Hayır çok üşüyorum. Normalde de üşüyen biriyim ama şimdi daha çok üşüyorum.Vücut işiniz nasıl yüksekmi benim biraz ateşim var
4.gün ilk defa duyuyorumSağol canım 4.gun
Kaset test yaptım çift çizgi çıktı ancak Çok stresli bir hafta geçirdim bütün belirtilerim aninda kesildi inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebişim banaöncesinde pozitif gorupte belirtileri kesilen oldumu?
Herkesin vücudu birbirinin aynı değil ki . Endişelenmeyin lütfen :)Benim kasık ağrım vardı şimdi bişeyim yok endişeleniyorum ben de
Bi yandan da daha erken diyorum belirti için inşallah her şey yolundadır
Beklemek en zoruymus piskopata bağladım iyiceBenim ilk hafta çok kasık bel ağrım oldu şimdi kalmadı şükür. Senin de öyledir kötüye yorma sakın
Benim kasık ağrım vardı şimdi bişeyim yok endişeleniyorum ben de
Bi yandan da daha erken diyorum belirti için inşallah her şey yolundadir
Aminnnn İnşallah yolundadır. Ben artık sabahlara kadar deli gibi bogure boguree mide bulantısı çekecegim bölüme geçmek istiyorum.Benim kasık ağrım vardı şimdi bişeyim yok endişeleniyorum ben de
Bi yandan da daha erken diyorum belirti için inşallah her şey yolundadır
Elinde olsaHerkesin vücudu birbirinin aynı değil ki . Endişelenmeyin lütfen :)
5. Gün Pazara denk gelirse 4. Gün donduruyorlar. Benim de 4. Gün embriyoları transfer edilecek.4.gün ilk defa duyuyorumgenelde 3 yada 5 olurdu. Benim transfer hayırlısıyla ay sonu yada temmuz başı gibi olacak 3.gün embriyosu , 27 Haziran kontrole gideceğim.
Bu ay hepimize uğurlu gelecek inşallahmaşallah bereketli bi ay oluyor çok şükür
Endiselenmekte benim üzerime yokmus bu süreçte anladımElinde olsaAllah'ım kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah burda hepimiz subat ayına meleklerimizle birlikte gireriz
Aminnnn bu pozitif çıksa bile sırada keseyi gormek var kalp atışı oooooo yolumuz çok uzun Allah yardımcımız olsun yinede bu günü bı atlatalimda beklemek inannin en zoruBelirtisi kesilen arkadaşlar panik yapmayın lütfen. Benimde dün midem çok bulanıyordu, kasıklarımda sancı vardı. Bu sabah ne hikmetse testin stresinden midir nedir hiçbir şeyim kalmadıVelevki testte pozitif çıktı. Bebişlerimiz bizimle merak etmeyin, pozitif düşünüp güzel sonuçlar almaya devam.
Gözün aydınnnnnnnKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Anladım canım , hayırlısı olsun hepimiz için inş. en kısa sürede güzel haberlerimizi paylaşırız. Sonuçlar yaklaşık bayramın 2.yada 3. günü belli olur gibi geliyor inş.5. Gün Pazara denk gelirse 4. Gün donduruyorlar. Benim de 4. Gün embriyoları transfer edilecek.
Ohh super cnm bugün arayip gün verirler sana daKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Masallahhhh ya harika deger guzel guzel artsin cnm ya senin cift embriyo muyduKızlar 356,44 değerim
Yok tek koyulduMasallahhhh ya harika deger guzel guzel artsin cnm ya senin cift embriyo muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?