2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Mr
Mrb, butun sayfalari okudum. Konu size sans getirsin insallah. Haziran adetimle birlikte surece baslayacagim ben de. Ama simdiden cok korkuyorum. Zaman zaman geri vites yapiyorum Su an hazirlik asamasindayim. Northvital vitamin gunde 3 adet ve biosteron gunde 3 adet aliyorum. Adetime 1 hafta kala estrofem gunde 2 adet kullanmaya baslayacagim. Vitamin ve biosteron yumurta kalitesi icin, onu anladim ama estrofem ne icin? Okudugum kadariyla opudanya da transferden sonra kullaniliyor. Normalde ilac kullanimindan kacinan bir insanim, bagirsaklarim beton gibi oluyor cunku. Daha 3 gun oldu ama sikinti yasamaya basladim. Bir de prospektusleri okuyunca icime fenalik geliyor 1 adetten fazla icmeyin diyor mesela, doktorum 2ser 3er vermis. Tedaviden onceki ay estrofem neden kullaniliyor, onu bulamadim. Igneleri filan nasil yapicam hic bilmiyorum. Agri esigim cok dusuk. Kucuk yasta ameliyat oldugum icin tibbi islemler konusunda fobim var. Acaba bu yola girerek hata mi yaptim 2013 dogumlu dogal gebelik bir oglum var. Kardes icin ugrasiyoruz. Rabbim hepinizin surecinizi kolay kilsin ve guzel sonuclandirsin.

İnşallah olacaktır Allahım kucağınızı boş bırakmayacaktır bunca emeğin karşılığı olacaktır pozitif düşünelim

Selam kızlar bu topiği yeni gördüm ben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?

Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
Merhaba hoşgeldiniz heyecanli bekleyis zamanı başladı demek kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu oldunuz saglikla guzel haberler alalim sizden

Şuan hangi asamadasiniz? İkinci transfer icin neler yapacaksiniz inşaallah saglikla tutunsun bebisiniz sizinde

İste o ben Perşembe kontrol durumu haber verecegim size

Merhabalar ..bende haziranda tek embriyoyla transfer olacağım .. doktorum şansın düşük embriyo kalitesi iyi değil yedek de yok dedi ama ben yne de çok umutlandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hic moral bozmayin tekte olsa kalitesi düşükte olsa o gelmek istiyorsa hic bir sey önünde engel olamaz. Umut her Zaman en güzel ilac guzel haberler alacagiz günü belli mi transferin

Merhaba , ikinci deneemede cift mi koyacaklar belli mi hiç kötüyü çekmeyin güzel seyler düşünelim. İki tane kaliteli embriyo var ve saglikla tutunacak

Selam kizlar benimde estrifam hapim ultragest fitilim ve prolutex ignem var ve 2.ci denemem. Insallah bu sefer miniklerim tutunabilir.
Ilk tedavimde bunlar yoktu ve dusuk yaptim insallah bu sefer Olur. RABBIM ellerimizi boş cevirmesin gönlümüze göre versin kizlaar

S_lidya sen ne tatlı bir insansın hep pozitifsin allah kalbin gibi güzel evlatlar versin sana
Yaa canimsin boyle hissettirebildiysem ne mutlu işten vakit bulabilsem daha cok yazıp daha çok konusup enerji verebilmek isterim az da olsa ise yariyorsa ne mutlu inşallah sağlıkla kavuşacağız dileklerimize inanıyorum

Merhaba , bu forum olmasaydı ayni duygularo paylaşan bu kadar insan olduğumuzu bilmeden belki cogu zaman umutsuzluga kapılacaktik. İyi ki burasi var ! İyi ki tecrübelerini birbirine paylaşan bizler varız ! Üzüntü konuştukça azalır mutluluk konustukca çoğalır derler biz hep konusalim!

Merhaba , ikinci deneemede cift mi koyacaklar belli mi hiç kötüyü çekmeyin güzel seyler düşünelim. İki tane kaliteli embriyo var ve saglikla tutunacak
Yaşım 34 2. Denemem olduğu için yine tek konulcak canım umarım diğeri de canlı kalır ve dondururuz Allah’ın izniyle inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum ve bekleyen herkes kavuşur inşallah

Bu korkulari aşmak için en guzel yerdesiniz
Benim tedavimde adetimden bir hafta önce estrofem kullanimiyla basladi rahimi hazırlamak için. Doktorlar kisiye gore tabler veriyor benim 7 gün 1 taneydi adetin ikinci gun birakmistim. Adetn ikinci günü ignelere basladim inanir mısınız ayni gun kan verirken fenalık gecirecek duruma gelen ben ignelerimi kendim yaptım asla acımıyor hatta ben bir iki kere video cekerek biraz da eglenceli hale getirmeye çalıştım ( eşim cok üzülüyordu canimin acidigini düşünerek videolar onada iyi geldi ) 7 Nisan'da ignelere basladim 19 Nisan'da opu oldu. Ondanda hic korkmayın çünkü anestezi veriyolar aslinda yasadigimiz hic bir tıbbi travmanin etkisi bu tup bebekte hissedilmeyebilir çünkü burada emelimiz farkli o yüzden hic korkmayin. Suan rahim hazirligindayim estrofem kullanimi 3 e cikardik doktorunuzun tedavi seklinden hic suphe etmeyin burada 2-4 kullananlar vardir acaba doktor yanlis tedavi uyguluyordur diye düşünmeyin sizin icin en doğrusunu onlar biliyorlar

Selamlarrr doktor mu degistirdniz tedavi seklimi değişti ilkinde neden yoktu merak ettm. İnşallah emeklerimiz ve dualarimizin karşılığı bos kalmayacak saglikla

Yaşım 34 2. Denemem olduğu için yine tek konulcak canım umarım diğeri de canlı kalır ve dondururuz Allah’ın izniyle inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum ve bekleyen herkes kavuşur inşallah
Ayy umarim çokça dua edeceğim ne zaman belli olacak kaçıncı günü bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…