2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cok haklisin Sunsea m .. ben küçükken ev sahibinin kızı acile gidip hamile oldugunu ve dogum baslandigini öğrenmişti kizin haberi yokmus aylarca 7 aylik dogurdu sonra ben belirti aramiyorum senin yaptigin gibi iyiye yormak istiyorum

Ay gercek mi gamsızlık seviyesi everestteymis sanırım Yada baska derdi mi vardı acaba kendine hic bakamadi bilemeyiz ki yargilamak da istemem

Ah moonandstar kıl payı minnakliktan kurtuldun canisi dimi S sunsea

Ay gercek mi gamsızlık seviyesi everestteymis sanırım Yada baska derdi mi vardı acaba kendine hic bakamadi bilemeyiz ki yargilamak da istemem
Yokk gayrimeşru bir durumdu kiz bekar adam evliydi ama annem cocugun hareketini de hissetmedin diye sormustu cocuktum ama hatırlıyorum zaten sonra ailesi reddetti bir müddet sonra da affetti

Ben ilk adet olduğum gunden beri hep sancili yaşıyorum adetlermi hastanelik olana kadar ama hic bir doktor bu ağrıyı tüplerle bagdastirmadi bildiğim kadariyla tüplerde sorun olduğunu belli edecek bir belirti yok hsg dışında

İğne sonrası kolonyalı pamuk bastır. yayilmasina yardim eder

Ayy kesin yaşı kücüktür yoksa insan anlamaz mı..yazık ya ne hayatlar var.
Yaşını hatirlamiyorum ama çalışıyordu .. gördün mü bak iki dk dedikodu bilem yaptim tövbe yarabbim sen affet belirtimiz yok diye milletin hikayesini anllattim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…