Mrb, butun sayfalari okudum. Konu size sans getirsin insallah. Haziran adetimle birlikte surece baslayacagim ben de. Ama simdiden cok korkuyorum. Zaman zaman geri vites yapiyorumMerhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.
İnşallah olacaktır Allahım kucağınızı boş bırakmayacaktır bunca emeğin karşılığı olacaktır pozitif düşünelimBu sefer yüzünüz güler inşallah sizin de benim de artık bu yolda yıpranmış herkesin Rabbim yüreğine ferahlık versin
Ben bu seferki hazırlık sürecimde manevi olarak çok yıpranmış hissettim 2.denemem marttaydı arada histereskopi oldum sonrasında 3. İçin hazırlık üst üste baya yordu.
Kötüyü çağırmak istemiyorum ama bunda da olmazsa uzunca bi süre ara vermeyi düşünüyorum
MerhabaSelam kızlar bu topiği yeni gördümben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
Nisan 7 sinde başladım dondurulmuş olacak bugun itibariyle 55 gün olmuskızlar transferi yakın olanlar tedaviniz toplamda kaç gün sürdü
Arkadaşlar ilk iğnemi yaptım
Şuan hangi asamadasiniz? İkinci transfer icin neler yapacaksinizMerhabalar bende Ocak ayında bir transfer oldum malesef kimyasal oldu bugün 2. Transfer için kolları sıvadık umarım herşey yolunda gidermaşaallah embriyo sayım mükemmel inşallah embriyoların sağlıkla tutunur sana
İste o benAynı yere mi gidiyoruz acabazoladex sonrası hiç ilaç kullanmadım folic acid ile euthyrox kullanıyorum günlük ismini unuttum burada 1 arkadaş da aynı şekilde regl olmuş sayılıp tedaviye devam etmişti transfer gününü bekliyordu her şey stres bazen isyan ediyorum artık
Çok güzel geçsin innşalllaaahİste o benPerşembe kontrol durumu haber verecegim size
Hic moral bozmayinMerhabalar ..bende haziranda tek embriyoyla transfer olacağım .. doktorum şansın düşük embriyo kalitesi iyi değil yedek de yok dedi ama ben yne de çok umutlandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba , ikinci deneemede cift mi koyacaklar belli miMerhaba kızlar benimde ilk tüp bebek denemem 7 yumurta toplandı 1 embriyo oluştu ve malesef tutmadı, tekrar tedaviye başladık dün opu oldu 8 yumurta toplandı bugün haber verdiler 2 yumurta döllenmiş iyi kalitede dediler perşembe transfer yapılacak ama korkuyorum ya perşembeye kadar durmazlarsa diye çok değişik duygular içerisindeyim yine olmazsa dön başa olacak
Igneyi karindanmi yapiyorsunuz acaba ??Estrofeme devam edeceğim yanına progestan fitil ve prolutex iğne verdi. 2 Haziran Perşembe günü transfer olacak inşallah
Yaa canimsin boyle hissettirebildiysem ne mutlu
Merhaba , bu forum olmasaydı ayni duygularo paylaşan bu kadar insan olduğumuzu bilmeden belki cogu zaman umutsuzluga kapılacaktik. İyi ki burasi var !Arkadaşlar merhabalarBen forumun eski bir üyesiyim aslında senelerdir birçok tedavi süreci geçirdim çok şükür 5. Denememde bi tane oğlum oldu Yazdıklarınızı okuyorum o kadar yakın hissediyorum ki sizlere kendimi yaşadığınız bütün heyecanlar sevinçler hüzünler korkular bu tedavilerin birer parçası hepimiz aşağı yukarı aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız, o yüzden öncelikle hepinizin tedavileri hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınızı yavrularınızla doldursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah ben geçirdiğim süreçlerde çok fazla tecrübe edindim, sağlıklı kaliteli embriyom tutmadı, dondurulmuş tedaviyle gebe kalıp kalp atışı duyamadığımız için gebelik sonlandırıldı, kimyasal gebelik, dış gebelik vs birçok şey yaşadım. Tabiiki herkesin yaşadığı kendine zor meşakkatli Allahım kolaylaştırsın Ama gerçekten nasibten ötesi yok ve hepiniz bunun farkındasınız eminim çok güçlü kadınlarsınız hepiniz umudunuzu hep yüksek tutun güzel düşünün Rabbim ol dediyse olacaktır Ben de kısmetse perşembe günü oğluma kardeş için transfer olacağım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla bebeklerimizi nasib etsin bizlere hepinize kocaman sevgiler
Yaşım 34 2. Denemem olduğu için yine tek konulcak canım umarım diğeri de canlı kalır ve dondururuz Allah’ın izniyle inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum ve bekleyen herkes kavuşur inşallahMerhaba , ikinci deneemede cift mi koyacaklar belli mihiç kötüyü çekmeyin güzel seyler düşünelim. İki tane kaliteli embriyo var ve saglikla tutunacak
Bu korkulari aşmak için en guzel yerdesinizMr
Mrb, butun sayfalari okudum. Konu size sans getirsin insallah. Haziran adetimle birlikte surece baslayacagim ben de. Ama simdiden cok korkuyorum. Zaman zaman geri vites yapiyorumSu an hazirlik asamasindayim. Northvital vitamin gunde 3 adet ve biosteron gunde 3 adet aliyorum. Adetime 1 hafta kala estrofem gunde 2 adet kullanmaya baslayacagim. Vitamin ve biosteron yumurta kalitesi icin, onu anladim ama estrofem ne icin? Okudugum kadariyla opudanya da transferden sonra kullaniliyor. Normalde ilac kullanimindan kacinan bir insanim, bagirsaklarim beton gibi oluyor cunku. Daha 3 gun oldu ama sikinti yasamaya basladim. Bir de prospektusleri okuyunca icime fenalik geliyor 1 adetten fazla icmeyin diyor mesela, doktorum 2ser 3er vermis. Tedaviden onceki ay estrofem neden kullaniliyor, onu bulamadim. Igneleri filan nasil yapicam hic bilmiyorum. Agri esigim cok dusuk. Kucuk yasta ameliyat oldugum icin tibbi islemler konusunda fobim var. Acaba bu yola girerek hata mi yaptim 2013 dogumlu dogal gebelik bir oglum var. Kardes icin ugrasiyoruz. Rabbim hepinizin surecinizi kolay kilsin ve guzel sonuclandirsin.
SelamlarrrSelam kizlar benimde estrifam hapim ultragest fitilim ve prolutex ignem var ve 2.ci denemem. Insallah bu sefer miniklerim tutunabilir.
Ilk tedavimde bunlar yoktu ve dusuk yaptim insallah bu sefer Olur. RABBIM ellerimizi boş cevirmesin gönlümüze göre versin kizlaar
Ayy umarim çokça dua edeceğimYaşım 34 2. Denemem olduğu için yine tek konulcak canım umarım diğeri de canlı kalır ve dondururuz Allah’ın izniyle inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum ve bekleyen herkes kavuşur inşallah
MerhabaMerhabahoşgeldiniz heyecanli bekleyis zamanı başladı demek kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu oldunuz saglikla guzel haberler alalim sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?