2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhabalar ..bende haziranda tek embriyoyla transfer olacağım .. doktorum şansın düşük embriyo kalitesi iyi değil yedek de yok dedi ama ben yne de çok umutlandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Merhaba gittin mi doktora? Bana rahim duvarin kalin adrt olacaksin pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa tekrar goruselim dedi.
Şimdi çıktım canım aynı senin gibi pazartesiye kadar bekliyorum adet olursam bu süre içinde 3. Günü tekrar kontrol adet olmazsam da pazartesi geleceğim

Merhabalar ..bende haziranda tek embriyoyla transfer olacağım .. doktorum şansın düşük embriyo kalitesi iyi değil yedek de yok dedi ama ben yne de çok umutlandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hiç öyle düşünmeyin kalbinizi ferah tutun benim ilk transferim 5aa kalitede 2 embriyo transfer edildi ama tutmadı malesef. Her şey nasip ümidinizi kesmeyin hiç

Benim ikinci transferim ilkinde 2 embriyo transfer edilmişti hiç tutmadı şimdi tek ve son dondurulmuş embriyom
Bu sefer yüzünüz güler inşallah sizin de benim de artık bu yolda yıpranmış herkesin Rabbim yüreğine ferahlık versin

Ben bu seferki hazırlık sürecimde manevi olarak çok yıpranmış hissettim 2.denemem marttaydı arada histereskopi oldum sonrasında 3. İçin hazırlık üst üste baya yordu.

Kötüyü çağırmak istemiyorum ama bunda da olmazsa uzunca bi süre ara vermeyi düşünüyorum

Kızlar aranızda prolutex iğne kullanan var mı? Ya bu iğne canımı çok yakıyor hemşirem soğuk pres yapabilirsin dedi ama başka neler yapılabilir bilgisi olan var mı

Hiç öyle düşünmeyin kalbinizi ferah tutun benim ilk transferim 5aa kalitede 2 embriyo transfer edildi ama tutmadı malesef. Her şey nasip ümidinizi kesmeyin hiç
Hiç kesmiyorum ben ümidimi nasipte ne varsa onu yaşayacağız şimdiden sahiplendim embriyomu kalitesiz de olsa benim o . Siz de tekrar transfer olacaksınız sanırım siz de umutlu olun inşallah herşey yolunda gider

Kızlar aranızda prolutex iğne kullanan var mı? Ya bu iğne canımı çok yakıyor hemşirem soğuk pres yapabilirsin dedi ama başka neler yapılabilir bilgisi olan var mı

Ben de kullanıyorum akşam yapıyorum ertesi gün bile hâlâ ağrısı oluyor. Kolonyalı pamuk koyuyorum ağrısını dindirsin diye ama pek fayda olmuyor

Merhaba kızlar benimde ilk tüp bebek denemem 7 yumurta toplandı 1 embriyo oluştu ve malesef tutmadı, tekrar tedaviye başladık dün opu oldu 8 yumurta toplandı bugün haber verdiler 2 yumurta döllenmiş iyi kalitede dediler perşembe transfer yapılacak ama korkuyorum ya perşembeye kadar durmazlarsa diye çok değişik duygular içerisindeyim yine olmazsa dön başa olacak

Benim de iki tane yumurtam döllenmişti şimdi 1 tanesi 5. Güne ulaştı düşük kalitede dedi doktor ama ben tüm olumlamamla güveniyorum embriyoma sen de iyi düşün bu sefer başarırsınız inşallah hem iyi kalite demişler kötü düşünme

Sanada bol şanslar canım umarım en güzel sonuçları alır ve bebeğimize kavuşuruz

Arkadaşlar merhabalar Ben forumun eski bir üyesiyim aslında senelerdir birçok tedavi süreci geçirdim çok şükür 5. Denememde bi tane oğlum oldu Yazdıklarınızı okuyorum o kadar yakın hissediyorum ki sizlere kendimi yaşadığınız bütün heyecanlar sevinçler hüzünler korkular bu tedavilerin birer parçası hepimiz aşağı yukarı aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız, o yüzden öncelikle hepinizin tedavileri hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınızı yavrularınızla doldursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah ben geçirdiğim süreçlerde çok fazla tecrübe edindim, sağlıklı kaliteli embriyom tutmadı, dondurulmuş tedaviyle gebe kalıp kalp atışı duyamadığımız için gebelik sonlandırıldı, kimyasal gebelik, dış gebelik vs birçok şey yaşadım. Tabiiki herkesin yaşadığı kendine zor meşakkatli Allahım kolaylaştırsın Ama gerçekten nasibten ötesi yok ve hepiniz bunun farkındasınız eminim çok güçlü kadınlarsınız hepiniz umudunuzu hep yüksek tutun güzel düşünün Rabbim ol dediyse olacaktır Ben de kısmetse perşembe günü oğluma kardeş için transfer olacağım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla bebeklerimizi nasib etsin bizlere hepinize kocaman sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…