- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
İns biz acinca zevkin yerine gelecektir kuzumCok mantikli birimiz grubu açar yineben bir yeni acilan mart annelerine girdimde yok oranin zevki
Canım benim dur daha sakin ol umutsuzluk en kötü şey bu süreçte! 22 si diyorsun daha 5 gün olmuş geç tutunuyor olabilir bazen idrarda çıkmayabiliyor. İlaçları bırakma regli olursun kesinlikle beklemelisinkızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
Ayrıca ben 7. Günde yapmıştım benimde 5. Gün dondurulmuştu o gün bile çok silik çıktı çıkmayabilirdi yani anca kanda net bilgi oluyor umutsuz olma lütfenkızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
Yok yok genel olarak temmuzun ilk haftası herkes bi aşamaya gelecek. Temmuz'un ilk haftası burda belirleyip oraya geçiş yaparız inşallaaahhhhhhhCok mantikli birimiz grubu açar yineben bir yeni acilan mart annelerine girdimde yok oranin zevki
Canimmm sakın daha 5. Gunun dünyan yıkılmasın daha hic bir sey belli degil kanda negatif gormedigin sürece sakin ilaclarini birakmakızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
Cok erken daha ve asla ilaçları birakma cnmkızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
Canım benim 5gün embryom 7. Günde pozitif vermişti önceki denememde.kızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
ondan önce test yapmışmıydınız?Canım benim 5gün embryom 7. Günde pozitif vermişti önceki denememde.
ya insallah öyledirCanimmm sakın daha 5. Gunun dünyan yıkılmasın daha hic bir sey belli degil kanda negatif gormedigin sürece sakin ilaclarini birakmabelki daha geçmedi idrara
canım insallah öyledir. benim için dua edin hamilelerin duası çabuk kabul olurAyrıca ben 7. Günde yapmıştım benimde 5. Gün dondurulmuştu o gün bile çok silik çıktı çıkmayabilirdi yani anca kanda net bilgi oluyor umutsuz olma lütfen
Aynen canim bizde hem spermleri hemde embriyolari dondurttukbhikayemiz benzemiyor ayniYaaa ne kadar benziyor hikayelerimiz .
Bizim de ilk te 0 dı .2 . Testte bir kaç tane 3. Testte 40 bin çıktı ne olur ne olmaz diye çıkanları dondurttuk
İlaçları asla bırakma . Daha çok erken benim 9.gunde dahi çıkmamıştı,sonra kanda çıktı . Hele ki doktoruna danışmadan sakın ilaçlarına müdahale etme . İnşallah güzel haberlerini alırızCanimmm sakın daha 5. Gunun dünyan yıkılmasın daha hic bir sey belli degil kanda negatif gormedigin sürece sakin ilaclarini birakmabelki daha geçmedi idrara
Kızlar selammmmS_lidya bu topici açtığında ilk yazanlardan biriydim dondurulmuş embriyo transferi olacagım için Haziranın ilk günleri transfer olurum diye düşünüyordum ama arada histereskopi olunca cuma günü yani 1 Temmuz da transferim var aslında Temmuz tpoici açılmış ama ben burayı cok sevdim hiç gidesim yok Kızlar tecrübeli arkadaşlarımıza biley sorucam vajinal fitili sabah öğle akşam uyguluyorum ama yarım saat bi saat sonra tekrar geri geliyor gibi benimle bu durumu yaşayan varmı ? Bu arada yaş-şehir sorusuna da cevap vereyim 29- Ankara
Yarın haberdar edeceğim inşallah canımAynen canim bizde hem spermleri hemde embriyolari dondurttukbhikayemiz benzemiyor ayniBizimde 3. Testte 50 bini gördük şükür İnşallah miniklerimize kavuşalim haberdar et beni
içim ferahladı biraz insallah kızlarİlaçları asla bırakma . Daha çok erken benim 9.gunde dahi çıkmamıştı,sonra kanda çıktı . Hele ki doktoruna danışmadan sakın ilaçlarına müdahale etme . İnşallah güzel haberlerini alırız
Duamdasınız bekleyişte olan herkes inşallah hayırlı haberler alsıncanım insallah öyledir. benim için dua edin hamilelerin duası çabuk kabul olur
17. Gunumde canimArkadaşlar transfer adetten sonra kaçıncı günde yapıldı sizlerin
KesinlikleeHayirrr ben bölünmek istemiyorum subat mart olarak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?