Ben de güncelleme ile geldim kızlar, bugün kesenin içinde bebek oluşumunu da gördük boş kese değil dedi doktor 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu aldık, belirti veya rahatsızlık olarak ara sıra kasıklarda batma 2 ya da 3 kez hafiif mide bulantısı ama eşimin sigara içmesindeki koku falan artık rahatsız etmeye başladı.
Bende bugün oldum. İlk transferimde rahmimde sıvı birikmişti ve doktor engel olmaz diyerek taze transfer etmişti davul gibi karınla transfer olup üstüne bir de kabızlık çekmiştim ve sonuç negatif. Bugün dondurulmuş çözülmüş embriyomu transfer ettiler bakalım sonuç ne olacak Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.
HosgeldinizBende bugün oldum. İlk transferimde rahmimde sıvı birikmişti ve doktor engel olmaz diyerek taze transfer etmişti davul gibi karınla transfer olup üstüne bir de kabızlık çekmiştim ve sonuç negatif. Bugün dondurulmuş çözülmüş embriyomu transfer ettiler bakalım sonuç ne olacak Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
İnşallah bu ayın sonu bayram rabbim hepimize bayram sevinci yaşatsınnHosgeldinizbu ay çoğu kişiye umut oldu umarim sizinde saglikla guzek haberinizi alalim
Öle düşünme o iğneler cok etkili benimde öle olmultu şimdi oğlum 4 yasında kalbşni gerah tut stres yapmaKizlar cok teşekkür ederim ilginize alakanizasabaha kadar seruma devam dedi doktor, ciddi düşük tehlikesi bu kanama dedi .kalcadan progesteron yaptılar ve serum gerisi Rabbime kaldi . Tek kesem var ama su durumda kaybetme ihtimali yüksek görünüyor
Ben de güncelleme ile geldim kızlar, bugün kesenin içinde bebek oluşumunu da gördük boş kese değil dedi doktor 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu aldık, belirti veya rahatsızlık olarak ara sıra kasıklarda batma 2 ya da 3 kez hafiif mide bulantısı ama eşimin sigara içmesindeki koku falan artık rahatsız etmeye başladı.
1 haziranHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahtransfer tarihin ne zamandı
Transferden sonra 23.gün oluyor, amin inşallahçoook güzel haberbebeklerimizin fotolarını da görmek nasip olsun inşallah Bebek oluşumunu kaçıncı günde gördünüz
Aaa bizim aynı gün. Benim kontrolüm hafta başı ben de kese de kalp atışı da duyarım sanıyordum1 haziran
Hoşgeldin aramıza umarım sende pozitifi görürsün ve senin heyecanını da hep bir elden yaşarızBende bugün oldum. İlk transferimde rahmimde sıvı birikmişti ve doktor engel olmaz diyerek taze transfer etmişti davul gibi karınla transfer olup üstüne bir de kabızlık çekmiştim ve sonuç negatif. Bugün dondurulmuş çözülmüş embriyomu transfer ettiler bakalım sonuç ne olacak Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Günaydın cikellam kanamam durdu çok şükür sürekli yatak istirahati verdi taburcu etmeden son kez bakti kese duruyor dedi haftaya gene cagirdi... Bakalim kese ne kadar saglikli ici dolu mu kalp atisi var mi simdi bunlari dusunecegiz ama progestron ignelere devam et dedi kendi ilaclarina da devam et dedi . Gece boyu serum yedim simdi eve geldim cnm
Çok şükür kuzum kendini yorma dinlen inşallah bebeğin seninle olacakGünaydın cikellam kanamam durdu çok şükür sürekli yatak istirahati verdi taburcu etmeden son kez bakti kese duruyor dedi haftaya gene cagirdi... Bakalim kese ne kadar saglikli ici dolu mu kalp atisi var mi simdi bunlari dusunecegiz ama progestron ignelere devam et dedi kendi ilaclarina da devam et dedi . Gece boyu serum yedim simdi eve geldim cnm
İyiyim cnm cok sukur kanamam durdu taburcu oldum simdi eve geldim .. son kez bakti kese duruyordu cok sukur haftaya yine kontrole cagirdi . Progesteron ignelere devam edicez simdilikMucizeyokmu nasıl oldunuz canım
İns cnm aminÇok şükür kuzum kendini yorma dinlen inşallah bebeğin seninle olacak
Canım benim bol bol dinlen yat iyice büyüsün,Cook geçmiş olsunİns cnm aminRabbim hepimizin yaedimcisi olsun korkular hic bitmeyeck
Günaydın cikellam kanamam durdu çok şükür sürekli yatak istirahati verdi taburcu etmeden son kez bakti kese duruyor dedi haftaya gene cagirdi... Bakalim kese ne kadar saglikli ici dolu mu kalp atisi var mi simdi bunlari dusunecegiz ama progestron ignelere devam et dedi kendi ilaclarina da devam et dedi . Gece boyu serum yedim simdi eve geldim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?