2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kaçıncı gün embriyosuydu canım? geç tutunma olmuş olabilir hemen umutsuz olma son güne kadar beklemeni öneririm
Embriyom 5.gün iyi kalitedeydi ben çok duydum 5.gün embriyosunu 5-6-7 günler de öğrenen. Çok heves ettim kesin çıkar var diye verdim o kanı... Onca emek off çok zor ne olur dua edin

Rabbim gönlümüzdekini hayırla nasip etsin nasip ettiğini de gönlümüze razı eylesin

Embriyom 5.gün iyi kalitedeydi ben çok duydum 5.gün embriyosunu 5-6-7 günler de öğrenen. Çok heves ettim kesin çıkar var diye verdim o kanı... Onca emek off çok zor ne olur dua edin
Geç tutunuyor olabilir lütfen umutsuz olmayın inşallah sımsıkı tutunsun geç haber vermiş olsun habersiz bırakmayın bizi Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar selam, maalesef benim kan testim de negatif çıktı. Demek ki zamanı gelmemiş henüz Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, hamd olsun ki tevekkülüm tam. Bu seferki transferde zaten dakika 1 embriyologla alakalı olumsuzluk yaşamıştım transfer sonrası embriyolagla görüşmek istedim ve iyikide görüşmüşüm dondurulmuş 4 embriyodan 2 sinin çöp olduğunu öğrendim (4 üde 4.gün embriyosuydu, aslında 5.gün ama Pazara denk geldiği için 4.gün dondurmuşlardı) bir hayal kırıklığı yaşadım o anda, sonrasında eşim doktorla ve embriyologla konuşarak şikayetlerini dile getirdi saçma sapan açıklamalar arkasından özür dilemeler ama tabii bizdeki güven tamamen sıfır oldu. Bundan sonra başka bir doktorla ve hastane ile devam edeceğim umarım sonrası bizim için hayırlı olur.

Hamile olan arkadaşlar, Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.

Negatif sonuç alan arkadaşlar, hiçbirşeyin sonu değil önce sağlığımız için şükretmeliyiz. Şimdi olmuyorsa zamanı değil demekki. Çok şükür az çok imkanımız var ki tedavi görebiliyoruz bunun içinde şükretmeliyiz. Maddi olanağı olmadığı için tedavi göremeyen ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan sorunun ne olduğunu bile bilmeyen nice anne adayları var Allah'ım herkesin kucağını sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun.

İsim olarak ve şahıs olarak tanımama gerek yok her zaman her duamda sizler içinde dua ediyorum. İsmini bilmediğim ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim biran önce sağlık evlatlar nasip etsin.

Sizlerin de dualarında olmak dileğiyle, hepiniz Allah'a emanetsiniz.

Merhaba arkadaşlar kanamayla acile gidip test vermiştim hatırlarsanız. testim 24 çıkmıştı şimdi tekrar verdim bugün 50 çıktı doktor tekrar vermemi istedi cuma günü tekrar vereceğim sizce değerlerin nasıl?

Dini bütünüde unutma

Bu konuda bir merakım yok, herkesin inancı kendinedir. Ama çok ahlaklı, merhamet ve vicdan dolu olmasını dilerim. Yinede dileğiniz için teşekkür ederim
Ben ise dualarimda hep şöyle derim; Allah'ım saglikli sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip eyle ve bana eli ayagi düzgün zihinsel ve fiziksel saglikli uzun ömürlü senin yolunda olacak ve RUHU İLE BEDENİ AYNI CİNSİYETTE OLAN salih yada saliha evlat nasip eyle... Aminnnn erkeği kızı farketmez evlat evlattir

Cnm ilk test nezamandi senin, kanaman ne durumda

Çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin . Ama ben şu noktayı anlayamadım nasil çöp oluyor ? Bu bu kadar basit birsey degil ki...

Çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin . Ama ben şu noktayı anlayamadım nasil çöp oluyor ? Bu bu kadar basit birsey degil ki...
Şöyledi 4 embriyoyu 2-2 değilde tek sefer dondurmuşlar. Sonrasında da hepsini çözdükleri için 2 sini transfer ettiler 2 si çöp oldu İnsiyatif kullanmış açıklamada bu :)

Şöyledi 4 embriyoyu 2-2 değilde tek sefer dondurmuşlar. Sonrasında da hepsini çözdükleri için 2 sini transfer ettiler 2 si çöp oldu İnsiyatif kullanmış açıklamada bu :)
Anladım ,açıklama için tşk ediyorum .İlk kez duyuyorum ben böyle birşey . İlk tüp bebek tecrübem belki de benim bilmediğim bir şeydir .

Ne koca yüreklisin , Rabbim muradini tez vakitte versin ins

Bana 13 temmuz dendi acaba araya bayram girdiği için mi o tarihi verdi benim 6. Gin embiriosu
Benim de 5.gün embriyosuydu transfer günü sayılmıyor 12.günde de genelde test isteniyor. Bayramdan dolayı biraz ileri atmış olabilirler sabredebilirsen ne güzel kuzum

Ama bu saçma değil mi onlarda biliyor tek seferde 2 konduğunu neden böyle bir sey yapılıyor sınır oldum o yumurtalar için hem zaman hem para harcadın tekrarlamak zorunda kaldigin zaman bu işlemi sana indirim yapacaklar mi hayir bana doktorum 15 bin diyor dusun ben ilk yaptırdığım da 8.5 du yeni başlasam bu fiyat kalacaktı allahtan donmuş embiriyo var di yazik ama ya

Bu resmen ticari islem sen kimsin ki bana sormadan 4 taneyi ayni yere koyup ( birde dondurma parasi aliyorlar) ilk transferde çözüp 2 sini çöp edersin o kadar emek umut ve rizkindan kestigin parayı ziyan etmisler neresi orasi cnm bilinsin ki gidilmesin oraya bence senin adina çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…