Zamanı değilmiş demekki .Aynen malesef.. dun biraz agladim zirladim da bugun sanki hic birsey olmamis gibi takmiyorum
Napacan canim hersey bizim icin Kendimizi yipratsakta uzsekte Umudsuzluga kapilmamak lagzim Allah buyuk elbet ellerimizi geri cevirmicek. Sadece dogru zamani bekliyorAynen malesef.. dun biraz agladim zirladim da bugun sanki hic birsey olmamis gibi takmiyorum
Tebriklerr canimmm Gözun aydinnMerhaba herkese, bugun kan testi yaptim hcg degerim 696 ciktiallah herkese nasip etsin .surekli okuyordum yazismalari simdi dahil olabildim
Tebrikler canim Hadi kesinlesti artikKızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Cook Cook tşk ediyorum .Tebrikler canim Hadi kesinlesti artik
Rabbim gonlune gore versin insallah onlarida duyarsin gorurdun Allahin izniylee.
Darisi bizlere olsun inşallah
Canımmm çok şükür evet ben aldım pozitifi perşembe kontrolüm var inşallah keseyi görmeye gidicem Rabbim inşallah sana da nasip etsinAmin
CevikKiz seni gordugume sevindim canim neler yapiosun? Sen ne durumdasin insallah sende gormussundur o pozitifi
Oyyy masallah ne kadar guzel haberler almissin gozun aydin canimmCanımmm çok şükür evet ben aldım pozitifi perşembe kontrolüm var inşallah keseyi görmeye gidicem Rabbim inşallah sana da nasip etsin
Amiiin Canim Inşallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsunCook Cook tşk ediyorum .
Ah canım darısı sizlere olsun inşallah tabikiherkes gönlündeki dileği yaşasın istiyorum .
Aralık gurubunda aynı ay transfer olmuştuk umarım bende sizin gibi bu sefer pozitif alırımCanımmm çok şükür evet ben aldım pozitifi perşembe kontrolüm var inşallah keseyi görmeye gidicem Rabbim inşallah sana da nasip etsin
Merhaba herkese, bugun kan testi yaptim hcg degerim 696 ciktiallah herkese nasip etsin .surekli okuyordum yazismalari simdi dahil olabildim
Kızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Coook tşklerHayırlı olsun kızlar tebriklerr
Evet aaa hatırladımAralık gurubunda aynı ay transfer olmuştuk umarım bende sizin gibi bu sefer pozitif alırım
Sağlıkla kucağınıza alın
İnşallah canımEvet aaa hatırladımhadi inşallah canım yaaa hayırlısıyla inşallah güzel haberleri verirsin sen de
Ne zaman transferi oldun ayın kaçındaİnşallah canım
Aynen oyle silkelendim ama kalktim bir temizlik yaptim khave icmiyordum tutunmasi icin ohh kendime kahve yaptim kendime geldimNapacan canim hersey bizim icin Kendimizi yipratsakta uzsekte Umudsuzluga kapilmamak lagzim Allah buyuk elbet ellerimizi geri cevirmicek. Sadece dogru zamani bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?