- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
maşallaaahhh cok sevındım canım hayırlı olsun ınsallaaahKızlar 356,44 değerim
Maşallah sağlıkla devam etsin kuzumKızlar 356,44 değerim
Tamamdır tekrar gittiğimde onu yazdırayım teşekkür ederimYazılıyor canım
Bana 8. Haftaya kadar kullanacaksın demişti hemşire. Bilmeden bugüne kadar ücretle aldım hep elimde stok var pazartesi kese görelim inşallah takviye alırım öyleyseEstrofem de yazılıyor canım, hatta ben fazladan 5 kutu aldım zor bulunuyor diye eczacım bana ikişer tane ara ara yazdırırsın o şekilde hallederiz dedi.
İnşaAllah keseyi görürsün, kalp atışını duyarsın veee sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsınBana 8. Haftaya kadar kullanacaksın demişti hemşire. Bilmeden bugüne kadar ücretle aldım hep elimde stok var pazartesi kese görelim inşallah takviye alırım öyleyse
Sağol canım benim amiiin inşallahİnşaAllah keseyi görürsün, kalp atışını duyarsın veee sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın
TebriklerOo harikaaa hadi hayırlı olsun
Yanlış alintilamisim ,pardonTebrikler
Amin canım Al da git evineHerkese günaydın, bugün test yapacak arkadaşlar Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız. Bende bugün ya Bismillah deyip transferimi olacağım saat 13:00 de. Rabbim emeklerimizin mükafatını verir İnşaAllah
Çok tebrik ederim. saglikla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar 356,44 değerim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlar 356,44 değerim
Bende 16 Haziran'da transver oldum hayırlısıyla herkesin tutar inşallahYaa harika haberDarısı bize inşallah canım . Tebrikler . İnşallah sağlıkla devam eder
Vücut işiniz nasıl yüksekmi benim biraz ateşim varMerhaba arkadaşlar transferimin 3. Günü. Bu sabah karnımda gurul gurul sesler geldi. Normalde adet döngüsünde böyle olur. Bu 3. Denemem. Çok tedirginim. 2. Günü karın ağrım çoktu. Sizce normali mi
Hayırlısı olsun, maşallah darısı başımıza inş. 3.Gün embiriyosu mu?Kizlaaar demin test sonucunu aldım 132.54 çok sevincliyim ya Allah hepimizi sevindirsin ama hemsirehanim yine de bizim için önemli olan 12. Gün ondan öncesi çok anlamli değil dedi bı tık düştüm ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?