Tamam canım okuyacagimİlacin prospektifüsünü okudun mu hic cnm yazan bir sey vardir belki
iş yeri hekimine ben yazdırdım tüm ilaçları ama eczane özellikle lutinus için bunu devlet karşılamaz hiç bir şekilde dedi. diğerlerini alabildim bilginiz olsunHaftaya kadın doğum doktoruna gideceğim acaba o yazar mı bunları biri yazmıştı sanırım litunus işyeri hekimi yazınca alabilmişti sanırım.
ilk denememi tavmergen de ikinci denememi serıfe dıkayak hocamda yaptırdımnerde yaptırmıstınız işlemlerinizi izmir de
Ben de gördüm baya baya varkızlar bgn transferimin 7. günü . sabah ik idrarla yaptım ama sonuc ne acaba hemen heycanlanmak istemiyorum cumartesi kan vericem :) silik cizgiyi bi ben görmüyorum insallah
Hadi hayırlı olsun.kızlar bgn transferimin 7. günü . sabah ik idrarla yaptım ama sonuc ne acaba hemen heycanlanmak istemiyorum cumartesi kan vericem :) silik cizgiyi bi ben görmüyorum insallah
sevinemiyorum gerçekten :) allahım nasip ederse eger cumartesi haber veririm kan testı günüm :):)Ben de gördüm baya baya varins test gününde de güzel haberler verirsin bize.. tebriklerrr
amin insallah cumarteside kesinlesirse bnden mutlusu yok allahım ısteyen herkese nasip etsin ama görsemde umutlanamıyorum allahım ınsallah :)Hadi hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.
İnsan negatiflere alışınca , sevinmek bile zor oluyor haklısın... Hepimizi Allah tamamına erdirsinsevinemiyorum gerçekten :) allahım nasip ederse eger cumartesi haber veririm kan testı günüm :):)
aynen oyle allah isteyen herkesın kucagını boş bırkmasın beklıcez artk :)İnsan negatiflere alışınca , sevinmek bile zor oluyor haklısın... Hepimizi Allah tamamına erdirsin
Merhaba kese gördünüz mü? Kalp atışı duydunuz mu. Kaçıncı haftalardaBen de 2 günde 1 progestan vurguluyorum bir görsen morluk ve kabarıklıklar oldu hep. Normal dedi hemşire yağlı iğne bunlar dedi. Alkollü pamuk koy o bölgeye dedi
Merhabaaaa, aynısı bana da olmuştu 7. gün bu şekilde silik çıktı sonra pozitifi gördüm çok şükürrrkızlar bgn transferimin 7. günü . sabah ik idrarla yaptım ama sonuc ne acaba hemen heycanlanmak istemiyorum cumartesi kan vericem :) silik cizgiyi bi ben görmüyorum insallah
Bu zikir ne icin cnmMerhabaaaa, aynısı bana da olmuştu 7. gün bu şekilde silik çıktı sonra pozitifi gördüm çok şükürrrbence var bol dua edin elini karnınıza koyup zikir çekin ya halik ya musavvir ya bari sürekli bu şekilde yaşadım teste kadar çok şükür gördüm pozitifi size de hayırlısı olsun inşallaaaahhh
Bu zikir ne icin cnm
Merhabaa, umarım sonu hayırlı olsunMerhabaaa kızlar aranıza yeni katılıyorum sizlere önemli bir sorum olucak benimde transferimin 8. Günü idrarda çift çizgi gördüm. Fakat dün başlayan bir kahverengi lekelenmem var bugün de devam ediyor az az , çok tecrübesizim ilk denemem bu normal bişey mi yoksa panik yapmalımıyım
Merhaba ,bende lekelenme yaşamıştım bir kez doktorumu aradığımda iğne ve ilaçlara devam panik yapma demişti . Doktorunuzu bilgilendirin ve panik yapmayın . Biliyorum çok zor endiselenmemek .Merhabaaa kızlar aranıza yeni katılıyorum sizlere önemli bir sorum olucak benimde transferimin 8. Günü idrarda çift çizgi gördüm. Fakat dün başlayan bir kahverengi lekelenmem var bugün de devam ediyor az az , çok tecrübesizim ilk denemem bu normal bişey mi yoksa panik yapmalımıyım
Coraspini bırak diger ilaçlarına devam et dedi eger devam ederse lekelenme kan testini cuma yaparsın dedi sadece ekstra kötü bişey söylemedi ama çok panikledimMerhabaa, umarım sonu hayırlı olsunherkeste belirtiler ve durumlar değişebiliyor bende açıkçası kanama olmadı iğne kullandığım için ama okuduğum kadarıyla yerleşme vs diyenler oluyor. doktorunuzla görüşün öncelikle tabii ki sordunuz mu ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?