2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba dondurulmuş 5. Gün embriyosu 4AA kalite. İnşallah olumlu olur çok teşekkür ederim
Ya benim emrbiyolog niye bN boyle kalitelerini soylemedi anlamadim sordum bide kaliteleri nasil diye kagitta görmüştüm 5. Gun blastosist mi ne yaziyordu ( kelime anlamini hala bilmiyorum) benimde Perşembe belli olacak transfer günü son kontrolden lac gün sonra transfer oldunuz

Selamlarrr doktor mu degistirdniz tedavi seklimi değişti ilkinde neden yoktu merak ettm. İnşallah emeklerimiz ve dualarimizin karşılığı bos kalmayacak saglikla
Aleykumselam canim , ilk tedavimde bunlar yoktu dusuk ve asiri kanama gecirdim 12.cigunum de filan bikac gun surdu kanamam sonrasinda aradim ve normal oldugunu solediler ilgilenmediler yapabilcemiz bisey yok diye asiri uzulmustum. Simdi bu 2.ci tedavim ve drum degistirdi dusukten sonra tedavi sekli degisiyomuş bakalim bu seferde umudumu yitirmek istemiyorum ama fazlada umud baglamak istemiyorum cunki asiri yipratici bi surec ve cok uzuluyorum Rabbim hayirlisini versin inşallah bu cuma transferim duâ edelim kizlar birbirimize bu duyguyu yasamayan bilemez

1 haziran opu fakat esim bugun cok hastalandi kafamda deli sorular bu bizi geriye götürmez umarım gerçi bu ay transfer yaparmiyiz hersey yarin netleşecek bu ay olmazsabir sonraki bayrama denk geliyor zaten olmaz mecbur agustosa kalicaz bakalım nasıl olacak. Hepimiz icin hayırlısı olsun

Hic moral bozmayin tekte olsa kalitesi düşükte olsa o gelmek istiyorsa hic bir sey önünde engel olamaz. Umut her Zaman en güzel ilac guzel haberler alacagiz günü belli mi transferin
Hayır belli değiş henüz ikinci kez adet gördüğün zaman arayıp gelin dedi ama ilk defa transfer işlemine gireceğim ne zaman yapar bilmiyorum

Bana da söylemiyordu sormuştum tekrar sorun kaliteleri harf olarak ne diye transfer günü
Benim son kontrolden 5 gün sonra oldu adetimin 21. Günü. Daha da erken olduğu olabiliyor 17. 19. Gün gibi

Blastosist hücre topluluğu yani öyle 4 hücre 6 hücre değil çok sayıda hücreye sahip embriyonun dış ortamda gelebileceği en son evre

Ayy iyice heyecanlandim kaliteleri ne diye sorduğumda artik bu kalitede embriyo ile gebe kalmazsaniz cok zor dedi güldü :)) ondan harfleri soramamistim ben şöyle umutluyum normal sartlarda sperm ve yumurtalarda bir sorun yok. Sadece tüp sorunum vardi onu da hallettik bu nedenle ztn saglikli olan sperm ve yumurtalar da özel seçildiği için sanki ilk denemede olumlu olacak gibi hissediyorum inşallah yanılmam he yanilirsamda şöyle üzülmem bu evreye kadsr zor olan butun sureci atlattim , hsg si ameliyatı opusu hakkimizda hayırlısı olsun inşallah

İlk denemede hamile kalıp sağlıkla doğuran çok neden olmasın Rabbim nasip ettiyse olucak inşallah ilk denemede insan dhaa bir heyecanlı oluyor ben de şuan heyecan yok Ama süreç olarak ben çok yıpranmış hissediyorum umarım kimse bu kadar yıpranmaz istediği an Rabbim nasip eder

Selam kızlar bu topiği yeni gördüm ben dün transfer oldum var mı aranızda dün olan?

Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin hayırlısıyla
AdrianaJely hayırlısı olsun insallah ben de dün transfer oldum (31 Mayıs ) umarım güzel haberlerle dolar buralar

Yaa benden bir gün sonrasınız hadi inşallah güzel sonuçlar alırız sizin de 3. Transfer galiba
Evet cnm 3.transfer sizin de mi öyle ? Bu defa aşırı heyecanlandım nedense ..umarımm sonuçlarımız güzel olur 3.transferim olmasına rağmen hala forumlardan ilk gün belirtilerimin okuyorum .dün akşam yani transfer akşamı hafif ara ara kaşıkta batmalarım oldu hala ara ara oluyor bakalım artık ne olacak belirtiler ilaçlardan oluyor dıyorlar ama su an kullandığım ilaçları 7-8 gündür kullanıyorum hiç batmam olmamıştı sen nasıl hissediyorsun ?

Benim de 3. ya ne güzel siz de bir kıpırtı var ben de hiç bir şey yok ne kasık batması ne başka bir şey heyecan da yok daha önce pozitif gördünüz mü onlarla aynı belirtiler var mı ben bir kere pozitif gördüm bel ağrım çok olmuştu 3. Günden itibaren henüz bunda öyle bişeyler yok

ben de forum forum geziyorum, batma,bel ve bacak ağrım var. Acaba ilaçtan mı acaba tuttu mu diye kafayı yemezsem iyi

benim her denemem mecburi sebepten farklı doktor oldu canım. her denememde tek embriyom oluşuyor o yüzden sıfırdan başlıyorum maalesef. İlk denememde hiç ağrı belirti yoktu.İkinciyi başka şehirde denedim pek hatırlmaıyorum ama kasık ağrım vardı sanki yine tutmadı. Bugüne kadar kimyasal ya da dış gebelik de dahil hiç gebe kalmadım. O yüzden karmakarışığım açıkçası. Sol bacağım ve belim bariz ağrıyor ama ilaçlardandır bence

8 ine bir şey kalmamış çok güzel mutlu haberler alırsın inşallah hepinize böyle tek tek sarilasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…