2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Biz de özelde yaptirdik canim özel ankara tüp bebek merkezinde bize hiç tese falan demediler biz 0 diye gittik umutsuz umutsuz normalde usakta yasiyoruz ozel tup bebek merkezinde ogrendik 50 bin oldugunu devlet hastanesinde hep 0di

Biz de özelde yaptirdik canim özel ankara tüp bebek merkezinde bize hiç tese falan demediler biz 0 diye gittik umutsuz umutsuz normalde usakta yasiyoruz ozel tup bebek merkezinde ogrendik 50 bin oldugunu devlet hastanesinde hep 0di
Anladım canımm
kaçıncı Günündesin şuan kaçıncı gün embryosu transfer oldun

ondan önce test yapmışmıydınız?
Evet, her iki güne bir test yapmaya devam edebilirsiniz. Herkesin bünyesi farklı bir de ben Amerikada yaşıyorum. Burada first response marka 6 gün önceden tespit edebilen çok iyi bir test kullanmıştım. Kullandığınız test de yeterince sensitive olmayabilir. Moralinizi yüksek tutun ya kan testini bekleyin ya da her iki güne bir test yapın. Şahsen bir denememde 10. Günde bile idrar testi negatif olunca test günü artık negatif olacağını bile bile kan vermeye gitmiştim beni psikolojik olarak hazırlamıştı. (Toplam da 3 kez denedim tüp bebek 2 pozitif 1 negatif gördüm) şimdi 4. Denememdeyim bunda da 8. Günden itibaren test yapmayı düşünüyorum (benim ki 3. Gün embriyo)

Bnde gecen hafta gittim ilaclari yazdirmayi sormak icin o ara aldillar bendende rutin testleri takip edeceklermis işte aşılar icin falan
Evet bana bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca gel dedi yaklaşık 20. Hafta civari
Kızlaaar hadi kafa dağıtma saati yaşları öğrendik şimdi nereliyiz yazalım bakalım memleketli olanlar ortaya çıksın ben başlıyorum 01 Adana
Şanlıurfa benim

Anladım canımm
kaçıncı Günündesin şuan kaçıncı gün embryosu transfer oldun
Suan transferi saymazsak 3. Gunumdeyim 5. Gun embriyosu transfer oldum ilk gun hicbir seyim yoktu ikinci gunden itibaren kasiklarim zonkluyor sanki adet olcakmisim gibi bir agri senin kacinci gun embriyosu canim ve bide belirtilerin varmiydi idrar testi falan yaptinmi sen

3. Gün embryosu canım .
Benim belirtilerim var ama ilaçalardan olabileceğini de düşünüyorum yan etkilerini okudum hepsinin olabilecek belirtiler yazıyor.
Şuan mesela çok göğüslerim şiş ve dokununca acıyor .
Adet olacakmissim gibi ağrım da oluyor hafif hafif .
İdrar testi yapmadım ben hiç.
Bir önceki transferim de 9. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Ben negatif diye çok ağlamistim ilacları bırakayım moduna girmiştim .
Kan değerim 64 cıkmıstı test yaptıktan 2 gün sonra.
Ama Kimyasala benzer bir durum oldu 27 gün sonra kan değerim düşmeye başladı.

Teşekkür ederim canım benim sağol dediklerini yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…