Aaa ne güzel :) siz burda mı tedavi oluyorsunuz? Ben ilk tedavim lotus hastanesinde olmuştumBen de Şanlıurfa'dayım ondan sordum
Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle mii
Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle mi
Tesekkurler ins sizde hayirliyla pozitif sonuclar alirsiniz . Evet batma yada cekilme hissi gibi bir his oluyordu.Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle mii
Ne guzell Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin.icim rahatladi biraz , nerde belirti diye baksam illa bi goguslerde hassasiyet yaziyor olmayincada tedirgin oluyor insan haliyleBenim de sadece kasık ağrım vardı hâlâ öyle pozitif gördüm şükür
Aynen benim de öyle işte tarifi yokBenim de 3. Günüm transfer günümü saymazsam.
Batma gibi değil de sanki regl yaklaşıyor gibi hissettiriyor .
bişey var tam adını koyamıyorum .
Gelip gidiyor hafif hafif şiddetli olmadı hiç.
Elimi karnımın üzerine koyuyorum hep rahatlatıyor
12 yumurtam toplandı 8 i dollendi 6 tanesi 3. Günde dondurulduKaç yumurtanız toplandı ve kaçı döllenip bekliyor
Çok güzel12 yumurtam toplandı 8 i dollendi 6 tanesi 3. Günde donduruldu
Zannetmiyorum canim .Aynen benim de öyle işte tarifi yokacaba reglin habercisi mi
Bende de hiç göğüste ağrı veya hassasiyet yokNe guzell Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin.icim rahatladi biraz , nerde belirti diye baksam illa bi goguslerde hassasiyet yaziyor olmayincada tedirgin oluyor insan haliyle
Allahım inşallaaaahhhZannetmiyorum canim .
Kullandığımız ilaçlardan dolayı günümüzde olmuyormuş uz.
Öyle duymuştum
Belkı de tutunuyor dur minikler
12 yumurtam toplandı 8 i dollendi 6 tanesi 3. GündeKaç yumurtanız toplandı ve kaçı döllenip bekliyor
İnşallah sonu güzel olsunÇok güzel
Hiç belirti olmaması bence daha kotuÖyledir inşallah. Gece de sol tarafıma batmalar oldu hep uykumdan uyandımallahım ne olursun gitmesin benden
Aaa ne güzel :) siz burda mı tedavi oluyorsunuz? Ben ilk tedavim lotus hastanesinde olmuştum
Az önce eşime dedim hiç hamile gibi değilim belirtim yok inşallah her şey yolundadırNe guzell Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin.icim rahatladi biraz , nerde belirti diye baksam illa bi goguslerde hassasiyet yaziyor olmayincada tedirgin oluyor insan haliyle
Memnun musunuz diye soracaktım ama hamilesiniz galiba, hayırlı olsun. Bende rapor çıkarabilirdim ama uğraşmak istemedim açıkçası. 5. Gün embriyosu muydu acabaEvet üniversite hastanesine gidiyorum
Az önce eşime dedim hiç hamile gibi değilim belirtim yok inşallah her şey yolundadır
7.gün 64
9.gün 135
11.gün 260
17.gün yani dün keseyi gördük çok şükür
Memnun musunuz diye soracaktım ama hamilesiniz galiba, hayırlı olsun. Bende rapor çıkarabilirdim ama uğraşmak istemedim açıkçası. 5. Gün embriyosu muydu acaba
3. Gün dondurulmuş 2 taneAllahım inşallaaaahhh3. Gümn dondurulmuş tek embriyo benim. sizin kaçıncı gün embriyosun ve taze transfer mi.?
İkimizin aynıydı transfer günleriHaklisin ben de karistiriyorum bazenben evde 6.gunden itibaren idrar testi yapıp gordum cift cizgiyi, 10 gunde yani transfer gununu sıfır sayarak 10.gun kan testim 285.2 cikti çok şükür sonra iki gun gecince yine test yap dediler o da yarina denk geliyor iste artış güzel olursa iki hafta sonra ultrason kontrolü icin randevu verecegiz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?