2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Dile gelir bir belirtim yok. Zaten progesteron kullandigimdan beri az çok vucut farkli. Dun azacik bir kaç saniye suren baş donmelerim oldu bir kaç kez ama sanmam belirti olacagini. Bakalim guzel dusunelim guzel olsun
aynen bendede insallah canim iyi ve hayirli olur her kes icin

Belirtileriniz oldu mu benim 9. Günüm belirtim yok

Selam arkadaşlar 18 haziran da 2 adet 5. Gün blast konuldu perşembe test günüm dün ve bıgün başım ağrıyor adet öncesindede ağrırdı biraz morelim bozuldu bu 2. Denemem ilkinde negatifti daha önce 5 olumsuz gebelik gecirdim 8 senelik evliyim inşallh hayırlısıyla emeklerimizin karşılığını alırız ailemziden kimse bilmiyo tüp bebek yaptırdıgmızı evde tek basımayım kendimi yormadn yemek ve hafif ev işleri yapıyorum

İnşaAllah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız, Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını sağlıklı bebişlerle kucaklarımızı doldurarak verir İnşaAllah.. Moralinizide bozmayın lütfen adet belirtileri görülebiliyor aynı şekilde, ayrıca sonuçta bunu verecek olan Allah, biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’tan

Adet günü geldiği zaman adet olmazsak eğer bunun nedeni iğneler ilaçlar mı yoksa gebelik mi sizce

Belirtileriniz oldu mu benim 9. Günüm belirtim yok
Benim 2 gün önce adet günümde ve resmen adeti yaşadım ama kanama olmadı ve umudu kestim fitil engelliyordur belki dedi fitili bırakacağım dedim ondan önce iki tane test negatif çıkmıştı çünkü. Ve eşime erken gebelik testi aldırdım negatifse ilacı bırakacağım dedim rahatlamak istiyordum ve bu çizgi saniyesinde belirdi ben inanamadım ve hala inanamıyorum

İnşallah ya busefer cok rahatım cok pozitifim gecen sefer cok daha strestliydim hiç bir problemmizde yok sebepsiz infertilite eğer bu seferde olmzsa embriyolar pgt ye gidicek kaset test yapmdm hiç acıkcası cesarette edemiyorum pek 2 gündür olan bas ağrım biraz canımı sıksada iyi düşünmeye calısıyorum bursa acımbadem prıf şahin zeteroğlunda yaptırdım herşry cok güzl gitti ama inş sonuda güzel olsun hepimizin içinde benimde

Adet günü geldiği zaman adet olmazsak eğer bunun nedeni iğneler ilaçlar mı yoksa gebelik mi sizce
Bunun nedeninin ilaçlar olduğu söyleniyor ama bazen ilaç kullanırken adet olanlarda oluyorumus benim gecrn seferkinde adet günüm gecti ama sonuc negatifti ilaç kullanırken olmazsn dedi hemşire ilacı bıraktm 3 gün içinde geldi

Arkadaşlar yumurtalama testi ile bugün yaptım.Bugun transfer günü dahil 9.gunum. 5 gün önce de Gonapeptyl iğneyi Vurulmuştum. Etkilemiş midr sizce yoksa hamilelik varmı. Çünkü normalde yumurtlama zamanı ancak böyle olr ikisi aynı kırmızılıkta.

Eklentiler

• 16562492495024544184552260360928.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 50
Yada hamilelik varsa eşit kırmızılk olr diyolar. Bilgsii olan yazabilirmi. Heyecnlnk istiyorum aama yinede acaba diyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende ayın 21inde transfer oldum heyecanla bekliyorum sürekli mesajları okuyup rahatlıyordum sonrasında üye olup yazmaya karar verdim zaman evde geçmek bilmiyor

Sanırım aynı gün transfer olmusuz koyu görünüyor ama yumurtlama testleridebyanıltıxı olabiliyor test gününü bkle

Merhaba arkadaşlar bende ayın 21inde transfer oldum heyecanla bekliyorum sürekli mesajları okuyup rahatlıyordum sonrasında üye olup yazmaya karar verdim zaman evde geçmek bilmiyor
Bnde cok sıkıldm inş beklediğime değer Allah ım ailelerimzde bilmiyor sürekli onlara birşeyler uyduruyorum inşallah çifte bayram yaşarız ya Rabbim

Bnde cok sıkıldm inş beklediğime değer Allah ım ailelerimzde bilmiyor sürekli onlara birşeyler uyduruyorum inşallah çifte bayram yaşarız ya Rabbim
Bizimkilerde bilmiyor ilk iki transferde söyledik daha fazla stres yarattılar ve kez sadece biz biliyoruz eşimde işte olunca zaman öldürmeye çalışıyorum ama inşallah pozitif sonuçlar alicaz ve değecek bu gunlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…