2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah nasip olursa 28Haziranda transfer olacağım. 2.transferim olacak bu kez transfer günü intralipit serum da uygulanacak. Bu şekilde olup olumlu etkisi olan oldu mu acaba

Hoşbuldum umarım emek veren kıymet bilen herkes ama herkes görür İnşallah benim doktor bile bile dinlendirmeden yaptı tuvalette ağlıyordum ilkinde ne şurup içmediğim kaldı ne yemediğim kayısı opu oldu 4 gun sonra koydu sıvı olduğunu bildiği halde dinlendirse belki daha farklı olabilirdi ama artık hayırlı değilmiş diyorum. Benimde ikincim 5. Gun embriyosu inşallah sen gibi bende görürüm pozitifi

İnşallah gönülden dilerim Öncelikle sen pozitif ol ve bol dua et kendini yorma başka yapacak bir şey yok inşallah çok güzel sonuçlar duyarız habersiz bırakma bizi

Allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah nasip olursa 28Haziranda transfer olacağım. 2.transferim olacak bu kez transfer günü intralipit serum da uygulanacak. Bu şekilde olup olumlu etkisi olan oldu mu acaba

Allah en güzel şekliyle nasip etsin inşallah sımsıkı tutunur

Sen bi kereden kalbi de duyabilirsin bekleyemem diyorsan baska doktordan randevu alabilirsin kese için
Eşim bekleme taraftarı hiç ışık yakmıyorki ufacık acabası olsa yarın gitmiştim bi hastaneyle görüşürüm gel derlerse giderim bekle derse beklerim güvendim onlara dediklerini yapayım bari

Eşim bekleme taraftarı hiç ışık yakmıyorki ufacık acabası olsa yarın gitmiştim bi hastaneyle görüşürüm gel derlerse giderim bekle derse beklerim güvendim onlara dediklerini yapayım bari
Bu süreçte en zor şey beklemek ama sonu güzel olsun da ona da razıyız

Sizin 3. Gün embriyosuydu degil mi Ben de bu igneyi kullanıyorum cnm. Ama yaptirirken yavaş enjekte ederlerse agrin az olur bilgin olsun

Sizin 3. Gün embriyosuydu degil mi
Ben de bu igneyi kullanıyorum cnm. Ama yaptirirken yavaş enjekte ederlerse agrin az olur bilgin olsun
Yarin yaptirirken soylerim zaten agri var kalcamda suan .. diger igneyi de elimizde dursun diye yazdi simdilik kullanma dedi proluton depot olani yani

Ben çay iciyorum kizlar istedigim kadar icmessem zaten vucudum daha gerilir başım agrir zaten tüp bebek merkezi de herhangi bir kisitlama getirmedi
Caykolik olarak bende baya azalttim kahveyi de bir tane icerdim ama onu tamamen kestim cnm

İnsallah canimm umarım öyledir.
Senin adet olacakmış gibi sancılar.ne zaman basladı en. Yoğun ne zamandı ben biraz son zaman diye tedirgin oldum sanırım
Transferin 7-8 gününden sonra başladı bir hafta falan sürdü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…