2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Müthiiiş haber inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağlıkla büyütürsün darısı başımıza rabbim nasip etsin bize de inşallahh

bir de sizin transferiniz hangi tarihte olmuştu ona göre hesaplamaya çalışalım bizde bir türlü yolunu bulamadık

Ayyy tebrikler cook sevindim sag salim kucaginiza alin insallah sizde transfer sonrasi hangi belirtiler vardi? benim 3cu gunum henuz bir belirti yok

Sağlikla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olsun bu günleri görebilmek

Ayyy tebrikler cook sevindim sag salim kucaginiza alin insallah sizde transfer sonrasi hangi belirtiler vardi? benim 3cu gunum henuz bir belirti yok
benim 18. günüm hala belirti yok ve şuan pozitif, hiç kafanıza takmayın kendinizi rahatlatın inşallah sonu güzel olacak

ayy insallah peki transfer sonrasin nasil gecirdiniz hep yattiniz mi yoksa normal devammi etfiniz?
Ben ilk gün yattım, ikinci gün daha az yattım. üçüncü günden sonra ağır kaldırmamak ve çok ani hareket yapmadan her işime devam ettim. yemeklerimi yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum vs zaten evden çalıştığım için yoğun geçiyor günüm. yukarı uzanmıyorum ani şekilde falan ağır kaldırmıyorum ama her işimi yapıyorum. çok takıntılı ve sürekli düşünmek iyi değil bir öncekinde öyle yapmıştım bunda daha rahatım. rahat olun bol dua edin ve hayata devam edin kendinizi kısıtlamayın doktorun tavsiyesi ile tabii ki

Aslinda o kadar haklisiniz ki Allah ol der olur. yatmak yatmamak hepsi bos aslinda. benim doktorum temiz havada 35-40 dak yuruyus yapa bilirsin demisti. siz disari ciktiniz mi hic?

bir de sizin transferiniz hangi tarihte olmuştu ona göre hesaplamaya çalışalım bizde bir türlü yolunu bulamadık
Sat 15 Mayıs transfer 2 Haziran 5. Gün embriyosuydu canım

Teşekkür ederim canım transferden sonra benim sadece kasık ağrım vardı pozitifi gördükten sonra yaklaşık 12 gündür hiçbir belirtim yok hatta üzülüyordum yolunda gitmeyen biseyler mi var diye ama çok şükür her şey yolunda

Müthiiiş haber inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağlıkla büyütürsün darısı başımıza rabbim nasip etsin bize de inşallahh

Sağlikla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olsun bu günleri görebilmek

Amiin kızlar dualarım sizinle inşallah siz de güzel haberler alırsınız

Aslinda o kadar haklisiniz ki Allah ol der olur. yatmak yatmamak hepsi bos aslinda. benim doktorum temiz havada 35-40 dak yuruyus yapa bilirsin demisti. siz disari ciktiniz mi hic?
ben her gün akşam yemeğinden sonra eşimle yürüyüşe çıkıyorum ama en fazla yarım saat çünkü yürüyüşü hiç sevmem ama yürüyüşün iyi olacağını bana da söylediler kafa dağıtmak içinde çok iyi oluyor havalar güzelleşti tam zamanı. ama her şeyden öte dediğin gibi Allah ol der olur bol dua edelim olacak inşallah

Oyyy maşallah Allah'ım sağlıklı eylesin. Ama kafam karıştı keseyi de kalp atisini da gördüm demissin fakat 7 Temmuz'da tekrar kalp atisini duymak icin randevu verdiler demissin ...

Bende kafami takiyorum hic bir belirtim yok diye ama icime su serpttiniz Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…