- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Harikaaa canimKızlar 356,44 değerim
Sağol canım 4.gun
Merhaba, benimde 10. değerim 139,3 çıkmıştı 12, gün 459,4 çıktı. hiç düşmeyin inşallah artarak yükselecek ve tutanak annesine :)
Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında4.gün ilk defa duyuyorumgenelde 3 yada 5 olurdu. Benim transfer hayırlısıyla ay sonu yada temmuz başı gibi olacak 3.gün embriyosu , 27 Haziran kontrole gideceğim.
Benim de olmuştu transferden sonra 1 2 gün ama nedenini bilmiyorumTransferin 2.3 günü ne hissettiniz. Yazar mısınız. Şuan otel odasında bekliyorum. 3 gün seyahat yok dedi doktor. Benim karın ağrısı ve guruldama oluyor. Sizde de oldu mu
Ay ne tatlıHayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında
Oh oh masallah cnm Allah tamamina erdirsin cikellamKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Canim transferin kacinci günü görmüş oldun keseyiHayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında
Test sonucun ne zaman duyacagiz cnmBenim de olmuştu transferden sonra 1 2 gün ama nedenini bilmiyorum
Test sounucumu bekliyorum .
17. Gün canimCanim transferin kacinci günü görmüş oldun keseyi
çok sevndim inşallah darısı kalp atışına:) bende heyecanla kontrolü bekliyorum günler geçmiyor hepimiz için hayırlısıKeseyi gördük çok şükür ama yine de tedirgin insan Dr. Daha canlı olup olmadığını bilmiyoruz deyip temkinli yaklaştı hayırlısı hepimiz için
Bende merak ediyorum pazartesi muayenem yani transferin 27. Günü kese görür müyüm yoksa kalp atışı duyar mıyım çok merak ediyorumCanim transferin kacinci günü görmüş oldun keseyi
Ay beni iki hafta sonraya cagirdilar temmuz başı oluyor nasil bekliycem o vakte kadar yaa17. Gün canim
Bende simdi hesapladim 27. Güne denk geliyor ilk ultrason kontrolü... Çok degil mi yaaaaBende merak ediyorum pazartesi muayenem yani transferin 27. Günü kese görür müyüm yoksa kalp atışı duyar mıyım çok merak ediyorum
Bana da çok geldi kan tahlili oldum 2 hafta sonra randevu alın dedi yıkıldım zatenBende simdi hesapladim 27. Güne denk geliyor ilk ultrason kontrolü... Çok degil mi yaaaa
Beklemek zor gercekten ya bı uğraş olmayınca iyice zorAy beni iki hafta sonraya cagirdilar temmuz başı oluyor nasil bekliycem o vakte kadar yaa
Sorma o yıkıntı bende de mevcutBana da çok geldi kan tahlili oldum 2 hafta sonra randevu alın dedi yıkıldım zatenbelki kalp atışını da mı aynı anda görmek istediler acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?