2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok üzüldüm inanın ama benim adet gecikti ondan çok umutlanıyorum

Ayni gun transfer olmusuz
Hayırlısısın olsun insallah idear testi yapmayi düşünüyor musun
Doktorunuz kim

İşte bu yüzden bu 4. Denememiz ama ailelerimiz dahil hiç bir arkadaşımıza kimseye haber vermedik. Benim sadece tek bir arkadaşım biliyor o da destek oluyor sağolsun, yoksa eşimle birbirimizi dayanağız.

Ben yurtdışındayım canım benden de hep istendi benim de transferim 24ydü Temmuz 1e e2/p4 tahlili Temmuz 8e de kanda bhcg testi verdi doktorum. Transferimiz aynı günmüş benim 3. Gün 8 hücreli A kalite taze transfer oldu.

Benim de ayni 8 temmuz test 3. Gün a kalite. Insallah sonuçlarımız da pozitif ve aynı olur

Hayırlısı olsun inşallah. Mesajlarına baktım gelişmeler iyi sanırım. Kan testi ne zaman. Benden 15 gün sonrasına test istediler. 8 temmuz yani
30 Haziran perşembe günü teşekkür ederim hayırlısıyla kanda da pozitifi gördükten sonra rahatlayacağım :)) adetim 3 gün oldu gecikti ve erken gebelik testinde pozitif çıktı

Benim de ayni 8 temmuz test 3. Gün a kalite. Insallah sonuçlarımız da pozitif ve aynı olur
İnşallah güzel sonuçlar alırız sizin de fresh trasnfer miydi. Bu benim 4. Denemem. İlk 3ünde birinde kalp atışı görülmedi, biri negatifti, biri de kimyasal gebelikti. İnşallah bu sefer yüzümüz güler. 4. Deneme için tekrar opu yapıldı artık 6 tane daha embriyo var geride inşallah onları 2. Bebek için kullanabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…