2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Daha biz hic belirti yasamiyoruz o bulantilar baslayinca bakalim böyle demeyw devam edecekmiyiz
Lidya canım az önce basındn gecenleri okudun tüplerin alınmıs sanırım benimde dıs gebelikten bir tüpüm alındı diğerinde sıkıntı yok sıvı biriken tüpünde ağrı sancı felan olmadmı hiç soncta enfeksiyonlu oluyoms ya tüp hiç anlanmafn mı yani hsg cekilene kadar

Ben ilk zamanlar çok sisiyordum . Tutunma evresinde mideme kramplar giriyordu falan sonra azaldı . İyiye yormak istiyorum. Şimdi sadece yemek yiyince biraz oluyor .
Ben sisme degil de mide yanmasi acayip yasadim ya , bir de göğüs hassasiyeti ama simdi birsey kalmadı gibi bel agrisi azcik kasiklarda kramp ki o kanama ile alakalı da olabilir aman neyse belirti olmasi sart mi bazilari 6 ay tasiyor da haberi olmuyor

Bence belirtisiz kolay hamilelik olsun inşalllaaahhh en güzeli odur

Ay mide yanması ,ekşimesi hepsi oldu . İki üç gun içinde geçti neyse ki Mucize . En kötüsü de çok fazla gaz oluşuyordu tutunma döneminde. Şimdi eskiye göre iyiyim . Pek birşeyim kalmadı vücudum alışıyor diyip iyi düşünmek istiyorum .

Bu arada belirti olması şart değil kesinlikle hatta bazı kadınlar doğum yapıyorlar ama hamile olduklarından haberleri yok . Tlc de izlemiştim ( Ben hemen şüpheye düşerim çünkü 7/24 kendimi dinliyorum psikopat gbi )

Kızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettim kadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz ben başliyim ben 31 yaşındayım

Ben de 29 yaşındayım
Transferden 5 gün sonra işe başladım 10 gün çalıştım sonra okul kapandı zaten şimdi evdeyim. İçecek sadece su ve ayran içiyorum çayı 3 4 günde 1 tane anca. Dizi film izleyerek geçiyor günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…