- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Evet çok haklısınız gerçekten ama stres oldukça da bu kısır döngü devam ediyor malesef. Soğan suyu aklıma geliyor benim adet söktürücü özelliği varya isterseniz bir deneyin Fecikme yaşadığımda ben yapıyordum ili güne adetim başlardıIlettim pazartesiye kadar bekle olmazsan bi konuşalim dedi. Bekliyorum bakalim. Benim zaten adet duzensizligim vardi. InsaAllah bugun yarin adrt olurum. Zaten transfer ertelendigi gunden içimde zor sabrediyorum bir de bu adet gecikmeleri çikinca iyice moral bozuyor(
Merhaba ben de 13 mayısta zoladex vurdum hala olmadım dün konuştum hemşirem ile bana da pazartesiye kadar bekleyelim tekrar konuşalım dedi büyük ihtimalle regl olmazsak reçete yazıp bı kaç gün sonra da kontrole çağırır o zaman transfer konuşulur diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba. Ben tüm yorumlari okuyamadim ama gozume degdigi kadar zoladex vurulanlariniz var. Ben 16 mayisda zoladex igne oldum. Adetin 21ci gunuydu. Daha adet olmadim. Sizde nasil oldu adet? Transfer tarihi alanlariniz var mi?
Benim ki yaklaşık 20 21 sürmüş olacakkızlar transferi yakın olanlar tedaviniz toplamda kaç gün sürdü
Demek ki ola biliyormuş boyle. Haberleşelim o zaman. Ben adet olmazsam yarin doktora bildiricem bakalim ne zaman çagiracakMerhaba ben de 13 mayısta zoladex vurdum hala olmadım dün konuştum hemşirem ile bana da pazartesiye kadar bekleyelim tekrar konuşalım dedi büyük ihtimalle regl olmazsak reçete yazıp bı kaç gün sonra da kontrole çağırır o zaman transfer konuşulur diye düşünüyorum
kızlar transferi yakın olanlar tedaviniz toplamda kaç gün sürdü
Benim 19gün gibi duruyor şimdilikkızlar transferi yakın olanlar tedaviniz toplamda kaç gün sürdü
Merhabalar bende Ocak ayında bir transfer oldum malesef kimyasal oldu bugün 2. Transfer için kolları sıvadık umarım herşey yolunda giderMerhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.
20. Günde transferim olmuş olacakkızlar transferi yakın olanlar tedaviniz toplamda kaç gün sürdü
Hadi inşallah canım benim de cumartesi Allah izin verirse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlat evlatlar nasip etsinMerhabalar bende Ocak ayında bir transfer oldum malesef kimyasal oldu bugün 2. Transfer için kolları sıvadık umarım herşey yolunda gidermaşaallah embriyo sayım mükemmel inşallah embriyoların sağlıkla tutunur sana
Amin inşallah canım cümle isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..Hadi inşallah canım benim de cumartesi Allah izin verirse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlat evlatlar nasip etsin
Merhaba ben bugün telefon ile görüştüm yarın sabah 8 de kontrol için çağırdılar endometrium kalınlığına bakılacak estradiol ve progesteron testleri yapılacak sizde durumlar nasılDemek ki ola biliyormuş boyle. Haberleşelim o zaman. Ben adet olmazsam yarin doktora bildiricem bakalim ne zaman çagiracak
Merhaba. Bize de yarin 8e randevu verdilerMerhaba ben bugün telefon ile görüştüm yarın sabah 8 de kontrol için çağırdılar endometrium kalınlığına bakılacak estradiol ve progesteron testleri yapılacak sizde durumlar nasıl
Ben Azerbaycandayim ayni yer imkani yokAynı yere mi gidiyoruz acabazoladex sonrası hiç ilaç kullanmadım folic acid ile euthyrox kullanıyorum günlük ismini unuttum burada 1 arkadaş da aynı şekilde regl olmuş sayılıp tedaviye devam etmişti transfer gününü bekliyordu her şey stres bazen isyan ediyorum artık
Çok tatlısınBen Azerbaycandayim ayni yer imkani yokisyan etme. Burda ben bir konu okumuşdum tup bebek bile imkansizdi onda. O yazmişdi ki ' tup bebek yaptira bilmek bile bir nimetmiş şimdi anladim'. Inan o cumleyi okuduktan sonra kendimden utandim. Sabirsizligimdan. Sabredelim. Üzüp üzüp kuyruguna geldik zaten.
Benim korkum o dufaston yuzunden yeniden progesteron yuksek çikip transferi ertelemesi. InsaAllah ikimiz de olumlu guzel haberler aliriz. Adet olsaydim daha rahat ederdim tabi. Şimdi acaba sorun mu olacak, olumsuz mu etkileyecek diye diye yiyip bitiricem kendimineyse negatif dusunmek yok . Allah hayirlisini nasip etsin
Ben de senin guzel haberlerini bekliyorum. Haberleşelim. Destek olalim birbirimizeÇok tatlısınben de aynı şekilde binbir soru dolanıyor kafamda yarın ola hayrola diyelim güzel haberlerini bekliyorum
Hadi hayırlısıyla inşallahSelam kızlar bu topiği yeni gördümben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
Merhaba gittin mi doktora? Bana rahim duvarin kalin adrt olacaksin pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa tekrar goruselim dedi.Çok tatlısınben de aynı şekilde binbir soru dolanıyor kafamda yarın ola hayrola diyelim güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?