2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay cnm cok sevindim bugün kacinci günündü kalp atisi icin vajinal mi bakıldı.
Evet vajinal bakıldı transferden sonraki 22. Günüm
Oyyy maşallah Allah'ım sağlıklı eylesin. Ama kafam karıştı keseyi de kalp atisini da gördüm demissin fakat 7 Temmuz'da tekrar kalp atisini duymak icin randevu verdiler demissin ...

Amin canım inşallah kalp atışını ultrasonda gördük ama dinletmediler küçük daha diye 7 temmuzda dinletmeyi yapacaklarmış

Aaa anladım yine de çok yakın değilmiş . Hastanenen nerede bilmiyorum ama Avrupa yakasindayim ben olur da birşeye ihtiyaç olursa yaz lütfen özelden Gitgeller yorucu çünkü biliyorum .
Ayy ne kadar tatlisin sen balım cok teşekkür ederim. Topkapi ,Koc üniversitesine gidiyorum ben

benimki de 6 haziran da oldu bence biz keseyi görmeye odaklanalım kalp atışı sanki ertelenir gibi geldi bana dönüşlere göre ne diyosun mucizee
Anlamadim ki rubbycim artık yaşayıp göreceğiz cok bekledik azcik daha bekleyelim bari nabalim geç olsun güç olmasın

Kızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ?
Ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için bir de 2 hafta sonraya randevu al dedikleri için yaptırdım bir kaç kez

Benim 1 Haziran transfer. Pzrt doktor var bakalım görebilecek miyiz hiç gelmeyecek sanıyordum bu zaman
hadi hayırlısııı bizi habersiz bırakmayın hemen yazın kendimize olmuş kadar seviniyoruz ve bence hepimize motivasyon oluyor bu dönüşler. bol bol güzel haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…