- 2 Haziran 2021
- 152
- 146
- 53
Aminnnn inşaAllahAmin canım Al da git evineRabbim ve hiç ayırmasın sağlıkla sıhhatle
Teşekkür ederimmOo harikaaa hadi hayırlı olsun
Canımsın çooook sağol insallahmaşallaaahhh cok sevındım canım hayırlı olsun ınsallaaah
İnsallah canim benimMaşallah sağlıkla devam etsin kuzum
Hayırlı olsun kuzummm Allah'ım tamamına erdirsinOo harikaaa hadi hayırlı olsun
Ayyy canımsın hadi inşallah Çarşamba tekrar kan
Yanlış gitmişHayırlı olsun kuzummm Allah'ım tamamına erdirsin
Ayyy canımsın hadi inşallah Çarşamba tekrar kan
Hshahahshshha ben anladimYanlış alintilamisim ,pardon
Ohhh hadi saglikla artsin bakalim hemen yazBen de verdim şimdi bekliyorum sonucune kadar artmış bakalım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.Benimde 604 çıktı, aramızda kaç gün var acaba Ben ayın 9unda transfer olmuştum.
Sabah ben de bi gitsem mi dedim ama sonra vazgeçtimBen de verdim şimdi bekliyorum sonucune kadar artmış bakalım
Sabah ben de bi gitsem mi dedim ama sonra vazgeçtim
Sağol canım 4.gunHayırlısı olsun, maşallah darısı başımıza inş. 3.Gün embiriyosu mu?
Benim ilk hafta çok kasık bel ağrım oldu şimdi kalmadı şükür. Senin de öyledir kötüye yorma sakınKaset test yaptım çift çizgi çıktı ancak Çok stresli bir hafta geçirdim bütün belirtilerim aninda kesildi inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebişim banaöncesinde pozitif gorupte belirtileri kesilen oldumu?
Kaset test yaptım çift çizgi çıktı ancak Çok stresli bir hafta geçirdim bütün belirtilerim aninda kesildi inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebişim banaöncesinde pozitif gorupte belirtileri kesilen oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?