzmesin. Ayetde ne diyor? Neyin hayir neyin şer olduğunu sadece Allah bilir. O yuzden gelecekle ilgili hicbir şey bilmedigimiz için Yaratanin ilmine siginarak sabretmek duşer geriye. Pes etmek yok. Duayla sabirla yola devam edicez. Zaman dedigimiz de su misali akip gidiyor zaten.
Ben de transfer gununu bekliyorum. Burda beraber beklemek çok guzel. Benim transferim InsaAllah 22 haziranda olacak. Var mi ayni ya da yakin tarihde transfer olacak olanlar?
InsaAllah çok guzel geçer. Sonucu da sureci deMerhaba, Allah nasip ederse benim transferim yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?