Merhaba geldim kan verdim sıramın gelmesini bekliyorum ben de olacaksam olayım belim çok ağrıyor bakalım bana ne diyecekMerhaba gittin mi doktora? Bana rahim duvarin kalin adrt olacaksin pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa tekrar goruselim dedi.
Şimdi çıktım canım aynı senin gibi pazartesiye kadar bekliyorum adet olursam bu süre içinde 3. Günü tekrar kontrol adet olmazsam da pazartesi geleceğimMerhaba gittin mi doktora? Bana rahim duvarin kalin adrt olacaksin pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa tekrar goruselim dedi.
Rabbim hayırlısının verdin inşallah benim transferim haftaya sizin ilk transfer miSelam kızlar bu topiği yeni gördümben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
Amin teşekkür ederim. Bu 3. Transferim ilki 6 buçuk haftalık düştü 2. Hiç tutmadı inşallah nasibim bundadırRabbim hayırlısının verdin inşallah benim transferim haftaya sizin ilk transfer mi
Hadi hayirlisi. Aslinda adetle yapilmasini tercih ederim. Yoksa içimde ukte kalir. Bekleyelim bakalimŞimdi çıktım canım aynı senin gibi pazartesiye kadar bekliyorum adet olursam bu süre içinde 3. Günü tekrar kontrol adet olmazsam da pazartesi geleceğim
Hiç öyle düşünmeyin kalbinizi ferah tutun benim ilk transferim 5aa kalitede 2 embriyo transfer edildi ama tutmadı malesef. Her şey nasip ümidinizi kesmeyin hiçMerhabalar ..bende haziranda tek embriyoyla transfer olacağım .. doktorum şansın düşük embriyo kalitesi iyi değil yedek de yok dedi ama ben yne de çok umutlandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benim ikinci transferim ilkinde 2 embriyo transfer edilmişti hiç tutmadı şimdi tek ve son dondurulmuş embriyomAmin teşekkür ederim. Bu 3. Transferim ilki 6 buçuk haftalık düştü 2. Hiç tutmadı inşallah nasibim bundadır
Sizin için de hayırlısı olsun inşallah sizin ilk mi?
Bu sefer yüzünüz güler inşallah sizin de benim de artık bu yolda yıpranmış herkesin Rabbim yüreğine ferahlık versinBenim ikinci transferim ilkinde 2 embriyo transfer edilmişti hiç tutmadı şimdi tek ve son dondurulmuş embriyom
Hayırlı olsun canımSelam kızlar bu topiği yeni gördümben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
Hiç kesmiyorum ben ümidimi nasipte ne varsa onu yaşayacağız şimdiden sahiplendim embriyomu kalitesiz de olsa benim oHiç öyle düşünmeyin kalbinizi ferah tutun benim ilk transferim 5aa kalitede 2 embriyo transfer edildi ama tutmadı malesef. Her şey nasip ümidinizi kesmeyin hiç
Kızlar aranızda prolutex iğne kullanan var mı? Ya bu iğne canımı çok yakıyor hemşirem soğuk pres yapabilirsin dedi ama başka neler yapılabilir bilgisi olan var mı
İnşallah Allahım hepimize nasip etsinHiç kesmiyorum ben ümidimi nasipte ne varsa onu yaşayacağız şimdiden sahiplendim embriyomu kalitesiz de olsa benim o. Siz de tekrar transfer olacaksınız sanırım siz de umutlu olun inşallah herşey yolunda gider
Benim de iki tane yumurtam döllenmişti şimdi 1 tanesi 5. Güne ulaştı düşük kalitede dedi doktor ama ben tüm olumlamamla güveniyorum embriyomaMerhaba kızlar benimde ilk tüp bebek denemem 7 yumurta toplandı 1 embriyo oluştu ve malesef tutmadı, tekrar tedaviye başladık dün opu oldu 8 yumurta toplandı bugün haber verdiler 2 yumurta döllenmiş iyi kalitede dediler perşembe transfer yapılacak ama korkuyorum ya perşembeye kadar durmazlarsa diye çok değişik duygular içerisindeyim yine olmazsa dön başa olacak
Sanada bol şanslar canım umarım en güzel sonuçları alır ve bebeğimize kavuşuruzBenim de iki tane yumurtam döllenmişti şimdi 1 tanesi 5. Güne ulaştı düşük kalitede dedi doktor ama ben tüm olumlamamla güveniyorum embriyomasen de iyi düşün bu sefer başarırsınız inşallah hem iyi kalite demişler kötü düşünme
İnşallah cnmSanada bol şanslar canım umarım en güzel sonuçları alır ve bebeğimize kavuşuruz
Amin canım inşallahSanada bol şanslar canım umarım en güzel sonuçları alır ve bebeğimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?