2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben de bilmiyorum ve iki farklı klinikte 3 farklı doktorla geçti sürecim ve hepsi de transferde ve opuda çorap giy diye sıkı sıkı hatırlattılar

Ayy maşallahhh pozitifi kanda da görün inşallah Kaç dakika da çıktı birde çatlatma iğnesi vuruldunuz mu??
Hayır bana drum hiç iğne vermedi canım sadece progestan fitil ve coraspin kullanıyorum. Saniyesinde çıktı kuzum ama ben kanda görene kadar emin olamayacağım galiba

Hayır bana drum hiç iğne vermedi canım sadece progestan fitil ve coraspin kullanıyorum. Saniyesinde çıktı kuzum ama ben kanda görene kadar emin olamayacağım galiba
Çoook güzel o zaman canım bende 9. Gün aynı testi kullandım kandan önce bende de aynısı çıkmıştı bak ekliyim sana moral olsun inşallah pozitifi görürsün sağlıkla ilerler

Eklentiler

• AD923D94-1FC1-4916-B14F-E248750B253A.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 53
Evet sıcak ayak sıcak rahim demek. Bu da bebeğin tutunması demek. Ama malesef Türkiye’de ameliyat elbisesi ile Giriyoruz ve çok üşüyoruz. Transfer de hakeza. Hatta benim doktorum sıcakdan uzak dur dedi. Onun kastı hamam gibi buharlı yerlerdi. Ama ayağın sıcak olması önemli bence

Muhakkak bi faydası vardır canım doğru yoldayız demekki çoraplılar kulübüne katılacak olan var mı bakalım
Ben kışın bile çorap giyemiyorum ki evde bu yıl çok soğuk oldu İstanbul ona rağmen en fazla bir hafta çorap giymişimdir ah bir de yazın kendimi çorapla düşünemiyorum

Ben kışın bile çorap giyemiyorum ki evde bu yıl çok soğuk oldu İstanbul ona rağmen en fazla bir hafta çorap giymişimdir ah bir de yazın kendimi çorapla düşünemiyorum
Hahah alışkanlık meselesi ben çorapsızda olsam yere terliksiz basamıyorum sevmiyorum ama regliyken çok farkediyor ayağı sıcak tutmak bende ki de o mantık galiba giyiyorum valla

Hahah alışkanlık meselesi ben çorapsızda olsam yere terliksiz basamıyorum sevmiyorum ama regliyken çok farkediyor ayağı sıcak tutmak bende ki de o mantık galiba giyiyorum valla
He yok terliklerim hep ayağımda neyse ki yaz kış yere basamam zaten ki ayak sağlığı için çok zararlı Çorap benim özgürlüğümü engelliyor gbi hissediyorum ,anlatilmaz yaşanır Sen tam annemin sevdiği kızsın çorabını ,patiğini giyen

Hahaha annenin ellerinden öperim

Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ilk defa bende iki tane koydular bakalım ya nasip. İnşallah seninde tutar. Sonuçları paylaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…