Biz bu topigi bir ay bekledik nasil guzel olmasin birakip gidilsin dimiKızlar selammmmS_lidya bu topici açtığında ilk yazanlardan biriydim dondurulmuş embriyo transferi olacagım için Haziranın ilk günleri transfer olurum diye düşünüyordum ama arada histereskopi olunca cuma günü yani 1 Temmuz da transferim var aslında Temmuz tpoici açılmış ama ben burayı cok sevdim hiç gidesim yok Kızlar tecrübeli arkadaşlarımıza biley sorucam vajinal fitili sabah öğle akşam uyguluyorum ama yarım saat bi saat sonra tekrar geri geliyor gibi benimle bu durumu yaşayan varmı ? Bu arada yaş-şehir sorusuna da cevap vereyim 29- Ankara
Merhabaaa gitme gitme burdan devam ederizKızlar selammmmS_lidya bu topici açtığında ilk yazanlardan biriydim dondurulmuş embriyo transferi olacagım için Haziranın ilk günleri transfer olurum diye düşünüyordum ama arada histereskopi olunca cuma günü yani 1 Temmuz da transferim var aslında Temmuz tpoici açılmış ama ben burayı cok sevdim hiç gidesim yok Kızlar tecrübeli arkadaşlarımıza biley sorucam vajinal fitili sabah öğle akşam uyguluyorum ama yarım saat bi saat sonra tekrar geri geliyor gibi benimle bu durumu yaşayan varmı ? Bu arada yaş-şehir sorusuna da cevap vereyim 29- Ankara
Sagol canısı balisiOhh çok şükür harikamesajindaki o rahatlama duygusunu hissettim cok sevindim
Hiç gidesim yok zatenBiz bu topigi bir ay bekledik nasil guzel olmasin birakip gidilsin dimiben sabirsiz topic acilmasini bile bekleyemedim tet gününü nasil bekleseydim siz hesap edin burdada bekleriz sonucunu gitme bir yere
İçimi rahatlattın canım benim sağolMerhabaaa gitme gitme burdan devam ederizfitili 8, 8,5 saat arayla atman lazım ve geri gelmesi çok normal ya tümünü atıyor ya su gibi akıyor ama hiç korkmayın bu bütün kullananlarda aynı rahim kendine gerekeni alıp fazla olanı atıyor
Aynı gün doğurmak nasip olsun kuzuuuumAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh kuzummm
İnşallah canım çok teşekkürler yonlendirmen içinHoşgeldiin, sana demiştim buradaki ambiyans çok güzel moral bulursuninşallah sonucu çok çok güzel olsun
Daha iyiyim Lidya ama bilmiyorum umarım kese kanamadan dolayı zarar görmemiştir . Cuma günü yine çağırdı bakalım ....Rubby yine herseyi kacirdim ama senin yazdigina yetistumgelsin benden 35 izmir, tavrmegene giden var gordum yazilarldan izmirden cikar bir kac kisi daha :)))
Ben calismaya basladim bugun pelte gibiyim S sunsea iyi misin ?
Yeni transfer olan arkdaslarim hadu güzel haberler verin bize cümbüş yeri olsun buralar
O kadar cok yazi görüyorum ki arada kacirdgm cevap yazamadgim varsa hakkinizi helal edin hem guzel haberde hemde uzuntunuze ortam olma konusunda
Dinleniyorsun değil mi olabildigince su almak wc gitmek disinda kalkma dinlen olur mu ? Endise etme daha mart ayi annelerine geçeceğiz bu ekipDaha iyiyim Lidya ama bilmiyorum umarım kese kanamadan dolayı zarar görmemiştir . Cuma günü yine çağırdı bakalım ....
Evet evet hiç kalkmiyorum lavabo dışında .Uzaniyorum öle . Ay inşallah bakalımDinleniyorsun değil mi olabildigince su almak wc gitmek disinda kalkma dinlen olur mu ? Endise etme daha mart ayi annelerine geçeceğiz bu ekip
Şu ayrıntıyı unutmuşum canım bu 8-8,5 saat 3 kere alıyorsan 2 kereyse 12 saatte bir atıyorum ben. Ama geri gelmesi vs hepsinde aynı kafana takmaİçimi rahatlattın canım benim sağol
Canim o rahmin kalinlasmasi ve hazir olmasina bagli ... Benim ilk iki transferimde tam 14 veya 15 gunlere denk gelmişti sanki ama bu sonuncuda baya uzun sürdü kalinlasmasi tam tamina adet gününü 1.gun sayarsak 20.gun transferim olduArkadaşlar transfer adetten sonra kaçıncı günde yapıldı sizlerin
Yalnız o başlığı Şubat Mart olarak açmamız lazım yoksa bölünürüz kızçelerDinleniyorsun değil mi olabildigince su almak wc gitmek disinda kalkma dinlen olur mu ? Endise etme daha mart ayi annelerine geçeceğiz bu ekip
Oyuzden gebelik hesaplama da normal hamile kalanlar gibibson adet tarihi baz alınmıyor bildigim kadariylaArkadaşlar transfer adetten sonra kaçıncı günde yapıldı sizlerin
Hayirrr ben bölünmek istemiyorum subat mart olarak olsunYalnız o başlığı Şubat Mart olarak açmamız lazım yoksa bölünürüz kızçeler
Kesinlikle bence de öyle yapalım bu işi birine devredip oraya transfer oluruz kopmadanHayirrr ben bölünmek istemiyorum subat mart olarak olsun
İnşallah Rabbim o günleri göstersin hepimizeKesinlikle bence de öyle yapalım bu işi birine devredip oraya transfer oluruz kopmadan
İnşallah canımcımmİnşallah Rabbim o günleri göstersin hepimize
Cok mantikli birimiz grubu açar yineKesinlikle bence de öyle yapalım bu işi birine devredip oraya transfer oluruz kopmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?