2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok tesekkurler boyle umutla heyecanla okumanizi saglayabildiysek ne mutlu bende cok mutluyum böyle bol bebis haberi aldığımıza temmuz basliginada şans diledim eminim sizlerdende guzel haberler alacağız
Aminnn aminnn çok teşekkür ederim S_lidya bu güzel başlık altında pozitif haberimi paylaşmak bana da nasip olur inşallah

K Kizanasi_2023 kısmetse benim de aynı gün transferim 2.transferim ve son dondurulmuşum. Allah yardımcımız olsun inşallah sımsıkı tutunurlar bize

Transfer sonrası 7 gündeyim. Göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı son dört gündür yok. İlginç olan progestan iğneler de acımıyor artık. Sinek ısırığı gibi. Hiçbir hamilelik belirtisi yok. Sadece iştahım açılmış süreli yiyorum. Ama bu evde olmaktan kaynaklı sanırım.

katılıyorum inşallah güzel olacak

Allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah nasip olursa 28Haziranda transfer olacağım. 2.transferim olacak bu kez transfer günü intralipit serum da uygulanacak. Bu şekilde olup olumlu etkisi olan oldu mu acaba
Bend e yarın trasfer oluyorum inşallah bu sefer tutar 5. Denemem

Moralini bozma bende hiç belirti olmadı açlık hissi dışında pozitifi gördüm çok şükür sende görürsün inşallah

Allah'tan Progestan fitil kullanıyorum iğnesini kullanmıyorum .
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…