2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gerçekten öyle ne zaman istersen hastaneye çok yakın yaşıyorum ne zaman istersen birbirimize güç olduk bu dönemde inşallah hepimizin yüzü gülsün
Amin cnm gercekten burdaki enerji bana hayat veriyor resmen, rubbycim senin de enerjine hayranim valla

Enerjine hayranim sunsea ne güzel pozitifsin boyle , keseyi gördüm ama devamj konusunda korkularim var burda sizinle yenmeye çalışıyorum
Ah benim de çok korkularım var ama gerçekten bizim ailede çok oldu bunlar. Şimdi anlatmayayim gerek yok ama hepsinin güzel güzel çocukları var . Senin de olacak ben inanıyorum Sen dinlenmene keyfine bak . Aç filmini ,dizini oh mis

Bizde de kimse yok benim gibi . Ha diyince hamile kaldilar ha diyince dogurdular neyse cok şikayet iyi degildir ben cok cenemi acmayim...

Kızlarrr, ultrasona kadar dayanamayıp 3. testimi de yaptırdım transfer sonrası 20. günüm beta 7506 çıktı
Maşallah ikiz mi üçüz mu kaciz bunlar kucagina alacağın gunleri de gor inşallah kuzum dun bana doktor degerin 2000lere ulasmistir kanama zarar vermediyse keseyi görürüz karindan muayene ile demisti ve gördü transferin 17gunu oluyordu benim

Valla bilmiyorum baya yükselmiş tek embriyoydu ama anlamadım bende mucizem hastaneyle görüştüm ultrason randevunuza kadar bekleyin gelin inşallah hepsini görürüz kese ve kalp için dedi. bu kadar bekledik değer gayet iyi gidiyor dediler inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın

Ne zaman gideceksin kuzum peki ? Bence de çok rahat görünür senin , benim 2000kusurlerde gorundugune gore senin hayli hayli görünür inşallah

Ne zaman gideceksin kuzum peki ? Bence de çok rahat görünür senin , benim 2000kusurlerde gorundugune gore senin hayli hayli görünür inşallah
4 Temmuz dediler canım inşallah hepsini görürürüz ama işte bir hafta daha dayanmam lazım zaten kan aldırmaya gitsem artık yapmayacaklar yeter düş yakamızdan diye klinikte adım çıkacak beta testinden

Ay Cook güzel yaa randevun ne zaman ?

4 Temmuz dediler canım inşallah hepsini görürürüz ama işte bir hafta daha dayanmam lazım zaten kan aldırmaya gitsem artık yapmayacaklar yeter düş yakamızdan diye klinikte adım çıkacak beta testinden
Ahahaha nabalim insan varligini sürekli hissetmek istiyor bir arkadasimda oyle oldu artık kan almadilar ondan cok az kalmış dayan kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…