Ya benim emrbiyolog niye bN boyle kalitelerini soylemedi anlamadimMerhabadondurulmuş 5. Gün embriyosu 4AA kalite. İnşallah olumlu olur çok teşekkür ederim
Aleykumselam canim , ilk tedavimde bunlar yoktu dusuk ve asiri kanama gecirdim 12.cigunum de filan bikac gun surdu kanamam sonrasinda aradim ve normal oldugunu solediler ilgilenmediler yapabilcemiz bisey yok diye asiri uzulmustum. Simdi bu 2.ci tedavim ve drum degistirdi dusukten sonra tedavi sekli degisiyomuş bakalim bu seferde umudumu yitirmek istemiyorum ama fazlada umud baglamak istemiyorum cunki asiri yipratici bi surec ve cok uzuluyorumSelamlarrrdoktor mu degistirdniz tedavi seklimi değişti ilkinde neden yoktu merak ettm. İnşallah emeklerimiz ve dualarimizin karşılığı bos kalmayacak saglikla
Dün toplandı bugün aradılar perşembe günü transfer yapıcaz dediler canımAyy umarim çokça dua edeceğimne zaman belli olacak kaçıncı günü bugun?
Hayır belli değiş henüz ikinci kez adet gördüğün zaman arayıp gelin dedi ama ilk defa transfer işlemine gireceğim ne zaman yapar bilmiyorumHic moral bozmayintekte olsa kalitesi düşükte olsa o gelmek istiyorsa hic bir sey önünde engel olamaz. Umut her Zaman en güzel ilac guzel haberler alacagiz günü belli mi transferin
Bana da söylemiyordu sormuştumYa benim emrbiyolog niye bN boyle kalitelerini soylemedi anlamadimsordum bide kaliteleri nasil diye kagitta görmüştüm 5. Gun blastosist mi ne yaziyordu ( kelime anlamini hala bilmiyorum ) benimde Perşembe belli olacak transfer günü son kontrolden lac gün sonra transfer oldunuz
Ayy iyice heyecanlandimBana da söylemiyordu sormuştumtekrar sorun kaliteleri harf olarak ne diye transfer günü
Benim son kontrolden 5 gün sonra oldu adetimin 21. Günü. Daha da erken olduğu olabiliyor 17. 19. Gün gibi
Blastosist hücre topluluğu yani öyle 4 hücre 6 hücre değil çok sayıda hücreye sahipembriyonun dış ortamda gelebileceği en son evre
İlk denemede hamile kalıp sağlıkla doğuran çok neden olmasın Rabbim nasip ettiyse olucak inşallahAyy iyice heyecanlandimkaliteleri ne diye sorduğumda artik bu kalitede embriyo ile gebe kalmazsaniz cok zor dedi güldü :)) ondan harfleri soramamistim ben şöyle umutluyum normal sartlarda sperm ve yumurtalarda bir sorun yok. Sadece tüp sorunum vardi onu da hallettik bu nedenle ztn saglikli olan sperm ve yumurtalar da özel seçildiği için sanki ilk denemede olumlu olacak gibi hissediyorum inşallah yanılmam he yanilirsamda şöyle üzülmem bu evreye kadsr zor olan butun sureci atlattim , hsg si ameliyatı opusu hakkimizda hayırlısı olsun inşallah
Estrofem başlandı 10 Haziran'da kontrol var umarım herşey yolunda giderŞuan hangi asamadasiniz? İkinci transfer icin neler yapacaksinizinşaallah saglikla tutunsun bebisiniz sizinde
Selam kızlar bu topiği yeni gördümben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
Yaa benden bir gün sonrasınız hadi inşallah güzel sonuçlar alırız sizin de 3. Transfer galibaAdrianaJely hayırlısı olsun insallah ben de dün transfer oldum (31 Mayıs ) umarım güzel haberlerle dolar buralar
Arkadaşlar merhabalarBen forumun eski bir üyesiyim aslında senelerdir birçok tedavi süreci geçirdim çok şükür 5. Denememde bi tane oğlum oldu Yazdıklarınızı okuyorum o kadar yakın hissediyorum ki sizlere kendimi yaşadığınız bütün heyecanlar sevinçler hüzünler korkular bu tedavilerin birer parçası hepimiz aşağı yukarı aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız, o yüzden öncelikle hepinizin tedavileri hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınızı yavrularınızla doldursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah ben geçirdiğim süreçlerde çok fazla tecrübe edindim, sağlıklı kaliteli embriyom tutmadı, dondurulmuş tedaviyle gebe kalıp kalp atışı duyamadığımız için gebelik sonlandırıldı, kimyasal gebelik, dış gebelik vs birçok şey yaşadım. Tabiiki herkesin yaşadığı kendine zor meşakkatli Allahım kolaylaştırsın Ama gerçekten nasibten ötesi yok ve hepiniz bunun farkındasınız eminim çok güçlü kadınlarsınız hepiniz umudunuzu hep yüksek tutun güzel düşünün Rabbim ol dediyse olacaktır Ben de kısmetse perşembe günü oğluma kardeş için transfer olacağım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla bebeklerimizi nasib etsin bizlere hepinize kocaman sevgiler
Evet cnm 3.transfer sizin de mi öyle ? Bu defa aşırı heyecanlandım nedense ..umarımm sonuçlarımız güzel olurYaa benden bir gün sonrasınız hadi inşallah güzel sonuçlar alırız sizin de 3. Transfer galiba
Ayy cnm hep 3.transferler mi toplanmısız bu aya bende oyleyımBenim de 27 mayısta transferim oldu. 8 haziran test günüm. 3. tüp denemem. İnşallah bu kez yüzüm güler
Benim de 3.Evet cnm 3.transfer sizin de mi öyle ? Bu defa aşırı heyecanlandım nedense ..umarımm sonuçlarımız güzel olur3.transferim olmasına rağmen hala forumlardan ilk gün belirtilerimin okuyorum .dün akşam yani transfer akşamı hafif ara ara kaşıkta batmalarım oldu hala ara ara oluyor bakalım artık ne olacak belirtiler ilaçlardan oluyor dıyorlar ama su an kullandığım ilaçları 7-8 gündür kullanıyorum hiç batmam olmamıştı sen nasıl hissediyorsun ?
ben de forum forum geziyorum, batma,bel ve bacak ağrım var. Acaba ilaçtan mı acaba tuttu mu diye kafayı yemezsem iyiEvet cnm 3.transfer sizin de mi öyle ? Bu defa aşırı heyecanlandım nedense ..umarımm sonuçlarımız güzel olur3.transferim olmasına rağmen hala forumlardan ilk gün belirtilerimin okuyorum .dün akşam yani transfer akşamı hafif ara ara kaşıkta batmalarım oldu hala ara ara oluyor bakalım artık ne olacak belirtiler ilaçlardan oluyor dıyorlar ama su an kullandığım ilaçları 7-8 gündür kullanıyorum hiç batmam olmamıştı sen nasıl hissediyorsun ?
benim her denemem mecburi sebepten farklı doktor oldu canım. her denememde tek embriyom oluşuyor o yüzden sıfırdan başlıyorum maalesef. İlk denememde hiç ağrı belirti yoktu.İkinciyi başka şehirde denedim pek hatırlmaıyorum ama kasık ağrım vardı sanki yine tutmadı. Bugüne kadar kimyasal ya da dış gebelik de dahil hiç gebe kalmadım. O yüzden karmakarışığım açıkçası. Sol bacağım ve belim bariz ağrıyor ama ilaçlardandır benceE epoh34AdrianaJely C Capanin Gururu Teyom sağlıkla tutunur inşallah bebekleriniz belirttileriniz var mı gerçi çok erken ama merak ettim bir de her denemede aynı dr a mı gittiniz güven kırılması olmuyor mu
8 ine bir şey kalmamış çok güzel mutlu haberler alırsın inşallah hepinize böyle tek tek sarilasim geliyorbenim her denemem mecburi sebepten farklı doktor oldu canım. her denememde tek embriyom oluşuyor o yüzden sıfırdan başlıyorum maalesef. İlk denememde hiç ağrı belirti yoktu.İkinciyi başka şehirde denedim pek hatırlmaıyorum ama kasık ağrım vardı sanki yine tutmadı. Bugüne kadar kimyasal ya da dış gebelik de dahil hiç gebe kalmadım. O yüzden karmakarışığım açıkçası. Sol bacağım ve belim bariz ağrıyor ama ilaçlardandır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?