2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yaaa Allah korusun hiç birimizin böyle olmasın amin sağlıkla hayırla evlatlarımız olsun

Yok açıkçası doktorum oyle bir bilgi vermedi bende beni endiselendirecek bilgilerden kaciyorum biraz hamileligin keyfini cikarmaya karar verdim eğer olmazsa da nasip ama endiselenerek kendimi uzmicem tavsiye ederim

Yoo önemli olan iki günde bir ikiye katlanarak artmasi . Değeriniz düşük değil . Hayırlı olsun .Tabi siz yine doktorunuza sorun .
Teşekkür ederim canım doktorum çağırmış şimdi sekreteri aradı akşama randevum var gidicem şimdi içime korku düştü yine tutunamayacak

Teşekkür ederim canım doktorum çağırmış şimdi sekreteri aradı akşama randevum var gidicem şimdi içime korku düştü yine tutunamayacak
Ah bende böyleyim ya kese ne zaman görünecek diye stresteyim . Ama bilimsel araştırmalar gösteriyor ki stres iyi gelmiyor . Lütfen sende stres yapma ,doktorunu dinle ve keyfini çıkar

Oh betalari yüksek biri endise etmemek gerek degil mi D dimyattakipirinc
Yok etme canım Rabbim ol derse olur biz duamızı edelim kesemizi de gördük şükür içi dolu dedi hastaya da kalp atışı için çağırdı Kazasız belasız rabbim devem ettirsin hepimizinkini

Ah bende böyleyim ya kese ne zaman görünecek diye stresteyim . Ama bilimsel araştırmalar gösteriyor ki stres iyi gelmiyor . Lütfen sende stres yapma ,doktorunu dinle ve keyfini çıkar
Stres yapmamak mümkün değil senin beta değerin güzel çıkmıştı inşallah keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın

Yok etme canım Rabbim ol derse olur biz duamızı edelim kesemizi de gördük şükür içi dolu dedi hastaya da kalp atışı için çağırdı Kazasız belasız rabbim devem ettirsin hepimizinkini
çoook sevindim maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım darısı bizlere inşallah

Oh çok şükür cnm Allah'ım saglikla tamamina erdirsin transfer tarihi neydi cnm ve transferin kacinci gunu gördün keseyi ? Malum bizde ilk ultrason kontrolü icin bekliyoruz , heyecanimiz korkularımız içiçe

Bebiş Kaçıncı gün embryosuydu canım

Oh çok şükür cnm Allah'ım saglikla tamamina erdirsin transfer tarihi neydi cnm ve transferin kacinci gunu gördün keseyi ? Malum bizde ilk ultrason kontrolü icin bekliyoruz , heyecanimiz korkularımız içiçe
vallahi böyle kese haberleri alınca uçuyorum bekleyenlerin halini de bekleyenler anlarrr

Canısı 4 haziranda transfer olmuştum 19. Gün görmüş oldum korku hep var sanırım bi sonraki kontrol için hep bi endişe hep bi korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…