- 17 Nisan 2021
- 322
- 357
- 53
Şuan bile tek gözüm kapalı yazıyorumuykuyu kuzenimde görmüştüm canım resmen 3 ay uyudu sonra normale döndü oda bariz bir belirti bence
Aminnn aminnn çok teşekkür ederimÇok tesekkurler boyle umutla heyecanla okumanizi saglayabildiysek ne mutlu bende cok mutluyum böyle bol bebis haberi aldığımıza temmuz basliginada şans diledimeminim sizlerdende guzel haberler alacağız
Ben de 3333 bnde
K Kizanasi_2023 kısmetse benim de aynı gün transferim 2.transferim ve son dondurulmuşum. Allah yardımcımız olsun inşallah sımsıkı tutunurlar bizeMerhaba arkadaslar. Tüm yazıları anca bitirdim okumayı. Pozitif haberi alan herkesi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Negatif acısı çekenlerin de Allah yardımcısı olsun. İnşallah iyi haberleri siz de en kısa zamanda alırsınız. Bem de 28 haziranda ilk kez transfer olacağım kısmetse. Eylülde toplanıp dondurulmuş bir 6. Gün embriyom vardı. Aralık sonu miyom ameliyatı oluna, doktorum rahmin iyice iyilesmesi için 6 ay bekleyelim demişti. Amh değerin çok düşük, 6 yumurtadan 1 embriyo oluşmuştu, o yüzden inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonucu görür ve kucağıma alabilirim yavrumu.
31 ben de33 bnde
katılıyorum inşallah güzel olacakAmin inşllah Bugün itibari ile 9.günüm perşembe test günüm idrar yapmadm herşey zamanında olsun istiyorum erken yapıp beta stresinede girmek istemedm zamanında cok yasadm 2 günde bir test vermyi varsa perşembe cıkıcak yoksa takdir i ilahi artk ne diyelim
Bend e yarın trasfer oluyorum inşallah bu sefer tutar 5. DenememAllah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah nasip olursa 28Haziranda transfer olacağım. 2.transferim olacak bu kez transfer günü intralipit serum da uygulanacak. Bu şekilde olup olumlu etkisi olan oldu mu acaba
Moralini bozma bende hiç belirti olmadı açlık hissi dışında pozitifi gördüm çok şükür sende görürsün inşallahTransfer sonrası 7 gündeyim. Göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı son dört gündür yok. İlginç olan progestan iğneler de acımıyor artık. Sinek ısırığı gibi. Hiçbir hamilelik belirtisi yok. Sadece iştahım açılmış süreli yiyorum. Ama bu evde olmaktan kaynaklı sanırım.
inşallah pozitifi görürsünüzBend e yarın trasfer oluyorum inşallah bu sefer tutar 5. Denemem
Pozitif haberinizi de paylaşırsınız inşallahBend e yarın trasfer oluyorum inşallah bu sefer tutar 5. Denemem
InsallahPozitif haberinizi de paylaşırsınız inşallah
Inşallah isteyen herkez pozitifi görsüninşallah pozitifi görürsünüz
Allah'tan Progestan fitil kullanıyorum iğnesini kullanmıyorum .bir de iğney
bir de iğneyi yapabildiğibiz en hızlı şekilde yapın. ilacı verdikçe acıtıyor, hızlı enjekte etmek zor ama olabildiğince hızlı yaparsanız morarmanın falan önüne geçiyorsunuz.
hem kan sulandırıcı, hem de kullanıyorsanız progesteron iğnesinde iğneyi de ne kadar hızlı batırırsanız acı da o kadar az oluyor. kolaylıklar dilerim. :)
Küçük evlendim ben birazAhhh işte en küçüğümüzü bulduk
Allah mutlu mesut etsin bebekle taçlansın inşallahKüçük evlendim ben biraz
Aminn inşallah Rabbim herkesi mutlu mesut etsin .Allah mutlu mesut etsin bebekle taçlansın inşallah
Bizde sonuçları heyecanla bekliyoruz güzel haberler alalım inşallahAminn inşallah Rabbim herkesi mutlu mesut etsin .
Hepimizin bebişleri olsun
Yarın büyük gün benim için çok heycanlıyım bı o kadar da endişeli
Umarım güzel haberlerle gelirimBizde sonuçları heyecanla bekliyoruz güzel haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?