2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba, benimde 10. değerim 139,3 çıkmıştı 12, gün 459,4 çıktı. hiç düşmeyin inşallah artarak yükselecek ve tutanak annesine :)
Keseyi gördük çok şükür ama yine de tedirgin insan Dr. Daha canlı olup olmadığını bilmiyoruz deyip temkinli yaklaştı hayırlısı hepimiz için

4.gün ilk defa duyuyorum genelde 3 yada 5 olurdu. Benim transfer hayırlısıyla ay sonu yada temmuz başı gibi olacak 3.gün embriyosu , 27 Haziran kontrole gideceğim.
Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında

Transferin 2.3 günü ne hissettiniz. Yazar mısınız. Şuan otel odasında bekliyorum. 3 gün seyahat yok dedi doktor. Benim karın ağrısı ve guruldama oluyor. Sizde de oldu mu
Benim de olmuştu transferden sonra 1 2 gün ama nedenini bilmiyorum
Test sounucumu bekliyorum .

Keseyi gördük çok şükür ama yine de tedirgin insan Dr. Daha canlı olup olmadığını bilmiyoruz deyip temkinli yaklaştı hayırlısı hepimiz için
çok sevndim inşallah darısı kalp atışına:) bende heyecanla kontrolü bekliyorum günler geçmiyor hepimiz için hayırlısı

Bana da çok geldi kan tahlili oldum 2 hafta sonra randevu alın dedi yıkıldım zaten belki kalp atışını da mı aynı anda görmek istediler acaba dedim
Sorma o yıkıntı bende de mevcut dayanamayip bulundugum sehirden bir doktora giderim belki ilk once sonra da tüp bebek merkezine giderim yine nolcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…