Merhabakizlar benimde bu gun transfer gununde sayarsak 4gunum. amma hic bir sey hiss etmiyorum, ne biliyim hep yaziyorlar ya kasik agrisi batma bel agrisi hic bir sey yok. acaba olmadi mi?
Daha çok erken belirtiler için. Sakın kendinizi dinlemeyin ağrı olmaması olmadığı anlamına gelmez, olmasıda tuttuğu anlamına gelmez bir sürü ilaç kullanıyoruz onların etkiside olabiliyor. İlk transferde bende kendimi çok dinledim sabah uyandığımda ağlamaya başlıyordum olmadı galiba hiçbirşey hissetmiyorum diye, ertesi sabah oldu galiba hafif ağrı var sanki diyordum. Kendimi o kadar çok strese soktum ki sonuç olarak kimyasal gebelik oldu. Lütfen rahat olun ve bolca dua edin. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı yavrularla doldurur inşaAllahkizlar benimde bu gun transfer gununde sayarsak 4gunum. amma hic bir sey hiss etmiyorum, ne biliyim hep yaziyorlar ya kasik agrisi batma bel agrisi hic bir sey yok. acaba olmadi mi
Allah yardımcın olsun canım maalesef tüp bebek transferiyle gebe kalanların çoğunda bu durumlar yaşanıyor sınavımız büyük ama kazanan bebeğin olacak Allah’ın yardımıylaGünaydın cikellam kanamam durdu çok şükür sürekli yatak istirahati verdi taburcu etmeden son kez bakti kese duruyor dedi haftaya gene cagirdi... Bakalim kese ne kadar saglikli ici dolu mu kalp atisi var mi simdi bunlari dusunecegiz ama progestron ignelere devam et dedi kendi ilaclarina da devam et dedi . Gece boyu serum yedim simdi eve geldim cnm
Dur kız daha 4. Gün strese sokma çocuuunu da iyice bi yerleşsin illa belirti arayıp stres olacaksan 9. 10. günlerde yap da test vermeye git sonucu öğren şimdiden dur daha o yerleşmeye çalışıyordur darlama yavruyukizlar benimde bu gun transfer gununde sayarsak 4gunum. amma hic bir sey hiss etmiyorum, ne biliyim hep yaziyorlar ya kasik agrisi batma bel agrisi hic bir sey yok. acaba olmadi mi?
Ay insallah yaaDur kız daha 4. Gün strese sokma çocuuunu da iyice bi yerleşsin illa belirti arayıp stres olacaksan 9. 10. günlerde yap da test vermeye git sonucu öğren şimdiden dur daha o yerleşmeye çalışıyordur darlama yavruyuayrıca arkadaşların da dediği gibi yaşadığımız tüm belirtiler ilaçların etkisinden. Kendini kimseyle karşılaştırma yaptığımız hata bu aslında ama elimizde değil bu da bi gerçek dua et konuş iyi gelecektir
Cok zor beklemek biliyorum ama 3. Gun embriyondu gec tutunma olmus olma ihtimali var test gunune kadar umut kesilmez kanda eğer test gününde negatifi görürsen o zaman umudunu kesebilirsin ama suan kendine bu iskenceyi yapma lütfenKızlar merhaba ben 8. Gün test yaptım negatif. Ve dün adet günümde adet sancımı bilirim çok şiddetli olur ve öyle bütün gece ağrım oldu Ağrıdan ağladım. Bu şekilde adet ağrısı çekip hamile kaldığını öğrenen oldu mu. Hiç görmedim burada da hiç okumadım çünkü adet ağrısı ile kramplar yerleşme ağrısı farklı olur30 Haziran test günüm ama benim hiç umudum yok
İdrar testimi yaptınız, kan testimi yaptınız.Kızlar merhaba ben 8. Gün test yaptım negatif. Ve dün adet günümde adet sancımı bilirim çok şiddetli olur ve öyle bütün gece ağrım oldu Ağrıdan ağladım. Bu şekilde adet ağrısı çekip hamile kaldığını öğrenen oldu mu. Hiç görmedim burada da hiç okumadım çünkü adet ağrısı ile kramplar yerleşme ağrısı farklı olur30 Haziran test günüm ama benim hiç umudum yok
İdrar testi yaptımİdrar testimi yaptınız, kan testimi yaptınız.
Moralinizi bozmayın lütfennn idrar testi güvenilir değil. Sakin bir şekilde test gününüzü bekleyin ve umarım ogün yüzünüz gülecekİdrar testi yaptım
Ay cnm cok sevindim ya bol bol dinlen. Bu arada bu progestani falan senin kendi tüp bebek doktorun mu verdi yoksa baska hastaneye mi gittinGünaydın cikellam kanamam durdu çok şükür sürekli yatak istirahati verdi taburcu etmeden son kez bakti kese duruyor dedi haftaya gene cagirdi... Bakalim kese ne kadar saglikli ici dolu mu kalp atisi var mi simdi bunlari dusunecegiz ama progestron ignelere devam et dedi kendi ilaclarina da devam et dedi . Gece boyu serum yedim simdi eve geldim cnm
Güzel haberlerinizi bekliyoruz, Allah’ım kucağınızı boş bırakmasınBenimde adet belirtisi var ama nasıl karnımdan sesler geliyor. Normalde karnım şiş olur. Şuan dümdüz olmuş. Tek tesellim bu. Pazartesi test yapacağım. Nasip.
Benim de ilk 6 gün hic bir belirti olmadı degisiyor bu belirti meselesi hic ona takılmayın bencekizlar benimde bu gun transfer gununde sayarsak 4gunum. amma hic bir sey hiss etmiyorum, ne biliyim hep yaziyorlar ya kasik agrisi batma bel agrisi hic bir sey yok. acaba olmadi mi?
İns cnm bnm , hep diyorum ya mevlam ne eylerse güzel eyler diye... Kudurup durdum ne zaman gorucez keseyi kontrollü cok ileri tarihe verdiler diye ama simdi keseyi gördüm ama akibetini düşünmek zorunda kaldim... Hakkimizda hayırlısı artikAllah yardımcın olsun canım maalesef tüp bebek transferiyle gebe kalanların çoğunda bu durumlar yaşanıyor sınavımız büyük ama kazanan bebeğin olacak Allah’ın yardımıyla
Baska hastaneye gittim cunku kendin Tekirdağ da yasiyorum hastanem de İstanbul. Boyle bi durumda o kadar yolu gidemezdim... Burdaki doktor o kadar ilgilendi ki anlatamam zaten bu doktora devam edecegim.. ayrica tup bebek doktorumla görüştüm, yazdigi ilaçları da attim... Çok kizginim onlaraAy cnm cok sevindim ya bol bol dinlen. Bu arada bu progestani falan senin kendi tüp bebek doktorun mu verdi yoksa baska hastaneye mi gittin
Yani açıkçası şaşırdım bende iğne vermemesine tüp bebekte en çok dikkat edilen şeylerden biri düşük önlemek için iğne neden vermediler muhakkak sorgula canım, neyse ki iyisin daha da iyi olacaksın inşalllahBaska hastaneye gittim cunku kendin Tekirdağ da yasiyorum hastanem de İstanbul. Boyle bi durumda o kadar yolu gidemezdim... Burdaki doktor o kadar ilgilendi ki anlatamam zaten bu doktora devam edecegim.. ayrica tup bebek doktorumla görüştüm, yazdigi ilaçları da attim... Çok kizginim onlara
kendinizi rahatlatın stres hiç bize yaramıyor. zaten tüm süreç endişe kaygı maalesef. havalar güzelleşti tam motivasyon dönemleri pozitif düşünün kendinizi oyalayın karamsar olmamaya çalışınAdete beş gün kaldı. Gerginlikten herkese çatıyorum. Küçük şeyleri büyütüyorum. Kendimi ağır ve halsiz hissediyorum. Ne hissedeceğimi şaşırdım
Benim doktorun Dubai deymis bana hicbir bilgi verilmedi zaten muayeneleri yardimci hekimler yapiyordu ekibinden. Bende sorgulamadim ve sonradan öğrendim ayda bir kez geldigini neyse transferimi de baska bir doc var o yapti dun onunla konustum o da bana diyor ki hemsireler recete verirken size igne yazmamislar mi . Yok yazmadilar dedim hemsireleri sorguladi falan tmm sorun yok dedi sonradan hatta ben ilk iki denememde de hic igne kullanmadim ya doc eskiden de kullanmamis diye ustune dusmedi pek... Ya da kendi açıklarını ele vermediler, suan ilk kontrole bile gitmek istemiyorum orayaYani açıkçası şaşırdım bende iğne vermemesine tüp bebekte en çok dikkat edilen şeylerden biri düşük önlemek için iğne neden vermediler muhakkak sorgula canım, neyse ki iyisin daha da iyi olacaksın inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?