- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Sende İstanbulHem kese hem kalbi aynı anda çıkarmak için galibabizi düşünen hiç yok nasıl bekleyelim o kadar
Şişli memorial beybiim
hangi hocayla tedavi oldun cukulatam? bende ilk orada başlamıştımHem kese hem kalbi aynı anda çıkarmak için galibabizi düşünen hiç yok nasıl bekleyelim o kadar
Şişli memorial beybiim
mükemmel olur bende bunu whats---appa mı taşısak diye düşünmüştüm valla daha rahat görüşürüz bazen mesajlar kaçabiliyorSende İstanbulaklimdan gecen birsey var ama olur mu bilmem hele su islerimiz bi netlessin de bu grupta yakin olanlarimiz toplanalim birgün görüşelim ya ben Tekirdağ da yasiyorum ama İstanbul'a gelip gidiyorum sonucta
Bu da güzel fikir rubbycimmükemmel olur bende bunu whats---appa mı taşısak diye düşünmüştüm valla daha rahat görüşürüz bazen mesajlar kaçabiliyor
çikolataaaaBu da güzel fikir rubbycimkiz rubby nin anlami ne ki
Aynen maalesef net görünebilmesi için vajinal baktılarAy kurtulamayoruz bu vajinal muayeneden hala demek ki
Sende İstanbulaklimdan gecen birsey var ama olur mu bilmem hele su islerimiz bi netlessin de bu grupta yakin olanlarimiz toplanalim birgün görüşelim ya ben Tekirdağ da yasiyorum ama İstanbul'a gelip gidiyorum sonucta
Sende İstanbulaklimdan gecen birsey var ama olur mu bilmem hele su islerimiz bi netlessin de bu grupta yakin olanlarimiz toplanalim birgün görüşelim ya ben Tekirdağ da yasiyorum ama İstanbul'a gelip gidiyorum sonucta
hangi hocayla tedavi oldun cukulatam? bende ilk orada başlamıştım
WHats-app grubu ister misiniz kızlar ne diyorsunuz? Grubu kurup buraya link bırakabilirim o zaman direk katılım sağlanabiliyor buraya yeni gelen kızlar da isterse katılabilir mesajlar silinmiyor çünkü daha rahat görüşürüz???
Gebelikte ara ara kanamalar normal diyorlar ama umarım ciddi bir durum değildir. İnşaAllah herşey yolundadır.Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Cnm panik yapma uzan dinlen kacinci günün bugün boyle lekelenmeler olabiliyor olmazsa igne vurdurursun hastanede doktoruna bilge versin hemsirelerBenim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
İns cnmGebelikte ara ara kanamalar normal diyorlar ama umarım ciddi bir durum değildir. İnşaAllah herşey yolundadır.
17.gunum transfer sonrasi, hemsire takip edin erken cagirabilir muayeneye dedilerCnm panik yapma uzan dinlen kacinci günün bugün boyle lekelenmeler olabiliyor olmazsa igne vurdurursun hastanede doktoruna bilge versin hemsireler
Sana dua edelim inşallah rabbim yardımcın olsun korkma yaşayanlar söyledi olabiliyormuş17.gunum transfer sonrasi, hemsire takip edin erken cagirabilir muayeneye dediler
Amin cnm duadan guc aliyorum zaten Allah razı olsun ... İns dedigin gibidirSana dua edelim inşallah rabbim yardımcın olsun korkma yaşayanlar söyledi olabiliyormuş
Ay ne güzel olurayarlayabiliriz inşallah
Umut göktürk canım
Whatsapp grubu kurmak yasak kızlar banlanırsınız haberiniz olsun
sen proluton depot vuruluyor muydu mucizem? ben onu kullandığım için kanamam olmayacağını söyledi mesela sen ne kullanıyorsun sadece fitil ve estrofem mi?Amin cnm duadan guc aliyorum zaten Allah razı olsun ... İns dedigin gibidir
Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Evet fitil estorfem ve oksapar kullaniyorum sadecesen proluton depot vuruluyor muydu mucizem? ben onu kullandığım için kanamam olmayacağını söyledi mesela sen ne kullanıyorsun sadece fitil ve estrofem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?