- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Benim doktorun Dubai deymis bana hicbir bilgi verilmedi zaten muayeneleri yardimci hekimler yapiyordu ekibinden. Bende sorgulamadim ve sonradan öğrendim ayda bir kez geldigini neyse transferimi de baska bir doc var o yapti dun onunla konustum o da bana diyor ki hemsireler recete verirken size igne yazmamislar mi . Yok yazmadilar dedim hemsireleri sorguladi falan tmm sorun yok dedi sonradan hatta ben ilk iki denememde de hic igne kullanmadim ya doc eskiden de kullanmamis diye ustune dusmedi pek... Ya da kendi açıklarını ele vermediler, suan ilk kontrole bile gitmek istemiyorum oraya
Nereye gidiyordunuz.Benim doktorun Dubai deymis bana hicbir bilgi verilmedi zaten muayeneleri yardimci hekimler yapiyordu ekibinden. Bende sorgulamadim ve sonradan öğrendim ayda bir kez geldigini neyse transferimi de baska bir doc var o yapti dun onunla konustum o da bana diyor ki hemsireler recete verirken size igne yazmamislar mi . Yok yazmadilar dedim hemsireleri sorguladi falan tmm sorun yok dedi sonradan hatta ben ilk iki denememde de hic igne kullanmadim ya doc eskiden de kullanmamis diye ustune dusmedi pek... Ya da kendi açıklarını ele vermediler, suan ilk kontrole bile gitmek istemiyorum oraya
Benim doktorun Dubai deymis bana hicbir bilgi verilmedi zaten muayeneleri yardimci hekimler yapiyordu ekibinden. Bende sorgulamadim ve sonradan öğrendim ayda bir kez geldigini neyse transferimi de baska bir doc var o yapti dun onunla konustum o da bana diyor ki hemsireler recete verirken size igne yazmamislar mi . Yok yazmadilar dedim hemsireleri sorguladi falan tmm sorun yok dedi sonradan hatta ben ilk iki denememde de hic igne kullanmadim ya doc eskiden de kullanmamis diye ustune dusmedi pek... Ya da kendi açıklarını ele vermediler, suan ilk kontrole bile gitmek istemiyorum oraya
Gözünüz aydinkızlaaaar bgn kan verdım transferden sonraki 10. günüm beta hcg 48 çıktı. 8. günümde 13,51 cıkmıstı. hemsire biraz düşük ama suan pozitif dedi pazartesi tekrar kan istedi. normalmi acaba nasıl ki degerim :)
caniiim tebriklerkızlaaaar bgn kan verdım transferden sonraki 10. günüm beta hcg 48 çıktı. 8. günümde 13,51 cıkmıstı. hemsire biraz düşük ama suan pozitif dedi pazartesi tekrar kan istedi. normalmi acaba nasıl ki degerim :)
o kadar cok negatif gördümki hamileyim diyemiyorum pazartesi kan degerlerim dahada artsa heralde ozman içim rahatlıcak. transferden 2 gün sonra akıntılarım oldu. 7. gününde akıntı bitti. sonra kasıklarımda yogunluk belımde hafıf agrılar ve gögsüm hafif dolgunlastı her regl donemınde olan seyler dedım ama bgn regl gunumdu onuda olmadım . 8. gün yapıp deger dusuk dedım ama artıo sankı bilemedim :)caniiim tebriklerbence hamilesin ikiye katlanmis belirtiler varmi?
çok teşekkür ederimm . inşallah pazartesi dahada cok artar degerim sizde hamişsiniz ne güzel allah hayırlısıyla kolaylıkla kucagınıza almayı nasıp etsin hayırlı saglıklı bir evlat olsun ınsallah :)Gözünüz aydinonemli olab degerinizin katlanarak artmasi inşallah katlana katlana artisn değeri bebisin
yani oraya kontrole gitsen bile muhakkak bir alternatif hastane ile görüş bence. ben beylikdüzü medicana tedavi oluyorum çokta memnunum düşünebilirsinBenim doktorun Dubai deymis bana hicbir bilgi verilmedi zaten muayeneleri yardimci hekimler yapiyordu ekibinden. Bende sorgulamadim ve sonradan öğrendim ayda bir kez geldigini neyse transferimi de baska bir doc var o yapti dun onunla konustum o da bana diyor ki hemsireler recete verirken size igne yazmamislar mi . Yok yazmadilar dedim hemsireleri sorguladi falan tmm sorun yok dedi sonradan hatta ben ilk iki denememde de hic igne kullanmadim ya doc eskiden de kullanmamis diye ustune dusmedi pek... Ya da kendi açıklarını ele vermediler, suan ilk kontrole bile gitmek istemiyorum oraya
çok güzel haber katlanarak devam etsin inşallaaahhhkızlaaaar bgn kan verdım transferden sonraki 10. günüm beta hcg 48 çıktı. 8. günümde 13,51 cıkmıstı. hemsire biraz düşük ama suan pozitif dedi pazartesi tekrar kan istedi. normalmi acaba nasıl ki degerim :)
Malesef öyle cnm , anlamıyorlarBiz ne kadar emek ve umut bağlıyoruz oraya onların yaptığına bak gerçekten kimse bizi anlayamıyor
Teşekkür ederim cnmyani oraya kontrole gitsen bile muhakkak bir alternatif hastane ile görüş bence. ben beylikdüzü medicana tedavi oluyorum çokta memnunum düşünebilirsin
Sen üzme kendini lütfen . Güzel olucak herşey inşallahMalesef öyle cnm , anlamıyorlar
Teşekkür ederim cnmBeylikdüzü daha yakin bana zaten, ama koç bitmiştir benim icin
İnşallah canımSen üzme kendini lütfen . Güzel olucak herşey inşallahDaha iyisin değil mi ?
Süper sakın korkma bunlar olabilen şeyler . Ailemde çok gördüm . Kuzenlerimde özellikle . Serumlarini taktirir ,gelirlerdi. Şimdi kocaman oldu cocuklari . Biliyorum insan telaş yapıyor ama sonuçta keseyi gördünİnşallah canımevet daha iyiyim cok şükür
Duymuştum Selman hocayi cnm. Oksapari kanama olunca biraktirdi burda dr bana, İstanbul'a da haber ettim tmm dediler . Bana eşlik etmeyi teklif etmen cok ince bir davranış, duygulardirdin beni , teşekkür ederim cnm rubbycimBen öneririm iki hocası var biri Prof diğeri eşi aynı zaman da uzman doktor. Araştır isimlerini ben de sürekli orda olduğum için eşlikte edebilirim sana. Bana hocam oksaparı bırakmak istediğim halde tedbirdir biraz daha dayan dedi özellikle ilaçları çok sıkı takip ediyorlar ben öneririm. Hocalar Aysun ve Selman Laçin
Duymuştum Selman hocayi cnm. Oksapari kanama olunca biraktirdi burda dr bana, İstanbul'a da haber ettim tmm dediler . Bana eşlik etmeyi teklif etmen cok ince bir davranış, duygulardirdin beni , teşekkür ederim cnm rubbycim
Enerjine hayranim sunseaSüper sakın korkma bunlar olabilen şeyler . Ailemde çok gördüm . Kuzenlerimde özellikle . Serumlarini taktirir ,gelirlerdi. Şimdi kocaman oldu cocuklari . Biliyorum insan telaş yapıyor ama sonuçta keseyi gördünSenin adına çok mutluyum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?