- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 53
- 26
Bende yeni geldim klinikden 13mm olmuş rahim kalınlığı diğer ilaçlara ek olarak prolutex duphaston prednol kullanacağım Allahın izniyle perşembe günü transfer olacağımMerhabalar canlar 8mm olmuş rahim kalınlığı estrofemi 4 e çıkardık perşembe son kontrol günüm artık transfer günü belli olacak
Kaç mm olması gerekiyor kalınlığı transfer için bana doktorum hiçbir şey söylemedi direk estrofem i 3 başlatıp 4 e çıkartıyorBende yeni geldim klinikden 13mm olmuş rahim kalınlığı diğer ilaçlara ek olarak prolutex duphaston prednol kullanacağım Allahın izniyle perşembe günü transfer olacağım
İnternetten okuduğum kadarıyla yumurtlama dönemi7 ile 14mm ve 3 çizgi olması gerekiyormuş 15mm sonrası için tedavi gerekiyormuş bilmiyorumKaç mm olması gerekiyor kalınlığı transfer için bana doktorum hiçbir şey söylemedi direk estrofem i 3 başlatıp 4 e çıkartıyor
Allah yardımcınız olsun aynı günlere denk gelmedik benim perşembe son kontrol salı çarşamba transfer gibi görünüyor. Çok heyecanlı süreçler Allahım emeklerimizin karşılığını versin inşallahBende yeni geldim klinikden 13mm olmuş rahim kalınlığı diğer ilaçlara ek olarak prolutex duphaston prednol kullanacağım Allahın izniyle perşembe günü transfer olacağım
Bende yeni geldim klinikden 13mm olmuş rahim kalınlığı diğer ilaçlara ek olarak prolutex duphaston prednol kullanacağım Allahın izniyle perşembe günü transfer olacağım
Amiinn hepimizin canım.. Bugün muayene de kalp atışlarımı parmak uçlarıma kadar hissediyordum heyecandan transfer günü nasıl olacağım bilmiyorumAllah yardımcınız olsun aynı günlere denk gelmedik benim perşembe son kontrol salı çarşamba transfer gibi görünüyor. Çok heyecanlı süreçler Allahım emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Yaaa çok sevindim ben inşallah pozitif haberimizi de alırız birlikteAynı gün transfer günümüz birlikte bekleyeceğiz desene
Yaaa çok sevindim ben inşallah pozitif haberimizi de alırız birlikte
Aynen canımAmin canım inşallah haberleşelim
Benim tarih belli ama zoladex kullanmadım canım kızlar geri dönüş yaparlarArkadaşlar merhaba. Ben tüm yorumlari okuyamadim ama gozume degdigi kadar zoladex vurulanlariniz var. Ben 16 mayisda zoladex igne oldum. Adetin 21ci gunuydu. Daha adet olmadim. Sizde nasil oldu adet? Transfer tarihi alanlariniz var mi?
Şifa olsun canım güzelce ilerlesin gelişsinlerArkadaşlar ilk iğnemi yaptım
Evet gerçekten çok heyecanlı süreçler transfer ânı da bambaşka bir heyecan… inşallah güzellikle geçsin o günler inşallah sonucu da mükemmel olsunAmiinn hepimizin canım.. Bugün muayene de kalp atışlarımı parmak uçlarıma kadar hissediyordum heyecandan transfer günü nasıl olacağım bilmiyorumama öyle güzel ki hislerim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ben 18mayısta lucrin yaptım hemen ertesi gün kanamam başladı diğer transferimde de lucrin olmuştum 2-3 gün işinde adet olmuştum şimdi transfer hazırlık sürecindeyim. İsterseniz doktorunuza ya da hemşirenize bi iletin bu durumuArkadaşlar merhaba. Ben tüm yorumlari okuyamadim ama gozume degdigi kadar zoladex vurulanlariniz var. Ben 16 mayisda zoladex igne oldum. Adetin 21ci gunuydu. Daha adet olmadim. Sizde nasil oldu adet? Transfer tarihi alanlariniz var mi?
Ilettim pazartesiye kadar bekle olmazsan bi konuşalim dedi. Bekliyorum bakalim. Benim zaten adet duzensizligim vardi. InsaAllah bugun yarin adrt olurum. Zaten transfer ertelendigi gunden içimde zor sabrediyorum bir de bu adet gecikmeleri çikinca iyice moral bozuyor(Ben 18mayısta lucrin yaptım hemen ertesi gün kanamam başladı diğer transferimde de lucrin olmuştum 2-3 gün işinde adet olmuştum şimdi transfer hazırlık sürecindeyim. İsterseniz doktorunuza ya da hemşirenize bi iletin bu durumu
Amiinn inşallah canımm Rabbim yardımcımız olsunEvet gerçekten çok heyecanlı süreçler transfer ânı da bambaşka bir heyecan… inşallah güzellikle geçsin o günler inşallah sonucu da mükemmel olsun
Bir iki gün idare et canım Allahın izniyle şifa olsunÇok teşekkür ederiminşallah yanlış bişeyler yapmıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?