2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Biz ne kadar emek ve umut bağlıyoruz oraya onların yaptığına bak gerçekten kimse bizi anlayamıyor

Nereye gidiyordunuz.

Sen koctaydın dimi canım? Orda bi arkadaşın daha bebeğine sağlıksız olmaz devam etmez dediler ilaçları bıraktırdılar şuan bebek 17 haftalık çokta sağlıklı annesinin karnında. O hastaneye olan güvenimi o zaman kaybetmiştim

Gözünüz aydin onemli olab degerinizin katlanarak artmasi inşallah katlana katlana artisn değeri bebisin

caniiim tebrikler bence hamilesin ikiye katlanmis belirtiler varmi?

caniiim tebrikler bence hamilesin ikiye katlanmis belirtiler varmi?
o kadar cok negatif gördümki hamileyim diyemiyorum pazartesi kan degerlerim dahada artsa heralde ozman içim rahatlıcak. transferden 2 gün sonra akıntılarım oldu. 7. gününde akıntı bitti. sonra kasıklarımda yogunluk belımde hafıf agrılar ve gögsüm hafif dolgunlastı her regl donemınde olan seyler dedım ama bgn regl gunumdu onuda olmadım . 8. gün yapıp deger dusuk dedım ama artıo sankı bilemedim :)

Gözünüz aydin onemli olab degerinizin katlanarak artmasi inşallah katlana katlana artisn değeri bebisin
çok teşekkür ederimm . inşallah pazartesi dahada cok artar degerim sizde hamişsiniz ne güzel allah hayırlısıyla kolaylıkla kucagınıza almayı nasıp etsin hayırlı saglıklı bir evlat olsun ınsallah :)

yani oraya kontrole gitsen bile muhakkak bir alternatif hastane ile görüş bence. ben beylikdüzü medicana tedavi oluyorum çokta memnunum düşünebilirsin

çok güzel haber katlanarak devam etsin inşallaaahhh

yani oraya kontrole gitsen bile muhakkak bir alternatif hastane ile görüş bence. ben beylikdüzü medicana tedavi oluyorum çokta memnunum düşünebilirsin
Teşekkür ederim cnm Beylikdüzü daha yakin bana zaten, ama koç bitmiştir benim icin

Teşekkür ederim cnm Beylikdüzü daha yakin bana zaten, ama koç bitmiştir benim icin

Ben öneririm iki hocası var biri Prof diğeri eşi aynı zaman da uzman doktor. Araştır isimlerini ben de sürekli orda olduğum için eşlikte edebilirim sana. Bana hocam oksaparı bırakmak istediğim halde tedbirdir biraz daha dayan dedi özellikle ilaçları çok sıkı takip ediyorlar ben öneririm. Hocalar Aysun ve Selman Laçin

Duymuştum Selman hocayi cnm. Oksapari kanama olunca biraktirdi burda dr bana, İstanbul'a da haber ettim tmm dediler . Bana eşlik etmeyi teklif etmen cok ince bir davranış, duygulardirdin beni , teşekkür ederim cnm rubbycim

Duymuştum Selman hocayi cnm. Oksapari kanama olunca biraktirdi burda dr bana, İstanbul'a da haber ettim tmm dediler . Bana eşlik etmeyi teklif etmen cok ince bir davranış, duygulardirdin beni , teşekkür ederim cnm rubbycim

Gerçekten öyle ne zaman istersen hastaneye çok yakın yaşıyorum ne zaman istersen birbirimize güç olduk bu dönemde inşallah hepimizin yüzü gülsün

Enerjine hayranim sunsea ne güzel pozitifsin boyle , keseyi gördüm ama devamj konusunda korkularim var burda sizinle yenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…