2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gaz olayı bende de çok var hatta korkuttu beni aceba tutunmadi mi diye demek sadece bende değil 9 aylık hamile gibiyim simdiden

Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba arkadaslar. Tüm yazıları anca bitirdim okumayı. Pozitif haberi alan herkesi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Negatif acısı çekenlerin de Allah yardımcısı olsun. İnşallah iyi haberleri siz de en kısa zamanda alırsınız. Bem de 28 haziranda ilk kez transfer olacağım kısmetse. Eylülde toplanıp dondurulmuş bir 6. Gün embriyom vardı. Aralık sonu miyom ameliyatı oluna, doktorum rahmin iyice iyilesmesi için 6 ay bekleyelim demişti. Amh değerin çok düşük, 6 yumurtadan 1 embriyo oluşmuştu, o yüzden inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonucu görür ve kucağıma alabilirim yavrumu.

Hayırlısı olur cnm ins Allah emeklerimizi boşa cikarmasin

Amin inşllah Bugün itibari ile 9.günüm perşembe test günüm idrar yapmadm herşey zamanında olsun istiyorum erken yapıp beta stresinede girmek istemedm zamanında cok yasadm 2 günde bir test vermyi varsa perşembe cıkıcak yoksa takdir i ilahi artk ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…