2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aynen malesef.. dun biraz agladim zirladim da bugun sanki hic birsey olmamis gibi takmiyorum
Zamanı değilmiş demekki .
Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah tekrarını tüp bebeğe gerek kalmadan
İnsan en çok da maddi manevi yoruluyor .ümidinizi kaybetmeyin hiç çabucak toparlanır siniz umarım

Kızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Tebrikler canim Hadi kesinlesti artik
Rabbim gonlune gore versin insallah onlarida duyarsin gorurdun Allahin izniylee.
Darisi bizlere olsun inşallah

Amin
CevikKiz seni gordugume sevindim canim neler yapiosun? Sen ne durumdasin insallah sende gormussundur o pozitifi
Canımmm çok şükür evet ben aldım pozitifi perşembe kontrolüm var inşallah keseyi görmeye gidicem Rabbim inşallah sana da nasip etsin

Merhaba herkese, bugun kan testi yaptim hcg degerim 696 cikti allah herkese nasip etsin .surekli okuyordum yazismalari simdi dahil olabildim

Kızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .

Hayırlı olsun kızlar tebriklerr

Aralık gurubunda aynı ay transfer olmuştuk umarım bende sizin gibi bu sefer pozitif alırım
Sağlıkla kucağınıza alın
Evet aaa hatırladım hadi inşallah canım yaaa hayırlısıyla inşallah güzel haberleri verirsin sen de

Napacan canim hersey bizim icin Kendimizi yipratsakta uzsekte Umudsuzluga kapilmamak lagzim Allah buyuk elbet ellerimizi geri cevirmicek. Sadece dogru zamani bekliyor
Aynen oyle silkelendim ama kalktim bir temizlik yaptim khave icmiyordum tutunmasi icin ohh kendime kahve yaptim kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…