- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Evet vajinal bakıldı transferden sonraki 22. GünümAy cnm cok sevindim bugün kacinci günündü kalp atisi icin vajinal mi bakıldı.
Oyyy maşallahAllah'ım sağlıklı eylesin. Ama kafam karıştı keseyi de kalp atisini da gördüm demissin fakat 7 Temmuz'da tekrar kalp atisini duymak icin randevu verdiler demissin ...
Bende kafami takiyorum hic bir belirtim yok diye ama icime su serpttiniz Allah razi olsun
Aynen senin mesajından sonra boyle yapacagim don't panicEvet ben de çok kafaya takmıştım ama çok şükür bi sıkıntı yok, herkeste belirti görme zamanı farklı oluyor o yüzden biz hamileliğin tadını çıkaralım
Ben de haftaya gidicem, insaallah biz de duyariz kalp atislarini da belki biraz rahatlarizEvet vajinal bakıldı transferden sonraki 22. Günüm
Amin canım inşallah kalp atışını ultrasonda gördük ama dinletmediler küçük daha diye 7 temmuzda dinletmeyi yapacaklarmış
Benim transfer 7 Haziran'da oldu. Bakalim kalp atisi duyulur mu gerci daha keseyi görmek önemliBen de haftaya gidicem, insaallah biz de duyariz kalp atislarini da belki biraz rahatlariz
Ay kurtulamayoruz bu vajinal muayeneden hala demek kiEvet vajinal bakıldı transferden sonraki 22. Günüm
Amin canım inşallah kalp atışını ultrasonda gördük ama dinletmediler küçük daha diye 7 temmuzda dinletmeyi yapacaklarmış
Ayy ne kadar tatlisin sen balımAaa anladım yine de çok yakın değilmiş . Hastanenen nerede bilmiyorum ama Avrupa yakasindayim ben olur da birşeye ihtiyaç olursa yaz lütfen özeldenGitgeller yorucu çünkü biliyorum .
benimki de 6 haziran da oldu bence biz keseyi görmeye odaklanalım kalp atışı sanki ertelenir gibi geldi bana dönüşlere göre ne diyosun mucizeeBenim transfer 7 Haziran'da oldu. Bakalim kalp atisi duyulur mu gerci daha keseyi görmek önemli
Anlamadim ki rubbycimbenimki de 6 haziran da oldu bence biz keseyi görmeye odaklanalım kalp atışı sanki ertelenir gibi geldi bana dönüşlere göre ne diyosun mucizee
Ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için bir de 2 hafta sonraya randevu al dedikleri için yaptırdım bir kaç kezKızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ?
Benim 1 Haziran transfer. Pzrt doktor var bakalım görebilecek miyiz hiç gelmeyecek sanıyordum bu zamanbenimki de 6 haziran da oldu bence biz keseyi görmeye odaklanalım kalp atışı sanki ertelenir gibi geldi bana dönüşlere göre ne diyosun mucizee
Anlamadim ki rubbycimartık yaşayıp göreceğiz cok bekledik azcik daha bekleyelim bari nabalim geç olsun güç olmasın
hadi hayırlısıııBenim 1 Haziran transfer. Pzrt doktor var bakalım görebilecek miyiz hiç gelmeyecek sanıyordum bu zaman
valla ben yarın sabah kan testine gidiyorum inşallah daha da duramamBenim 1 Haziran transfer. Pzrt doktor var bakalım görebilecek miyiz hiç gelmeyecek sanıyordum bu zaman
Benim de 6 haziran kalp atisi icin erken cnm daha bi de herkes vajinal bakmiyor o da varBenim transfer 7 Haziran'da oldu. Bakalim kalp atisi duyulur mu gerci daha keseyi görmek önemli
Hay Allah'ım niye boyle yapiyorlar yaBenim transferde 9 hazirandı. 8 temmuza randevu verdilerdayanamazsam haftaya ben de gidiciiim
Beklemekle gecti ömrümüz ama olsun bu güzel bekleyisBenim de 6 haziran kalp atisi icin erken cnm daha bi de herkes vajinal bakmiyor o da var
Hem kese hem kalbi aynı anda çıkarmak için galibaHay Allah'ım niye boyle yapiyorlar yasen nerde tedavi görüyordun cikellam
Amin aminnn cnmm bnmbekleyelim ve sonu çooook güzel olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?