- 25 Haziran 2022
- 13
- 26
- 3
Embriyom 5.gün iyi kalitedeydi ben çok duydum 5.gün embriyosunu 5-6-7 günler de öğrenen. Çok heves ettim kesin çıkar var diye verdim o kanı... Onca emek off çok zor ne olur dua edinKaçıncı gün embriyosuydu canım? geç tutunma olmuş olabilir hemen umutsuz olma son güne kadar beklemeni öneririm
Rabbim gönlümüzdekini hayırla nasip etsin nasip ettiğini de gönlümüze razı eylesinŞu yazacağımı yazarken hem çekiniyorum tepkilerinizden ama hemde aynı duyguları olan biri varsa diye sormak istiyorum. Tabiki de en önemlisi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak ama ben hep bir kızım olsun istedim, kız çocuklarına aşırı düşkünüm, etrafımdaki tüm kız çocuklarına hassasiyetim var diyebilirim. Ama tabikide erkek çocuğum olsa ne olacak oda canımdan can. Ama benim kadar bu konuda kalbinden geçen fikri olan var mı? Bunu düşünen, bu kadar dileyen?
Aminn inşallahİnşallah meleğin seninledir sımsıkı tutunmuştur
Yaa sizde mi tıbbi sekreterisinzHem kaderdaş hem meslektaşmışız
Geç tutunuyor olabilir lütfen umutsuz olmayın inşallah sımsıkı tutunsun geç haber vermiş olsun habersiz bırakmayın bizi Allah yardımcınız olsunEmbriyom 5.gün iyi kalitedeydi ben çok duydum 5.gün embriyosunu 5-6-7 günler de öğrenen. Çok heves ettim kesin çıkar var diye verdim o kanı... Onca emek off çok zor ne olur dua edin
Test günüm 10Temmuz ancak bayrama denk geliyor 8temmuz cuma kan dedin 6. Gun embiriosu benim
Bana 13 temmuz dendi acaba araya bayram girdiği için mi o tarihi verdi benim 6. Gin embiriosuTest günüm 10Temmuz ancak bayrama denk geliyor 8temmuz cuma kan vermek istiyorumSizin be zamandı
EvetYaa sizde mi tıbbi sekreterisinz
Şu yazacağımı yazarken hem çekiniyorum tepkilerinizden ama hemde aynı duyguları olan biri varsa diye sormak istiyorum. Tabiki de en önemlisi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak ama ben hep bir kızım olsun istedim, kız çocuklarına aşırı düşkünüm, etrafımdaki tüm kız çocuklarına hassasiyetim var diyebilirim. Ama tabikide erkek çocuğum olsa ne olacak oda canımdan can. Ama benim kadar bu konuda kalbinden geçen fikri olan var mı? Bunu düşünen, bu kadar dileyen?
Dini bütünüde unutma
Cekinecegin hicbir sey yok canim ben herkese diyorum duanizi tam edin allahim tutsun tutsun diye etmekte yanlis hadi tutsa kimyasal gebelik olsa ya da dusuk daha mi iyi o yuzden hep allahim herkesinki tutsun ve kucaklarina alip her an yanlarinda olsun diye dua ediyorum kendim icinde cinsiyet icinde ayni sekilde duami hep tam ediyorum allah hicbir duayi geri cevirmez hicbiri de gucune gitmez icinden kalbinden gecir bende erkek cocuklarini cok severim 5 tane erkek yegenim var ondan midir nedir hep bi bana duskun oglum olsun istemisimdir ve hep ederken duami allahim eger hayirliysa eli ayagi duzgun saglikli sihhatli bir erkek evladi ver ama hayirli olmayacaksa ve nasibimde kiz varsa benden asla onu esirgeme onu da ver diyorum ikiside basim gozum ustune
Ben ise dualarimda hep şöyle derim; Allah'ım saglikli sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip eyle ve bana eli ayagi düzgün zihinsel ve fiziksel saglikli uzun ömürlü senin yolunda olacak ve RUHU İLE BEDENİ AYNI CİNSİYETTE OLAN salih yada saliha evlat nasip eyle... AminnnnBu konuda bir merakım yok, herkesin inancı kendinedir. Ama çok ahlaklı, merhamet ve vicdan dolu olmasını dilerim. Yinede dileğiniz için teşekkür ederim
Cnm ilk test nezamandi senin, kanaman ne durumdaMerhaba arkadaşlar kanamayla acile gidip test vermiştim hatırlarsanız. testim 24 çıkmıştı şimdi tekrar verdim bugün 50 çıktı doktor tekrar vermemi istedi cuma günü tekrar vereceğim sizce değerlerin nasıl?
Arkadaşlar selam, maalesef benim kan testim de negatif çıktı. Demek ki zamanı gelmemiş henüz Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, hamd olsun ki tevekkülüm tam. Bu seferki transferde zaten dakika 1 embriyologla alakalı olumsuzluk yaşamıştım transfer sonrası embriyolagla görüşmek istedim ve iyikide görüşmüşüm dondurulmuş 4 embriyodan 2 sinin çöp olduğunu öğrendim (4 üde 4.gün embriyosuydu, aslında 5.gün ama Pazara denk geldiği için 4.gün dondurmuşlardı) bir hayal kırıklığı yaşadım o anda, sonrasında eşim doktorla ve embriyologla konuşarak şikayetlerini dile getirdi saçma sapan açıklamalar arkasından özür dilemeler ama tabii bizdeki güven tamamen sıfır oldu. Bundan sonra başka bir doktorla ve hastane ile devam edeceğim umarım sonrası bizim için hayırlı olur.
Hamile olan arkadaşlar, Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Negatif sonuç alan arkadaşlar, hiçbirşeyin sonu değil önce sağlığımız için şükretmeliyiz. Şimdi olmuyorsa zamanı değil demekki. Çok şükür az çok imkanımız var ki tedavi görebiliyoruz bunun içinde şükretmeliyiz. Maddi olanağı olmadığı için tedavi göremeyen ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan sorunun ne olduğunu bile bilmeyen nice anne adayları varAllah'ım herkesin kucağını sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun.
İsim olarak ve şahıs olarak tanımama gerek yok her zaman her duamda sizler içinde dua ediyorum. İsmini bilmediğim ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim biran önce sağlık evlatlar nasip etsin.
Sizlerin de dualarında olmak dileğiyle, hepiniz Allah'a emanetsiniz.
Şöyledi 4 embriyoyu 2-2 değilde tek sefer dondurmuşlar. Sonrasında da hepsini çözdükleri için 2 sini transfer ettiler 2 si çöp olduÇok geçmiş olsunhakkımızda hayırlısı olsun hepimizin . Ama ben şu noktayı anlayamadım nasil çöp oluyor ? Bu bu kadar basit birsey degil ki...
Anladım ,açıklama için tşk ediyorum .İlk kez duyuyorum ben böyle birşey . İlk tüp bebek tecrübem belki de benim bilmediğim bir şeydir .Şöyledi 4 embriyoyu 2-2 değilde tek sefer dondurmuşlar. Sonrasında da hepsini çözdükleri için 2 sini transfer ettiler 2 si çöp olduİnsiyatif kullanmış açıklamada bu :)
Ne koca yüreklisin , Rabbim muradini tez vakitte versin insArkadaşlar selam, maalesef benim kan testim de negatif çıktı. Demek ki zamanı gelmemiş henüz Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, hamd olsun ki tevekkülüm tam. Bu seferki transferde zaten dakika 1 embriyologla alakalı olumsuzluk yaşamıştım transfer sonrası embriyolagla görüşmek istedim ve iyikide görüşmüşüm dondurulmuş 4 embriyodan 2 sinin çöp olduğunu öğrendim (4 üde 4.gün embriyosuydu, aslında 5.gün ama Pazara denk geldiği için 4.gün dondurmuşlardı) bir hayal kırıklığı yaşadım o anda, sonrasında eşim doktorla ve embriyologla konuşarak şikayetlerini dile getirdi saçma sapan açıklamalar arkasından özür dilemeler ama tabii bizdeki güven tamamen sıfır oldu. Bundan sonra başka bir doktorla ve hastane ile devam edeceğim umarım sonrası bizim için hayırlı olur.
Hamile olan arkadaşlar, Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Negatif sonuç alan arkadaşlar, hiçbirşeyin sonu değil önce sağlığımız için şükretmeliyiz. Şimdi olmuyorsa zamanı değil demekki. Çok şükür az çok imkanımız var ki tedavi görebiliyoruz bunun içinde şükretmeliyiz. Maddi olanağı olmadığı için tedavi göremeyen ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan sorunun ne olduğunu bile bilmeyen nice anne adayları varAllah'ım herkesin kucağını sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun.
İsim olarak ve şahıs olarak tanımama gerek yok her zaman her duamda sizler içinde dua ediyorum. İsmini bilmediğim ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim biran önce sağlık evlatlar nasip etsin.
Sizlerin de dualarında olmak dileğiyle, hepiniz Allah'a emanetsiniz.
Benim de 5.gün embriyosuydu transfer günü sayılmıyor 12.günde de genelde test isteniyor. Bayramdan dolayı biraz ileri atmış olabilirler sabredebilirsen ne güzel kuzumBana 13 temmuz dendi acaba araya bayram girdiği için mi o tarihi verdi benim 6. Gin embiriosu
Amin ecmainNe koca yüreklisin , Rabbim muradini tez vakitte versin ins
Tabiki edemiycemBenim de 5.gün embriyosuydu transfer günü sayılmıyor 12.günde de genelde test isteniyor. Bayramdan dolayı biraz ileri atmış olabilirler sabredebilirsen ne güzel kuzum
Ama bu saçma değil mi onlarda biliyor tek seferde 2 konduğunu neden böyle bir sey yapılıyor sınır oldum o yumurtalar için hem zaman hem para harcadın tekrarlamak zorunda kaldigin zaman bu işlemi sana indirim yapacaklar mi hayir bana doktorum 15 bin diyor dusun ben ilk yaptırdığım da 8.5 du yeni başlasam bu fiyat kalacaktı allahtan donmuş embiriyo var di yazik ama yaŞöyledi 4 embriyoyu 2-2 değilde tek sefer dondurmuşlar. Sonrasında da hepsini çözdükleri için 2 sini transfer ettiler 2 si çöp olduİnsiyatif kullanmış açıklamada bu :)
Bu resmen ticari islem sen kimsin ki bana sormadan 4 taneyi ayni yere koyup ( birde dondurma parasi aliyorlar) ilk transferde çözüp 2 sini çöp edersinŞöyledi 4 embriyoyu 2-2 değilde tek sefer dondurmuşlar. Sonrasında da hepsini çözdükleri için 2 sini transfer ettiler 2 si çöp olduİnsiyatif kullanmış açıklamada bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?