2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet çok haklısınız gerçekten ama stres oldukça da bu kısır döngü devam ediyor malesef. Soğan suyu aklıma geliyor benim adet söktürücü özelliği varya isterseniz bir deneyin Fecikme yaşadığımda ben yapıyordum ili güne adetim başlardı

Arkadaşlar merhaba. Ben tüm yorumlari okuyamadim ama gozume degdigi kadar zoladex vurulanlariniz var. Ben 16 mayisda zoladex igne oldum. Adetin 21ci gunuydu. Daha adet olmadim. Sizde nasil oldu adet? Transfer tarihi alanlariniz var mi?
Merhaba ben de 13 mayısta zoladex vurdum hala olmadım dün konuştum hemşirem ile bana da pazartesiye kadar bekleyelim tekrar konuşalım dedi büyük ihtimalle regl olmazsak reçete yazıp bı kaç gün sonra da kontrole çağırır o zaman transfer konuşulur diye düşünüyorum

Demek ki ola biliyormuş boyle. Haberleşelim o zaman. Ben adet olmazsam yarin doktora bildiricem bakalim ne zaman çagiracak

Merhabalar bende Ocak ayında bir transfer oldum malesef kimyasal oldu bugün 2. Transfer için kolları sıvadık umarım herşey yolunda gider maşaallah embriyo sayım mükemmel inşallah embriyoların sağlıkla tutunur sana

Hadi inşallah canım benim de cumartesi Allah izin verirse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlat evlatlar nasip etsin

Hadi inşallah canım benim de cumartesi Allah izin verirse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlat evlatlar nasip etsin
Amin inşallah canım cümle isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. şu bekleme salonlarında endişeyle beklemekten kurtarsın rabbim

Demek ki ola biliyormuş boyle. Haberleşelim o zaman. Ben adet olmazsam yarin doktora bildiricem bakalim ne zaman çagiracak
Merhaba ben bugün telefon ile görüştüm yarın sabah 8 de kontrol için çağırdılar endometrium kalınlığına bakılacak estradiol ve progesteron testleri yapılacak sizde durumlar nasıl

Merhaba ben bugün telefon ile görüştüm yarın sabah 8 de kontrol için çağırdılar endometrium kalınlığına bakılacak estradiol ve progesteron testleri yapılacak sizde durumlar nasıl
Merhaba. Bize de yarin 8e randevu verdiler acaba adrt olmadan transfer yapilir mi? Bana zoladex somrasi dufaston da verdi doktor. Adeyim tedavisiz gelmez diye. Korkuyorum o yuzden yine progesteronum yuksek cikar ve transfer ertelenir. Geçem ay progesteron yuzunden ertelendi(

Aynı yere mi gidiyoruz acaba zoladex sonrası hiç ilaç kullanmadım folic acid ile euthyrox kullanıyorum günlük ismini unuttum burada 1 arkadaş da aynı şekilde regl olmuş sayılıp tedaviye devam etmişti transfer gününü bekliyordu her şey stres bazen isyan ediyorum artık

Ben Azerbaycandayim ayni yer imkani yok isyan etme. Burda ben bir konu okumuşdum tup bebek bile imkansizdi onda. O yazmişdi ki ' tup bebek yaptira bilmek bile bir nimetmiş şimdi anladim'. Inan o cumleyi okuduktan sonra kendimden utandim. Sabirsizligimdan. Sabredelim. Üzüp üzüp kuyruguna geldik zaten.
Benim korkum o dufaston yuzunden yeniden progesteron yuksek çikip transferi ertelemesi. InsaAllah ikimiz de olumlu guzel haberler aliriz. Adet olsaydim daha rahat ederdim tabi. Şimdi acaba sorun mu olacak, olumsuz mu etkileyecek diye diye yiyip bitiricem kendimi neyse negatif dusunmek yok . Allah hayirlisini nasip etsin

Çok tatlısın ben de aynı şekilde binbir soru dolanıyor kafamda yarın ola hayrola diyelim güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…