Biz de özelde yaptirdik canim özel ankara tüp bebek merkezinde bize hiç tese falan demediler biz 0 diye gittik umutsuz umutsuz normalde usakta yasiyoruz ozel tup bebek merkezinde ogrendik 50 bin oldugunu devlet hastanesinde hep 0diYarın haberdar edeceğim inşallah canım
Devlette mi yoksa özel de mi yaptırdınız canım tüp bebeği .
Biz üniversite Hastanesi'ne gittik ama eşimin ameliyat olması gerektiğini söylediler yapmadı doktor ameliyatsız.
Tese yapmak istedi çıkış olan hastaya çıkışımız var neden tese yapıyorsunuz dediğimiz de bu çıkanlar sağlıksızdır tutmaz dedi .
Pek dinlemedik sonuçta zarar da verebilir o çıkanlar hiç çıkmayadabilir .
o yüzden özelde yaptırdık .
Anladım canımmBiz de özelde yaptirdik canim özel ankara tüp bebek merkezinde bize hiç tese falan demediler biz 0 diye gittik umutsuz umutsuz normalde usakta yasiyoruz ozel tup bebek merkezinde ogrendik 50 bin oldugunu devlet hastanesinde hep 0di
Bnnde senin ismini hatrladım cnm hayırlı olsun kucağına al sağlıkla . perşembe de bna çokça düş etBen debu arada sizinle sanki aşılama başlığında da karşılaşmıştık ismen hatırladım
Evet, her iki güne bir test yapmaya devam edebilirsiniz. Herkesin bünyesi farklı bir de ben Amerikada yaşıyorum. Burada first response marka 6 gün önceden tespit edebilen çok iyi bir test kullanmıştım. Kullandığınız test de yeterince sensitive olmayabilir. Moralinizi yüksek tutun ya kan testini bekleyin ya da her iki güne bir test yapın. Şahsen bir denememde 10. Günde bile idrar testi negatif olunca test günü artık negatif olacağını bile bile kan vermeye gitmiştim beni psikolojik olarak hazırlamıştı. (Toplam da 3 kez denedim tüp bebek 2 pozitif 1 negatif gördüm) şimdi 4. Denememdeyim bunda da 8. Günden itibaren test yapmayı düşünüyorum (benim ki 3. Gün embriyo)ondan önce test yapmışmıydınız?
Hayırlısıyla kolay ve sonucu güzel olsun inşallahBen bu ay transfer olmadım temmuz da olcam ama bu grupla dua ettim hep.
Evet bana bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca gel dedi yaklaşık 20. Hafta civariBnde gecen hafta gittim ilaclari yazdirmayi sormak icin o ara aldillar bendende rutin testleri takip edeceklermis işte aşılar icin falan
Şanlıurfa benimKızlaaar hadi kafa dağıtma saatiyaşları öğrendik şimdi nereliyiz yazalım bakalım memleketli olanlar ortaya çıksın ben başlıyorum 01 Adana
Yalnız o başlığı Şubat Mart olarak açmamız lazım yoksa bölünürüz kızçeler
Yanık seslilerin memleketiEvet bana bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca gel dedi yaklaşık 20. Hafta civari
Şanlıurfa benim
Yanık seslilerin memleketibebeğine Bol bol ninni söylersin artık
Suan transferi saymazsak 3. Gunumdeyim 5. Gun embriyosu transfer oldum ilk gun hicbir seyim yoktu ikinci gunden itibaren kasiklarim zonkluyor sanki adet olcakmisim gibi bir agri senin kacinci gun embriyosu canim ve bide belirtilerin varmiydi idrar testi falan yaptinmi senAnladım canımm
kaçıncı Günündesin şuan kaçıncı gün embryosu transfer oldun
Bu yollardan geçmişiz onu da öğreniriz hele bi kucaklarımıza alalım da canımmHaha o konuda pek iyi değilim bak
Bu yollardan geçmişiz onu da öğreniriz hele bi kucaklarımıza alalım da canımm
3. Gün embryosu canım .Suan transferi saymazsak 3. Gunumdeyim 5. Gun embriyosu transfer oldum ilk gun hicbir seyim yoktu ikinci gunden itibaren kasiklarim zonkluyor sanki adet olcakmisim gibi bir agri senin kacinci gun embriyosu canim ve bide belirtilerin varmiydi idrar testi falan yaptinmi sen
Ayy bak deme gece geceeeAynen canım eşim şimdiden diyor büyüsün biraz hemen mangal alıştıracam sizin oralarda da bizim buralarda da kebap meşhur malum
Teşekkür ederim canım benim sağol dediklerini yapıcamMerhaba canim bu fitil konusunda artik tecrübe ettim kaç kutu bitirdiğimin haddi hesabi yoktur canim ilkinde benimde hemen geliyordu ama cozumunu buldum fitili koyduktan sonra yarim saat hic kalkma ve dirseklerini kirarak yat ama yarim saat sakin kalkma kipirdama o zaten emecegini yarim saatte emiyormuş eger ki tuvalete gittikten sonra tüm değilde böyle minik minik bir sürü parca goruyorsan korkma o rahmin kabul etmedigi yani alacagini aliyor geri kalanlari cikiyor
Aynen öyle maaalesef olmuyorKeşke su kadınlar kulübünün uygulaması olsa yaa gir cık zor oluyo yeni mesaj bildirimi felan gelse ne güzel olur
Ayy bak deme gece geceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?