- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
okadar haklısınız ki, mutlaka bi hayır vardır, şu saate kadar hala başka bir çözüm var mı acaba diye araştırdım ama sanırım beklemek en doğrusu. ginera isimli bir doğum kontrol hapı verdiler, şimdi içtim, kurban bayramına kaldı benim hayallerCanimmm nolur üzülme bak moral çok önemli bir hayır var bunda diyelim. Bunu onemsemeyip transfer yapsalar daha kötü ne kadar guzelki dikkatli gidiyor doktorun demekne dediler belli bir sonuc var mi
merhaba kızlar ben de 22 mayısta opu oldum 7 adet 5. gün embriyosu donduruldu. Bugün de regli oldum. Ama az bir ohss sendromu oldu o yüzden 2. adeti bekleyeceğiz muhtemelen haziran sonu transferim olucak :))
doğum kontrol hapı kullanman gerekiyorsa şimdiden sor doktoruna canım, sende benim ki tekrar yumurtlarsan tedavin uzamasınmerhaba kızlar ben de 22 mayısta opu oldum 7 adet 5. gün embriyosu donduruldu. Bugün de regli oldum. Ama az bir ohss sendromu oldu o yüzden 2. adeti bekleyeceğiz muhtemelen haziran sonu transferim olucak :))
İğne ve fitil neden veriliyor ki?Estrofeme devam edeceğim yanına progestan fitil ve prolutex iğne verdi. 2 Haziran Perşembe günü transfer olacak inşallah
Kuzum benim ne demek hepimiz birbirimizin yarasına azıcık merhem olabilirsek ne mutlu bizlere güzel düşünelim ki güzel ilerlesin herşeyimizöyle güzel yazmışsınız ki hemşirelerin yapmadığını yaptınız , allah razı olsun sizden bu destekler ne kadar önemli bu süreçte
Aa o zaman bende sorayim bugun
Evet canım yarın belli olacak inşallahAyyy yarin mi belli olacak harikaaa hemen bizimle de paylaş
Amin canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahEn güzel şekilde gerçekleşsin inşallah transferin sımsıkı tutunsun bebeğim sana
Hayirli olsinbelli oldu mu
Tutunmayı kolaylaştırıyormuş şimdiden rahmi hazırlıyorlarİğne ve fitil neden veriliyor ki?
Ates basmasi ortak sorunumuz allah yardimcimiz olsunKızlar bende ilk günden beri 3 tane kullaniyorum sabah oglen akşam 30 undan sonra 4 taneye cikicak sabah 2 akşam 2 bende cok ateş yapıyor vücudum yanıyor resmen menapoz gibi kendimi duvarlara atıyoruminşallah bu ateş basması devam etmez havalarda iyice ısınmaya başladı Allah yardımcımız olsun
Amin aminAtes basmasi ortak sorunumuz allah yardimcimiz olsun
Ben Merioferti opu öncesi kullanıyordum her akşam.Arkadaşlaaarr iyi gecelerbi şey sormak istiyorum. Ben yarın meriofert e başlıycam inşallah. Doktorum saat önemli tam 7 de yapıcaksın iğneni dedi. Ama ben heyecandan sormayı unutmuşumm. Akşam mı sabah 7 mi diye
Anladım canım saolAmin canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Sağ ol canım evet 2 Haziran nasipse
Tutunmayı kolaylaştırıyormuş şimdiden rahmi hazırlıyorlar
Ah ahh o tatlış heyecanlar yok muArkadaşlaaarr iyi gecelerbi şey sormak istiyorum. Ben yarın meriofert e başlıycam inşallah. Doktorum saat önemli tam 7 de yapıcaksın iğneni dedi. Ama ben heyecandan sormayı unutmuşumm. Akşam mı sabah 7 mi diye
Ben iki histeroskopi arası kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu Dr um sağlıklı embriyo değildi demek ki demişti yapı olarak kendimi suçlayan insanım hiç iyi bir şey değil siz yapmayın sağlıklı olan bir şekilde tutunur biraz zamana ve sabıra ihtiyaç var sadeceokadar haklısınız ki, mutlaka bi hayır vardır, şu saate kadar hala başka bir çözüm var mı acaba diye araştırdım ama sanırım beklemek en doğrusu. ginera isimli bir doğum kontrol hapı verdiler, şimdi içtim, kurban bayramına kaldı benim hayallerbenden başka kimse bu durumu yaşamamış sanırım çok fazla araştırdım kısmet değilmiş ne yapayım
Bence de farklı çünkü ben de sabah yapıyorum.Ah ahh o tatlış heyecanlar yok mu
Doktoruna yada hemşirene sorman daha iyi olur canım. Ben gonalf den 3 saat önce yapıyordum ama hepimizin ki farklı ilerliyor..
Soracak bi numara yok malesef bide bugün haftasonu napıcam ben yaAh ahh o tatlış heyecanlar yok mu
Doktoruna yada hemşirene sorman daha iyi olur canım. Ben gonalf den 3 saat önce yapıyordum ama hepimizin ki farklı ilerliyor..
Bak bu durum kötü olduSoracak bi numara yok malesef bide bugün haftasonu napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?